Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

:djetalina:

Ти који си човекољубив и милостив бескрајно, исцели душевне и телесне ране грешних раба Твојих Бојана и Милосава и помилуј, имена Твога ради.Амин.

Подели на овим сајтовима

Данас ми је убијена другарица.Она се зове Светлана.Помолите се за њу

Gospode uzmi u okrilje Svoje sluškinju Tvoju Svetlanu  0110_hahaha :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Помените и Милосава. Још увек је у болници и поред тога што је потпуно свестан (чак се и шали) и по анализама све је уреду, плућа, чим му искључе директно убацивање кисеоника помоћу апарата, не настављају да раде сама. Иако је сваки други удисај његов и дисање је све нормалније једноставно нема рефлекс дисања, кој је потребан да сам настави са дисањем.

Помените већ се 13 дана бори.

Подели на овим сајтовима

Molim Ti se, Gospode 0205_whistling, pomozi gresnom Milosavu, isceli sve rane njegove, telesne i dusevne, podigni ga na noge, na radost njegovu i njegovih bliznjih i u slavu imena Tvog, jer si blag i covekoljubiv i milostivo je srce Tvoje, a ljubav Tvoja beskrajna.

Pomiluj, Gospode 0205_whistling, i nas gresne koji Ti se molimo i uslisi molitve nase, po velikoj milosti Tvojoj. 7896634 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Molim Ti se, Gospode :291291291:, pomozi gresnom Milosavu, isceli sve rane njegove, telesne i dusevne, podigni ga na noge, na radost njegovu i njegovih bliznjih i u slavu imena Tvog, jer si blag i covekoljubiv i milostivo je srce Tvoje, a ljubav Tvoja beskrajna.

Pomiluj, Gospode confused1, i nas gresne koji Ti se molimo i uslisi molitve nase, po velikoj milosti Tvojoj. confused1 confused

АМИН

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...