Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе смилуј се на нашега брата МИлана, смилуј се на све нас грешне, и опрости нам  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode... to je Meda...pomozi mu da sazna da bi mu bez tebe bilo mnogo teže nego sada i oslobodi um njegov od svake suvišne pomisli,jer si Ti prosvetljenje duša i tela naših, Hriste Bože, i Tebi slavu uznosimo, sa bespočetnim tvojim Ocem i presvetim i blagim i životvornim tvojim Duhom, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Za mog supruga Milana koji je nesto ovih dana zakasao  algabacaju

Gospode, daj zdravlje, snagu i volju i svako dobro ocu porodice Milanu. vaistinu Hristos vaskrse

Велику помоћ и укрепљење од Богородице и Спаса.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Za mog supruga Milana koji je nesto ovih dana zakasao  algabacaju

Gospode, daj zdravlje, snagu i volju i svako dobro ocu porodice Milanu. vaistinu Hristos vaskrse

:group111:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

pomenite u ovaj 40 dan Brata Stevana kako bi i on i mi kad dodje nase vreme, zajedno zablagodarili za ne lazno obecanje Njegovo:

7896634

1. Нека се не збуњује срце ваше, вјерујте у Бога, и у мене вјерујте.

2. У кући Оца мојега станови су многи. А да није тако, зар бих вам рекао: Идем да вам припремим мјесто.

3. И ако отидем и припремим вам мјесто, опет ћу доћи, и узећу вас к себи да гдје сам ја. будете и ви.

27. Мир вам остављам, мир свој дајем вам; не дајем вам га као што свијет даје.

28. Нека се не збуњује срце ваше и нека се не боји.

bangin

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

pomenite u ovaj 40 dan Brata Stevana kako bi i on i mi kad dodje nase vreme, zajedno zablagodarili za ne lazno obecanje Njegovo:

0304_smile4

1. Нека се не збуњује срце ваше, вјерујте у Бога, и у мене вјерујте.

2. У кући Оца мојега станови су многи. А да није тако, зар бих вам рекао: Идем да вам припремим мјесто.

3. И ако отидем и припремим вам мјесто, опет ћу доћи, и узећу вас к себи да гдје сам ја. будете и ви.

27. Мир вам остављам, мир свој дајем вам; не дајем вам га као што свијет даје.

28. Нека се не збуњује срце ваше и нека се не боји.

:cheesy:

hocemo,nego sta Just_Cuz_19

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Danas je moj kolega s posla Dejan odlučio da ne može da odgaja četvrto dijete, jer nema od čega i potegao za najgore oruđe (znate na šta mislim). Molim vas da ga pomenete, kako njega, tako i bebu, njegovo troje djece i suprugu - Gospod da im se smiluje i oprosti jer ne znaše šta čine. joooj:) smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...