Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Braco i sestre,molim vas pomolite se za mene.U velikom sam iskusenju....tesko mi je.

Боже Господе наш,

утешитељу милосрдни.

Склони под скуте своје нашу сестру Милицу,

и помози јој да је мимоиђу разочарења и искушења,

да осети само твоју топлину и старање... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Presveta  Bogorodicaaaaaa zakrili pokrovom svojim sestru našu Milicu i sačuvaj je molitvama pred prestolom našeg  0110_hahaha od strašnih iskušenja koja je muče.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе, не дозволи да Милица падне и не устане зато што ја не умем да се молим за њу, него јој дај снаге да издржи! Теби хвала свагда, сада и у све векове векова! Амин!!!

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Presveta  Bogorodicaaaaaa zakrili pokrovom svojim sestru našu Milicu i sačuvaj je molitvama pred prestolom našeg  isus-sinai od strašnih iskušenja koja je muče.

amin-nas amin-nas amin-nas crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Gospode, molim Ti se,ne radi pravde već radi milosti Tvoje, budi u pomoći našoj sestri Milici,podaj joj snage da odoli iskušenjima koja su je snašla i da iz njih izađe jača i čvršća u vjeri i ljubavi prema Tebi, Ocu našem. Sveta Bogorodice, molitvama Tvojim spasi našu sestru Milicu, da joj Gospod da  snage da izdrži iskušenja  i ostane na pravom putu. amin-nas isus-sinai Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Gospode, molim Ti se,ne radi pravde već radi milosti Tvoje, budi u pomoći našoj sestri Milici,podaj joj snage da odoli iskušenjima koja su je snašla i da iz njih izađe jača i čvršća u vjeri i ljubavi prema Tebi, Ocu našem. Sveta Bogorodice, molitvama Tvojim spasi našu sestru Milicu, da joj Gospod da  snage da izdrži iskušenja  i ostane na pravom putu. slava3 bendoff Bogorodicaaaaaa

:)amin-nas amin-nas

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Помолите се за нове три монахиње које су се вечерас  замонашиле у манастиру Миљково.

Сестре ФИЛОТЕЈА , КАТАРИНА  И  МАТРОНА , спашавјте се у Ангелском чину!

Подели на овим сајтовима

Драги моји, помолите се за све људе које су задесиле ове страшне поплаве.

Ево у Бијељини вода је на прагу да уђе у град. Околна мјеста су поплављена, људи су на улицама, и снимци језиво изгледају. Народ уплашен. Молим вас помените у својим молитвама, и молите Господа за смирење ових непогода. kriminalac Унапријед хвала.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе,молимо те,погледај на несрећнике Твоје,на поплављене невољнике,сажали се на њих и помози им.

beggingpleasesmiley-1 facenew22222222 facenew22222222

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...