Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Помолите се за новопредстављену младу монахињу мати ВАРВАРУ ,

игуманија манастира Манасије .

Ако је већ неко познаје а није обавештен да се упокојила , сутра је сахрана у 11 часова!

Подели на овим сајтовима

SVETI IGNjATIJE BRJANČANINOV

ASKETSKI OGLEDI

MOLITVA PROGONjENOG ČOVJEKA

Blagodarim Ti, Gospode i Boze moj, za sve sto se dogadja sa mnom! Blagodarim Ti za sve brige i iskusenja, koje si mi Ti poslao radi ociscenja grehova kojima sam uprljao, grehova kojima sam ranio moju dusu i telo!

Pomiluj i spasi oruzja koja si Ti upotrebio za moje lecenje: te ljude, koji su me zalostili. Blagoslovi ih u ovom i u buducem veku! Uracunaj im u vrlinu to sto su ucinili radi mene! Odredi im obilne nagrade od tvojih vecnih blaga!

A sta sam Ti ja prinosio? Kakve blagougodne zrtve? Ja sam prinosio jedino grehe, jedino narusavanje Tvojih bozanstvenih zapovesti. Oprosti mi Gospode, oprosti krivome pred Tobom i pred ljudima! Oprosti neodgovornome! Daruj mi da se iskreno uverim i saznam da sam ja gresnik! Daruj mi da odbacim lukava opravdanja! Daruj mi pokajanje! Daruj mi skrusenost srca! Daruj mi krotost i smirenje! Daruj ljubav prema bliznjima, ljubav neporocnu, istu prema svima, i onima koji me tese i onima koji me zaloste! Daruj mi trpljenje u svim mukama mojim! Umrtvi me za svet! Uzmi od mene moju grehovnu volju, i nasadi u srce moje Tvoju svetu volju, da tvorim jedino nju, delima, recima, pomislima, i osecanjima mojim.

Tebi prilici slava za sve! Tebi jedinom prilici slava! Jedino sto je moje – stid lica i cutanje usta. Stojeci pred strasnim Tvojim sudom u mojoj ubogoj molitvi, ne nalazim u sebi nijedno dobro delo, nijednu vrlinu, i stojim,odasvud okruzen jedino nebrojenim mnostvom mojih grehova, kao gustim oblakom i maglom, sa jedinom utehom u mojoj dusi: sa nadom na neogranicenu milost i dobrotu Tvoju. Amin.

amin-nas

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Дени брате, помолићу се за тебе али само под условом да су све ове оптужбе против тебе тачне. :)

Није да ти стајем на муку али велики си ти фрик да би мало шале било на одмет.

Nisu sve optuzbe tacne,samo neke i to minimalne

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Ja se zovem Sasa

Slaćemo ti cigare i čokolade ako odeš "sjedit", nemaj brige!

Prijatelji se na cjedilu ne ostavljaju. ne sekiraj se toliko!

gringrin

Hahahaha, šalim se! Daj, opusti se, izaće to dobro, ne nerviraj se zbog gluposti! Život je previše lijep i kratak da bi ga kvario nekim tim tamo suđenjima, ni opravdanim a kamo li neopravdanim. Bog nije igračka, ko se s njim hoće igrat brzo si opeče prste pri tom! Naravno da Bog uvijek stoji na strani pravednika. Božiji mlini mellju polako al na svakog red dođe, prije ili kasnije, tako i na njih

B)

Подели на овим сајтовима

Nisu sve optuzbe tacne,samo neke i to minimalne

raspitaj se onda kolka je kazna za nasilnicko ponasanje i pretnju pa racunaj dane ili pare, ali kako god da okrenes ide ti na korist :)

nije tesko biti fin :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

dobro deni pa to ozbiljno,izvini nisam stvarno ti to za ozbiljno uzela,nemos ti pomjesati sve skupa od deda pa tatu ,mozda si upao u mustru tu i tako i neprimjecujes gdje tebi tu pouka moze da bude ,nekada ima i tako nesto ,kako uvijeka najvaznije da budes miran ,ako mir imas u sebi onda ce to sve drugacije izgledati pa i sud cak , svako dobro

Подели на овим сајтовима

Gospod da je smjesti tamo gdje se nalaze pravednici. Vječnaja pamjat.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima iz Pozarevca,hvala onima koji su se pomolili za mene,mogu reci da su molitve prilicno pomogle,doticna osoba je 3 puta zaplakala kada ju je moj advokat uhvatio u masinu,odnosno u lazima,dalje rociste je zakazano za 7.novembar,alki se ja ne moram pojavljivati,vec ce to ucinit samo moj advokat jer ima moju punomoc....Na kraju rocista,pri izlasku iz sale ona je zaplakala treci put i plasnim glasom zamolila sudiju da zeli da se ovo zavrsi sto pre,jer je uvidela da svojim lazima moze najvise sebi da naskodi u pravnom smislu,ali na zalost nije ni svesna koliko svojoj dusi ce nauditi,tako da samo mogu da kazem da cu se pomoliti za nju da joj Gospod otvori um i da shvati sta cini OPROSTI JOJ BOZE JER NE ZNA STA RADI

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Значи Дени "летело је перје"?

Letelo je perje iz nje,jer se ponela kao guska,ja sam bio potpuno smiren i cak sam je,verujte mi,sa zaljenjem posmatrao....SZao mi je osoba koje od drveta ne vide sumu

Подели на овим сајтовима

Моји дечаци , Александар и Владимир, у овом року полажу испите који су им неопходни као услов и за упис у наредну годину, и за буџет . Молим вас помолите се Господу за њих, .please. .

Ако прођу, частим, а ако не прођу, нема ми друге, него да kriminalac bandit посетим неку банку 0205_whistling

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...