Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Hvala, dragi ljudi! :)

Mogu li malo da vas ugnjavim roditeljskim sentimentalizmom?

Pre tačno 4 godine, iako je termin bio u junu, hitnim carskim rezom rođen je ovaj klinja. Bilo je gusto, disao je na aparate u inkubatoru, ali je on superheroj i sada je baš veliki i jak. I danas vrlo srećno i ponosno slavi rođendan.

CIMG3537.JPG

CIMG3735.JPG

30713717_10155678676446731_7301762780535717888_n.jpg

30723978_10155678676706731_4472953631259230208_n.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Dokso, ti si Spajdermenova mama !?!?!?!?!  WOW !!!!:sunce: 

Pa, neka je Spajdiju i njegovim roditeljima srecan Divan dan, i vazda radosni, srecni i zdravi bili !!! 

:pivo:0501_music

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Нишки Геније, све најбоље  !0504_music 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

best-happy-birthday-cake-for-lover-for-G

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Геније, срећан рођендан да буде 105 па јопет.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 15. 04. 2018. at 19:25, Paradoksologija рече

Hvala, dragi ljudi! :)

Mogu li malo da vas ugnjavim roditeljskim sentimentalizmom?

Pre tačno 4 godine, iako je termin bio u junu, hitnim carskim rezom rođen je ovaj klinja. Bilo je gusto, disao je na aparate u inkubatoru, ali je on superheroj i sada je baš veliki i jak. I danas vrlo srećno i ponosno slavi rođendan.

30723978_10155678676706731_4472953631259230208_n.jpg

Srecan rodjendan i malom Spidermenu! :D 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

@PredragVId, срећан ти рођендан!
У здрављу твом и твоје породице да дочекаш сваки следећи рођендан, све до 85-ог, а онда ћемо рестартовати честитку. :)

И идемо офтопик, јер сам од тога болесна да чак и самој себи правим скретања с теме. Елем, упознах Пеђу и Рапсу пре једно три месеца. Били смо у БГ, покварио нам се ауто нешто, па смо се кретали у уском кругу тамо негде око храма Светог Саве. Тамо смо пробдели солидно времена и онда смо ушли у ону цркву поред храма. Црква празна, ја села и затворила очи и молим своје молбе, списак никад краја, тако је то кад са Господом заседнем, па Га смарам и смарам... Када заврших, отварам очи и испред мене иде жена, иста Рапса, са оних слика. И оде она негде тамо лево. Мало сам се двоумила, али рекох, па шта, људи смо, проста сам и шта сад да глумим, него лепо одем и прекинем је онако без манира у њеној молитви, ризикујем да погрешим и да ме схвати за лудака, што сигурно у некој мери би и било тачно. Међутим, Рапса ко Рапса, одмах признаде да је то она и одушеви се, позва и Пеђу да се упознамо. И тако се лепо испричасмо добрих 15-ак минута, нарушавајући ред и мир ионако празне цркве (ово сад баш и нема нешто смисла, али не могу да бришем).
После сам цео дан и вече само о њима причала. Немам појма шта, једно исто у круг.
Моја прва импресија: Рапса је јаааааааааако смирена и блага, немате појма колико је она сталожена, одмерена, нормална. Блага је најбоља реч. Онако, има такта. Као нека учитељица. И поглед јој је благ. Немам појма, супер! А Пеђа је показао своје знање православно, теолошко, спортско, хвалисање углавном, оно, класика, мушкарац... :)
Волела бих да се опет видимо, али на дуже мало. Овом приликом да изјавим да ми је жао што се тада нисам видела са Данијелом и Лапис Л, али алнасер је крив за све. И онај Београд, само свирају као луди, не можеш кад ти зариба ауто као човек ни да станеш на сред пута, ставиш чачкалицу у угао усана, лупиш по хауби и кажеш "отворидер". Него склониш се, бзвз скроз...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Марина Савковић рече

@PredragVId, срећан ти рођендан!
У здрављу твом и твоје породице да дочекаш сваки следећи рођендан, све до 85-ог, а онда ћемо рестартовати честитку. :)

И идемо офтопик, јер сам од тога болесна да чак и самој себи правим скретања с теме. Елем, упознах Пеђу и Рапсу пре једно три месеца. Били смо у БГ, покварио нам се ауто нешто, па смо се кретали у уском кругу тамо негде око храма Светог Саве. Тамо смо пробдели солидно времена и онда смо ушли у ону цркву поред храма. Црква празна, ја села и затворила очи и молим своје молбе, списак никад краја, тако је то кад са Господом заседнем, па Га смарам и смарам... Када заврших, отварам очи и испред мене иде жена, иста Рапса, са оних слика. И оде она негде тамо лево. Мало сам се двоумила, али рекох, па шта, људи смо, проста сам и шта сад да глумим, него лепо одем и прекинем је онако без манира у њеној молитви, ризикујем да погрешим и да ме схвати за лудака, што сигурно у некој мери би и било тачно. Међутим, Рапса ко Рапса, одмах признаде да је то она и одушеви се, позва и Пеђу да се упознамо. И тако се лепо испричасмо добрих 15-ак минута, нарушавајући ред и мир ионако празне цркве (ово сад баш и нема нешто смисла, али не могу да бришем).
После сам цео дан и вече само о њима причала. Немам појма шта, једно исто у круг.
Моја прва импресија: Рапса је јаааааааааако смирена и блага, немате појма колико је она сталожена, одмерена, нормална. Блага је најбоља реч. Онако, има такта. Као нека учитељица. И поглед јој је благ. Немам појма, супер! А Пеђа је показао своје знање православно, теолошко, спортско, хвалисање углавном, оно, класика, мушкарац... :)
Волела бих да се опет видимо, али на дуже мало. Овом приликом да изјавим да ми је жао што се тада нисам видела са Данијелом и Лапис Л, али алнасер је крив за све. И онај Београд, само свирају као луди, не можеш кад ти зариба ауто као човек ни да станеш на сред пута, ставиш чачкалицу у угао усана, лупиш по хауби и кажеш "отворидер". Него склониш се, бзвз скроз...

:sunce::sunce::sunce: Да се надовежем...Марина и њен супруг  су  заиста дивни људи. И морам рећи млади, много млађи него на фотогафијама.

Леп су пар . Марина је шта рећи, сем лепа, млада, дивна...морам приметити, одмах ми је пало у очи њено лице ( израз) и поглед који одаје надасве паметну и мудру личност. Нажалост нисмо имали времена за дужи разговор ( пошла на посао, а академских 15 већ пролазило). Ја иначе по грчком обичају, мада не увек ( некда у цајтноту са  временом ) уђем у цркву по благослов, пре одласка на посао. А црква Св.Саве на Врачару ми је  на путу. Ето св.Сава удесио да се упознамо...:) А за виђење ново немам сумње. Очекујемо позив на неко заједничко ходочашће. Мене и Пеђу је за то увек лако наговорити.        

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Марина Савковић рече

Овом приликом да изјавим да ми је жао што се тада нисам видела са Данијелом и Лапис Л, али алнасер је крив за све.

Није коме је речено, но коме је суђено....:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...