Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ако има неко будан, нека се помоли за мене (Марина), пролазим кроз велика искушења. Дан и успем да прегурам некако, али ноћу је много тешко.

Честитам Ивану и Јелени, благословени били сво троје.

Нека господ буде уз Ивана и услиши мољења његова.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

:)

Болови су почели у 10:30, на столу је била у 1:30, породила се у 4:00. Син, 3,85 kg, 53 cm. Хвала Богу, све је у реду. Захваљујем на светим молитвама

Cestiam od srca..Bog vas blagoslovio u sve dane :-X :cheesy2: 0442_feel 0505_music :anim_57: 1500_baby blessyou algabacaju bliss jeeee

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ако има неко будан, нека се помоли за мене (Марина), пролазим кроз велика искушења. Дан и успем да прегурам некако, али ноћу је много тешко.

Честитам Ивану и Јелени, благословени били сво троје.

Нека господ буде уз Ивана и услиши мољења његова.

Помози Боже нашој Марини!

Отклони недаће и искушења која је окружују.

Подели на овим сајтовима

• Гости

:)

Болови су почели у 10:30, на столу је била у 1:30, породила се у 4:00. Син, 3,85 kg, 53 cm. Хвала Богу, све је у реду. Захваљујем на светим молитвама

Са срећом брате 1510_baby

Подели на овим сајтовима

Ех, прође и тај царски рез. Било је winter али, Богу и Пресветој Богородици хвала, све је прошло у реду. 24. 01. 2012. у 16:00 родила се једна чупава девојчица по имену Ђурђа 1502_baby (на отпусној листи за новорођенче пише ''изражена косматост'' sHa_sarcasticlol )

Помолите се за мене, Јелену, јер имам неких проблема око опоравка и... да не детаљишем... Углавном, стварно ми је потребна молитвена подршка, јер баш ми је тешко :(

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...