Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 3 часа, Богољуб 1 рече

Унапред хвала за једну Исусову молитву за мене, тебе и све.

Господе, Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нас грешне! Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Сања Т. рече

Баш молитвена подршка ми треба, будућих месец дана. Да нас Господ заштити, умудри и управи. 

Подели на овим сајтовима

Помените ко може, Емилију Стојановић, у својим молитвама. У суботу има веома битан тест енглеског језика. За духовно спасење и смирење, тремарош је. :D Хвала свима до Неба. <3 :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помените Олгицу. Њеном старијем детету сам била разредна. Од деведесетих болује од разних болести. Објаснила ми је како је све у нашим животима од психичке напетости.И добро, али највише оно лоше. 

Каже: - Морам да се борим, да живим, требам деци.

Та реченица је толико специфична за људе са којима се сусрећем. Мене увек растужи. Не умем да објасним зашто.

Подели на овим сајтовима

Poruka sa sadrzajem "34" na broj 3030.

...

delite-vest-dete-umire-u-srbiji-hitno-potrebno-17000-evra

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I jos jedan hitan slucaj - poruka sa sadrzajem "609" na broj 3030.

...

delite-molimo-vas-nemanja-umire-ovo-je-hitno

Подели на овим сајтовима

Moja saradnica Vida (to je pravo ime) i Nemanja, posle vise godina briga i strpnje, danas su saznali da su zaceli bebironce.:1502_baby: Pomenite ih, molim vas. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 14.4.2019. at 0:14, Иван Недић рече

Помените оболелу Еву (мождани удар)

Ева је највероватније на самрти. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мој стриц Радмило има, вероватно, рак плућа. Помените га у молитвама

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...