Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

@Broken

funny-leonardo-decaprio-dancing-happy-bi

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Srecan rodjendan ! :D

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Браниславе! :) Жив и здрав био! 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Брокен, срећан рођендан!!! :pivo:Живели!

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Poklonu se u zube ne gleda...to je tačno, ali mogla si bar neki muški da udeliš. :D

Prvo, nisam imala pojma koji su parfemi 'muški', koji 'ženski'. :)

A sad, kad pokušavam, slabo mi gugl daje torte sa temom parfema za muškarce, k'o da nema muškaraca što voledu parfeme... valja te rodne stereotipe dekonstruisati :D 

Evo šta mi gugl nudi kad ukucam 'perfume birthday cake male': 

Tool-Box-Cake.jpg

Evo, ne znam šta da mislim o tome. Ozbiljno je zakazao, rekla bih.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 12/16/2016 at 15:30, Broken рече

Ajd eda i ja čestitam rođendan ovom VIP članu...možda mi se uračuna u pravdu. :D

Obi, srećan rođendan. :)

15055867_1797994043806726_1053358419081380222_n.jpg

Hvala najlepse, uzvracam istom merom - svako ti dobro od Boga, a iznad svega vecni zivot u Carstvu nebeskom! :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12/16/2016 at 15:03, Paradoksologija рече

Srećan rođendan, obi!

3311100278_d1fe7e11f7.jpg

Nisam bio neki dan ovde na temi, al` torta je prva liga! Hvala sa zakasnjenjem! :naklon:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...