Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospod da se smiluje svima koji su bili žrtve ovih poplava.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Moj dobar prijatelj Vasilije je posle zucnog napada u urgentnom vec par dana... Molim vas, pomenite ga cim stignete...

`Fala...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Presveta Bogorodice zakrili svojim pokrovom slugu Božijega Vasilija, i umoli Sina svoga da mu podari ozdravljenje.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Presveta Bogorodice zakrili svojim pokrovom slugu Božijega Vasilija, i umoli Sina svoga da mu podari ozdravljenje.

:bla:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сеје,помените у молитвама породицу моју-мужа Драгана,синове Александра и Владимира,ако вам није тешко и ако се сетите. beggingpleasesmiley-1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помолите се за мог комшију Славишу који се изненада данас упокојио у тридесет и некој!  beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помолите се за мог комшију Славишу који се изненада данас упокојио у тридесет и некој!  beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

Gospod Bog da useli u mesto svetlo,tisine i mira upokojenog slugu Slavisu.Da mu podari mir..AMIN.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...