Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

braco i sestre molim vas pomjanite u molitvama svojim moju sestru Ivanu kojoj je cele noci bilo lose i kojoj se mucnina ne smiruje i jako je malaksala.Blagodarim! :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

:( :( :( Pomozi Gospode sestri mojoj!

Свети бесребреници и исцелитељи Козмо и Дамњане, Кире и Јоване, Пантелејмоне, Василије Острошки, Нектарије Егински и сви свети, молите Бога да исцели грешну Ивану нашу и помилује је, на радост њених ближњих и свих нас.

Господе, помози.

Пресвета Богородице, моли Бога за Ивану и спаси.

Подели на овим сајтовима

Zamolicu vas da pomenete i gde mozete ostavite ime Nikolaj, rodjeni brat nase odlicne prijateljice iz Rusije, iznenada preminuo juce od srca...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zamolicu vas da pomenete i gde mozete ostavite ime Nikolaj, rodjeni brat nase odlicne prijateljice iz Rusije, iznenada preminuo juce od srca...

Прими Господе слугу свога Николаја у Царство Твоје и утеши најближе његове.  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Da Bog useli slugu svojega Stevana u Carstvo zdravlja i veselja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу уснулог слуге свога Стевана, и уведи је у рајска насеља Твоја ! crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...