Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе,молим ти се,упокој душу уснулог слуге твога Славише и уведи је у рајска насеља Твоја.

Пресвета Богородице,утеши оне који су остали да пате за њим beggingpleasesmiley-1

АМИН!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе,молим ти се,упокој душу уснулог слуге твога Славише и уведи је у рајска насеља Твоја.

Пресвета Богородице,утеши оне који су остали да пате за њим beggingpleasesmiley-1

АМИН!

:(
Подели на овим сајтовима

Vječnaja pamjat. leteti

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Браћо и сеје,помените у молитвама породицу моју-мужа Драгана,синове Александра и Владимира,ако вам није тешко и ако се сетите. beggingpleasesmiley-1

Помози Боже и Пречиста Богородице, Драгану Алексндру Владимиру и Лидији. 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помолите се за мог комшију Славишу који се изненада данас упокојио у тридесет и некој!  beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

Упокој Господе  раба твога Славишу, и подари му рајско насеље, молитвама

Пречисте Богородице и светих отаца наших. 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Помолите се,молим вас,за младу моју колегиницу Ану која неколико дана лежи у болници и све јој је горе,а лекари још нису поставили дијагнозу.

Да јој Господ подари оздрављење на радост породице њене,а Њему на славу и хвалу.АМИН!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Господе помилуј све нас грешне слуге твоје и болесну  Ану!

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Помолите се,молим вас,за младу моју колегиницу Ану која неколико дана лежи у болници и све јој је горе,а лекари још нису поставили дијагнозу.

Да јој Господ подари оздрављење на радост породице њене,а Њему на славу и хвалу.АМИН!

Амин!

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

ух ... Господ да посвети!

ево ја ћу да се помолим да ваша деца буду људи, онако како је то Паја причао  :cheesy2:

да се за промену мало молимо и за нешто радосно  :(

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Gospode  beggingpleasesmiley-1 pomiluj malog Konstantina  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode  beggingpleasesmiley-1 pomiluj malog Konstantina  :(

smej.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Помолите се за малог Константина, двогодишњег дечака. Пао је у кому... Са медицинске тачке гледишта, јако тешко стање...

:( Ti znaš  beggingpleasesmiley-1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...