Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 21. 4. 2012. at 19:05, Nemanja i Jelena рече

Gospode svevisnji Ti koji dajes i uzimas, svetlosti nad svetloscu, ljubavi nad ljubavlju,

molim TI Jelena nedostojna, da blagoslovis i brines o cedu u mojoj utrobi, da mu podas zdravlje i zivot i da pomognes nama, sluzi tvome Nemanji i sluskinji tvojoj Jeleni, kao i onima koji brinu za nas.

Pomozi nam Presveti beskrajnom miloscu tvojom,

sacuvaj nas od necistoga.... amin

АМИН !!!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2012. at 19:05, Nemanja i Jelena рече

Gospode svevisnji Ti koji dajes i uzimas, svetlosti nad svetloscu, ljubavi nad ljubavlju,

molim TI Jelena nedostojna, da blagoslovis i brines o cedu u mojoj utrobi, da mu podas zdravlje i zivot i da pomognes nama, sluzi tvome Nemanji i sluskinji tvojoj Jeleni, kao i onima koji brinu za nas.

Pomozi nam Presveti beskrajnom miloscu tvojom,

sacuvaj nas od necistoga.... amin

Амин!

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Сутра се навршава 34 године од како је мој тата, Војислав, напустио овај свет.

Тада сам, тек била напунила 12 година. Људи, и дан - данас ми недостаје, и много ми је тешко вечерас.

С обзиром да се изјашњавао као атеиста и комуниста, молим Бога да погледа на дела његова, на то колико је волео људе, колико су они њега волели, колико се несебично жртвовао за сваког , без обзира на статус у друштву.

Са поносом и неком мешавином туге и радости, могу да кажем да никад ни од кога нисам чула о њему ни једну ружну реч. Они који га се сећају, и данас га се сећају са љубављу и поштовањем ( не мислим ту на нас децу његову ).

Молим вас, помолите се за његову душу .

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2012. at 20:28, lidija рече

Сутра се навршава 34 године од како је мој тата, Војислав, напустио овај свет.

Тада сам, тек била напунила 12 година. Људи, и дан - данас ми недостаје, и много ми је тешко вечерас.

С обзиром да се изјашњавао као атеиста и комуниста, молим Бога да погледа на дела његова, на то колико је волео људе, колико су они њега волели, колико се несебично жртвовао за сваког , без обзира на статус у друштву.

Са поносом и неком мешавином туге и радости, могу да кажем да никад ни од кога нисам чула о њему ни једну ружну реч. Они који га се сећају, и данас га се сећају са љубављу и поштовањем ( не мислим ту на нас децу његову ).

Молим вас, помолите се за његову душу .

Neki ljudi i ako nesvjesno idu Božijim putem ! Gospode pomeni Vojislava i naseli ga u rajska naselja.

Подели на овим сајтовима

Господе, Теби који све дајеш и узимаш, Лекару душе и тела, Човекољупче и Оче наш многомилостиви, погледај Твојим милостивим оком на малу Јулијану и исцели душу и тело њено, молимо ти се Спасе, на радост нашу и у славу пресветог имена Твога.

Амин.

Подели на овим сајтовима

On 24. 4. 2012. at 7:22, Иван Илић рече

Помолите се малу Јулијану (3). Дете има температуру већ 3 дана. Тешко спада испод 38, јуче је имала 39,6...

Да је Господ помилује и окрепи!

Подели на овим сајтовима

On 24. 4. 2012. at 8:05, dusha рече

Господе, Теби који све дајеш и узимаш, Лекару душе и тела, Човекољупче и Оче наш многомилостиви, погледај Твојим милостивим оком на малу Јулијану и исцели душу и тело њено, молимо ти се Спасе, на радост нашу и у славу пресветог имена Твога.

Амин.

AMIN.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Господе, молим те за Јулијану и Војислава. Ти знаш шта им треба, дај им по милости Твојој свако Добро, једини човекољупче!

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Даће добри Господ, зна Он шта нам треба и пре него што заиштемо. Ми ћемо да се молимо за оздрављење мале наше Јулијане, сестрице у Христу...

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Свемогући Боже,

ослободи страдалног владику и брата нашега Јована.

И све сужње који пате због твоје истине.

Подели на овим сајтовима

Јер Господе,

њега је мајка родила и одгајила,

али си му Ти Отац Небесни,

молим Ти се Господе, заштити своје чедо ангелско што невино страда.

Докле Господе...има ли краја?

Тешко нам је да гледамо и слушамо о његовим, мукама,

а да не можемо помоћи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...