Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Вукосава Јовановић , бака мог друга, тешко је болесна и губи свест последњих дана. Хвала <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ova imena dobio sam od nekih prijatelja, ne znam tacno o cemu se radi, ali mi je receno da sve ove ljude pominjemo za njihovo zdravlje.

Kao hitno - Marija i Jasminka. Ostali: Sladjana, Andjela, Vidosava, Milomir, Dragan, Nadja, Gordana.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Moj komsija se juce upokojio - Milan, bolovao je od karcinoma. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Помолите се за покој душе колеге Војислава Воје Стојановића.

http://udruzenjepvlps.org/blog/2019/06/21/in-memoriam-vojislav-stojanovic-1952-2019/

Подели на овим сајтовима

Први пут пишем овде. Као дете сам био озбиљно болестан, тада се у далекој нам Америци, једна адвентистичка црква молила за моје здравље. Сада молим и ја вас, драги моји, да се помолите за здравље Виолете која је болесна, она се тамо у Америци пре десет година молила за мене, верујем да ће јој наше молитве помоћи...

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените мога оца Милана. Јутрос му је изгорела кућа, није у потпуности, али је штета велика. Да му Господ подари снагу  и мир да прегура наредни период. Хвала Богу није био кући кад се то десило. Само кад је он жив и здрав. Слава Богу за све! 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Dragana, moja komsinica, upokojila se jutros. :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomjanite Bogdanu,zadnji stadijum raka...

Pre par dana na svet je dosao jedan maleni Konstantin,na mnogaja ljeta :)

Подели на овим сајтовима

Vec sam ranije ostavljao ime za oca ove prijateljice, nije bas voljan da se leci i disciplinuje, malopre mi se javila sa molbom da opet postavim ime.

Otac je ponovo u bolnici i bas je lose trenutno. Ime je Grujica.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomenite Dobrilu, tesko bolesna zena...

Подели на овим сајтовима

Moj deda Mitar. Ima srcanih problema i gusi ga star je dosta zeli da radi ali ne moze... Pomenite ga da ozdravi. Hvala

Послато са Lenovo A6020a41 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Molila bih vas da u molitvama spomenete devojčicu Katarinu, i pomolite se za njeno zdravlje. 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...