Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Пресвета Богородице Мати  Мила Христа Бога нашег,уздам се грешна у Тебе.Радуј се  Помоћнице наша  у свакој невољи. Заступи молитвама Својим болесно дете Владимира пред  Господом Богом. Измоли да погледа,помилује и оздрави Владимира и  воља Његова нека буде мајци Лидији на радост и утврђење а Оцу на Хвалу и Славу у векове векова..Амин.    

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Ја бих замолила за молитве једној пријатељици. Зове се Ангелина, има
17 година и из Ниша је. Лежи по болницама још од августа, а лекари још
нису успели да установе шта је. Тренутно је на ВМА у Београду. Јако јој
је лоше, данима има ужасно високе температуре, доста је слаба, а не може много ни

да једе. Сутра јој хитно раде биопсију јетре. Молим вас помозите!

Подели на овим сајтовима

Za Stevana, Nemanju, Veljka, Dragana, Draganu, Miru, Dragoljuba, Ljubinku, Zorana i Rite

Pomolite se molim Vas  se za nas mir, nase zdravlje i da nam Gospod podari Blagodat njegovu.

I za sve ljude na kugli zemaljskoj

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2013. at 0:00, Лидија Миленковић рече

После осам година мој син Владимир  поново има астматични напад. Молим вас помолите се за њега. Молим вас

Докторка каже да ћемо, тек за недељу дана видети да ли се астма поново активирала, или је ово нешто тренутно.

Молим Те, Боже помози мом детеу.

Даће Бог да буде све у реду.

Пресвета Богородице помози нашем Влади да преброди овај напад астме и да се више никад не понови.

Подели на овим сајтовима

После осам година мој син Владимир поново има астматични напад. Молим вас помолите се за њега. Молим вас Докторка каже да ћемо, тек за недељу дана видети да ли се астма поново активирала, или је ово нешто тренутно. Молим Те, Боже помози мом детеу.

Помаже Бог! Ја бих замолила за молитве једној пријатељици. Зове се Ангелина, има

17 година и из Ниша је. Лежи по болницама још од августа, а лекари још

нису успели да установе шта је. Тренутно је на ВМА у Београду. Јако јој

је лоше, данима има ужасно високе температуре, доста је слаба, а не може много ни

да једе. Сутра јој хитно раде биопсију јетре. Молим вас помозите!

Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne

usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i telesne muke

čovekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš,  sluge Svoje Vladimira i Angeline

koji boluju, poseti milošću Svojom. oprosti im svako

sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući silu Svoju sa

Nebesa pošalji, prikosni se tela njihova, ugasi groznicu, ukroti strast i

svaku bolest koja se krije u njima, budi Lekar slugu Svojih Vladimira i Angeline

podigni ih sa postelje bolesničkei sa odra stradanja njihovog

Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu

uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vekove

vekova.Amin.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2013. at 22:08, JESSY рече

Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i telesne muke čovekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš, sluge Svoje Vladimira i Angeline koji boluju, poseti milošću Svojom. oprosti im svako sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući silu Svoju sa Nebesa pošalji, prikosni se tela njihova, ugasi groznicu, ukroti strast i svaku bolest koja se krije u njima, budi Lekar slugu Svojih Vladimira i Angeline podigni ih sa postelje bolesničkei sa odra stradanja njihovog Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vekove vekova.Amin.

АМИН !

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/topic/24600-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B6%D1%9A%D0%B5/

''Морамо
се молити за своје ближње не ради тога, што Бог не зна како да их
спасе, него што Он жели да учествујемо у спасењу једни других. Наравно,
Он Сам зна, шта је потребно сваком човеку – и нама и нашим ближњима.
Када се молимо за ближње, то уопште не значи да желимо да будемо
милосрднији од Бога. Али то значи да желимо да учествујемо у њиховом
спасењу. И не смемо у молитвама да заборавимо на људе са којима нас је
живот спојио и о томе да се они за нас моле. Свако од нас може увече
пред спавање рећи Богу: „Господе, молитвама свих оних који ме воле,
спаси ме.“

Сетимо се живе везе између нас и наших ближњих спомињимо увек једни друге у молитви.''

Фонд „Хришћански живот“, Клин 2001
Игуман Иларион Алфејев. О молитви.

Превод за Поуке. орг - Оливера Г.

Подели на овим сајтовима

Сад ми јавише,...данас по подне у саобраћајном удесу погинула је моја драга  Весна. Пријатељ пуног срца и у добру и у злу.

Молим вас помените је у молитвама вашим. Господ да је помилује и у загрљј топли прими.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Господе, молим Те, упокој душу слушкиње Твоје Весне, опрости јој сагрешења, и узнеси је у Рајска насеља Своја crosseo

АМИН !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Сад ми се јавила наша кума са венчања, Јелена , иначе је трудна у 6. ом месецу, отац јој је синоћ умро, Петар, изненада

Молим вас ко може да се помоли за покојног чика Перу и за Јелену да буде добро (термин за порођај је у јуну)

Хвала

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу преминулог слуге свога Петра......његовој ћерки Јелени подари снагу, јачину и храброст да издржи бол за својим оцем, и да своју трудноћу изнесе до краја у здрављу, успешно и на време донесе на свет своју бебицу....Пресвета Богородице, спаси их....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

После осам година мој син Владимир  поново има астматични напад. Молим вас помолите се за њега. Молим вас

Докторка каже да ћемо, тек за недељу дана видети да ли се астма поново активирала, или је ово нешто тренутно.

Молим Те, Боже помози мом детеу.

Господе, Исусе Христе, Ти си дошао у овај свет као дете; па, иако си истинити Бог, живео си у послушности Својим земаљским родитељима. Дај да Твоје чедо Владимир бодро поднесе терет који му је наметнут и да буде послушно онима које си Ти предвидео да о њему брину. Молимо Те милостиво: погледај на њега и у Својој неизмерној љубави олакшај му патњу. О, Господе, Боже наш, пошаљеи Свог Светог Анђела да га излечи, да би достигао пуноћу живота и служио Ти у вери и захвалности у срцу, и даруј да постане наследник Твога Небеског Царства. Јер си Ти, Христе, Господе наш, Лекар душе и тела, и Теби славу узносимо, са Оцем и Светим Духом, сада, свагда и у векове векова. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 3. 3. 2013. at 12:44, Драшко рече

Сад ми се јавила наша кума са венчања, Јелена , иначе је трудна у 6. ом месецу, отац јој је синоћ умро, Петар, изненада

Молим вас ко може да се помоли за покојног чика Перу и за Јелену да буде добро (термин за порођај је у јуну)

Хвала

Владико, Сведржитељу, Свети Царе, Ти Који уразумљујеш и не усмрћујеш, Који клецајуће утврђујеш и оборене усправљаш, и телесне муке човекове отклањаш, молимо се Теби, Боже наш, слушкињу Своју Јелену посети милошћу Својом и одбиј од ње сваку бољку и сачувај пород њен. Опрости јој свако сагрешење вољно и невољно. О, Господе,  даруј је свесавршену Цркви Својој, да благоугађа Теби и твори вољу Твоју. Њеном родитељу Петру пруѕи Царство небеско. Јер, Твоје је да нас милујеш и спасаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо, Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин.

Подели на овим сајтовима

Molim za sve..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...