Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећан ти рођендан Жељко Србине . Боже дај да живот проведеш вазда у здрављу , срећи и весељу. Жив био на многаја лета Господњег !

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Шефе, срећан рођендан и све најбоље! Да будеш бољи пред Господом, него што си сад.

:pivo: :pivo: :pivo:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Srećan  rođendan , svako ti dobro i na mnoga leta !

U to ime jedan skromni poklon pa nema veze što si ti nama boss, Dao Bog budi, nego samo da nam nisi bos.

http://www.bing.com/images/search?q=opanci+prodaja&view=detailv2&&&id=07A2B5BC2406674B482F76EAA88994A663507B3B&selectedIndex=3&ccid=j4mJzmsh&simid=608002730710139413&thid=JN.MPQ4ScEbj6X57JQk7L0L9A&ajaxhist=0

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Srećan rodjendan! Mladenci iz mog grada pjevaju: ljepše je vino nego voda.

А већма ме морила брига:-Где су младенци?  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Зато ти ја Жељко у моје име честитам рођендан и да убрзо поцрвеним, упс, мислим да си ми жив и здрав, леп и паметан и даље, као што си био и до сада. Слава ти и хвала за све, а поготово што си имао стрпљења да ме упутиш у живот, да ми одаш мале тајне које човеку олакшавају живот, што си увек био ту за мене, што си ме охрабривао када ми је било тешко, што си, што си... извини, сузе радоснице су кренуле. Још једном, хвала ти и срећан рођендан.

Rasplakao si me! Šta bih samo dao da sam ja Željko i da mi je danas rođendan i da  mi neko ovako nešto napiše!  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Плутоне , царе испирација ти је феноменална . За плутона , а и за Жељка један  facenew22222222

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...