Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 28. 8. 2011. at 21:39, lidija рече

Вечерас су Иви родитељи приредили журкицу за 8. рођендан. Лекари кажу последњи ( дај јој још неколико месеци живоа).

Уз безрезервну веру да Бог зна и даје оно што је најбоље, нека боде Божја воља.

А да боли и да је тешко јесте, и то много.

Молим се и за њу, и за њене несрећне родитеље. :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

колико год да је јака вера, то је највећа бол која постоји...биће све много лепо када горе будемо заједно али док смо у овом свету, треба све то издржати.. Господе дај родитељима снаге да изнесу свој крст храбро до краја... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2011. at 13:41, lidija рече

mocart Малена Ива, има 8 година и огроман, ужасно злоћудан тумор на мозгу. Родитељима су лекари рекли да нема никакве наде и да је ускоро крај.

Спаси и помилуј добри Господе. molimoli

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

U petak pre podne dolazim u Srbiju jer imam sudjenje zakazano 12.09.11. u 08:30 u osnosvnom sudu u Pozarevcu.Evo ja sam vec treca generacija koju isti oni izvode i mrcvare pred sudom,prvo su mog dedu Svetolika Bogosavljevica komunisti mrcvarili nakon drugogo svetskog rata,oduzelu mu svu imovinu,vukli ga po sudovima,a svi znamo kakvi su to bili proceci,moj deda to sve nije izdrzao i umro je od infarkta,zatim moga oca Milorada je UDBA mucila po Nemackoj na sve moguce nacine,cak su mu zbog nesaradnje i restoran u Essenu zapalili '70.-tih godina,a evo i mene sada u ovim vremenima mrcvare i vuku po sudovima potomci onih koji su moje pretke mrcvarili!!Ovi koji mene vuku i namestaju,jer im se moze,jer su potomci starog komunistickog kova,to su potomci crnotravaca koji su zarad komada zemlje i nekog kucerka i rodjenu bracu izdavala i potkazivala,koji su iz Crne Trave dosli pocetkom '50.-tih u Zitkovac bez igde icega i koji su za komad zemlje pored pruge u Zitkovcu odricali i vere i Boga...eto,potomci njihovi,koji su sada na nekim pozicijama i na nekim vaznim funkcijama u Srbiji,mene sada optuzuju i izvode pred sud i vode "proces" protiv mene.Zato,molim one prave Hriscane da se za mene pomole u ponedeljak 12.09.2011. u 08:30

Welcome to Srbija gde murija ubioja,gde nema pravde ni za lek.....

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2011. at 6:42, suza рече

deni ome ce biti sudjenje,nist nerazumijem,kako u njemackoj da su ga mrcvarili ili tebe mislis ,,

Suzo,molim te,nemoj vise da mi kvaris teme,lepo pise,procitaj....ja stvarno ne znam sta ti je,pa ti ni jednu temu ne mozes da skapiras?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2011. at 7:38, Batman рече

A ko se ne pomoli taj nije pravi hriscanin joooj

p.s. nego, sta ako se pomolimo, pa bude volja Bozija da izgubis spor....

jer hriscanin kad se moli ne kaze "neka bude tako i tako", nego "neka bude volja Tvoja"

Pa ja i ne ocekujem da dobijem spor,jer to je Srbija,gde nam pravde ni za lek....samo se vi pomolite i neka bude Bozja volja,a to znaci da kako sude tako ce im se i suditi

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2011. at 8:12, Жељко Билбија рече

Vala daj Boze da bude po pravdi.

Sto bi se reklo ni po babu ni po stricevima ....

A zasto ti se sudi? Sta ti se stavlja na teret ili ti nekoga teretis za nesto?

Mene optuzila ona lujka o kojoj sam pisao ranije,jer nisam hteo da je vodim u Nemacku,a rodjeni brat joj je inspeektor u Nisu i sve mi smestaju,ja se ne stidim da kazem zasta me optuzuju,a to jeda radim za Nemacku tajnu sluzbu,da sam ucesnik rata (to je tacno),ali da sam ucestvovao u sastavu paravojnih formacija (to nije tacno) i da sam klao i palio kuce (najobicnije gluposti i izmisljotine),da sam nju dva dana tukao ( a ona ni ogrebotine!) da sam je maltretirao fizicki i psihicki,da sam pretio da ce mafija da joj otme dete za 50 € (e sacuvaj Boze,za pedeset evra) i da ce ga iseci na komade Sve ovo po recima mog advokata ne bi proslo kod tuzilastva da njen brat nije preko svojih veza umesao prste.....Eto,to mi je sve uradila zena koja je ranije pokusavala suicid i koja se psihijatrijski lecila,sto kaze Bora-Corba "...ne veruj zeni koja nosi traume iz detinjstva...bezi koliko te noge nosi,bezi i ne okreci se sine"

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2011. at 8:36, Deni72 рече

Mene optuzila ona lujka o kojoj sam pisao ranije,jer nisam hteo da je vodim u Nemacku,a rodjeni brat joj je inspeektor u Nisu i sve mi smestaju,ja se ne stidim da kazem zasta me optuzuju,a to jeda radim za Nemacku tajnu sluzbu,da sam ucesnik rata (to je tacno),ali da sam ucestvovao u sastavu paravojnih formacija (to nije tacno) i da sam klao i palio kuce (najobicnije gluposti i izmisljotine),da sam nju dva dana tukao ( a ona ni ogrebotine!) da sam je maltretirao fizicki i psihicki,da sam pretio da ce mafija da joj otme dete za 50 € (e sacuvaj Boze,za pedeset evra) i da ce ga iseci na komade Sve ovo po recima mog advokata ne bi proslo kod tuzilastva da njen brat nije preko svojih veza umesao prste.....Eto,to mi je sve uradila zena koja je ranije pokusavala suicid i koja se psihijatrijski lecila,sto kaze Bora-Corba "...ne veruj zeni koja nosi traume iz detinjstva...bezi koliko te noge nosi,bezi i ne okreci se sine"

A taj njen brat je proganjao i tvog dedu i zpalio vam restoran? Ili su to bili neki njihovi rodjaci?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...