Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• 4 weeks later...
  • Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Данас је нашем другару форумашу, PredrgaVid-у диван дан.

ib789.jpg

За веома кратко време колико је део наше интернет заједнице, Пеђа је својим учешћем на Форуму побрао неподељене симпатије и истовремено показао својим делом да не треба "зазирати" (што је чест случај, јер многи се региструју, а после ретко и/или никако учествују у раду Форума) од "старих форумаша", нити од коментарисања, полемисања, "аминовања"-укратко, од свега што се "чини" овде...

75e47fd3b81843925328e16be7f10252.jpg

У име администрације и лично, желим ти пуно успеха у животу. Жив и здрав био на многаја лета! 

Подели на овим сајтовима

zwS9ijo.pngWoQYDsT.png

Чиста душо, срећан рођендан!:sunce:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1400384268-449-imagecke.jpg

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Imam za tebe i specijalnu rodjendansku numeru, čislo. Obično mladenci kod nas na Moravi a i kod vas u Srbiji kad slave rodjendane po night-clubovima si naruče kakvu vrlo, vrlo slobodnu, lijepo i bogato obučenu žensku i narede joj da se skida, mislim da se to zove striptiz. No, mi kao hrišćani tako rodjendane ne slavimo, u nas je sve obrnutu, kod nas se pozovu ženske dosta oskudno obučene i onda im se daju bogato išivane i prekrasne haljine i naredi im se da ih obuku. Tako je to čednije, moralnije i dobro djelo uz to, obući gole i sirote djevojke koje nemaju novca za haljine svoje.:)

Подели на овим сајтовима

Једна ведра природа. Његов осмех цео свет обухвати. Као неки загрљај.

Ми се не познајемо, али на овом форуму прија тај манир да нико ником не смета. Без обзира на повремене `несугласице`.

Срећан рођендан Предраже! :sunce:

Подели на овим сајтовима

fanclub.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јао мајко колико вас је!

Молитва на дан рођења

Господе Боже, Владико целог видљивог и невидљивог света. Од Твоје свете воље зависе сви дани и године мога живота. Благодарим ти, Премилосрдни Оче, што си ми дозволио да проживим још једну годину; знам да због грехова својих нисам достојан те милости, али Ти ми је указујеш због неисказаног човекољубља Свога.

Продужи и даље милости Своје мени грешноме; продужи живот мој у врлини, спокојству, у здрављу, у миру са свим сродницима и у слози са свима ближњима. Подари ми изобиље плодова земаљских и све нужно за задовољење мојих потреба. Пре свега, очисти савест моју, утврди ме на путу спасења, да бих ја, следујући по њему, после дугогодишњег живота у овоме свету прешавши у живот вечни, удостојио се бити наследником Царства Твога Небескога. Сам, Господе, благослови моју наступајућу годину и све дане у животу моме. Амин.

Драги моји хвала вам свима,

Пре пола сата дошао сам са Озрена.

Domaći snimci084.jpg

Брао сам зову за сок. 600 цветова!

Domaći snimci063.jpg

И дођем кући упалим ово. И паднем у несвест! О Боже колико сте се трудили због мене! Јаој мајко колико вас је!

Хвала вам

Миланче,

Данче,

Џеси,

Милена,

Гоку,

Рапсоди,

Зајроне,

Наташа,

Караконџула,

Александра,

Арту Диту,

Биљана

и свима вама који сте се сетили.. И оволико потрудили да ме изненадите. Зајроне, дукате чешке републике, .

Миланче, домаћине, теби који си отворио тему,

и свима на свему

ХВАЛА       

И свима вама који стално читате наше постове.

Крсно име ми је на Светог Архистратига Божијег Михаила. Рођендан ми је некако почетак.  Што рече Зајрон:

5 hours ago, Zayron рече

No, mi kao hrišćani tako rodjendane ne slavimo,

Али ипак кажу да

Domaći snimci013.jpg

доносе срећу. Па ето данас сам срео ову малу срамежљиву жељку. За мало да је ставим у супу! Испунила ми је једну жељу.

Ето опет сте ме расплакали, другари.

Па ипак Рапсоди се прва сетила да ми честита. На почетку дана. У ствари црквени дан почиње после вечерње. Хеј Рапсо, па ми смо православци. Могла си јуче после вечерње да честиташ! Е па теби највише хвала на Планина торти и на труду. Па пробаћемо (једног) дана ту торту. А што Рапсоди прави торте! (Прсте да полижеш...) Позавидели би јој сви светски међународни ланци за производњу рођенданских торти. Путем интернета.

Уствари добио сам их 3.

Баш ме је опио планински ваздух. Ја данас срео једног вучка. (Ништа посебно)

Хвала вам свима на лепим поклонима и на пуно пажње што је данас добих. А што сте је крили до сад! Баш сте ме пријатно обрадовали.

Па, идемо даље...

Domaći snimci077.jpg

Та,

Domaći snimci071.jpg

та,

Domaći snimci074.jpg

та,

Domaći snimci038.jpg

ти ра.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...