Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

sta je sa bebom? kakva sepsa? javljaj, molim te sto pre...pomozi Gospode sluskinji tvojoj Ivi da se izbori sa mukama koje su je snasle!

Ni sam ne znam, verovatno od tog krvarenja koje je imala u pocetku... cim nesto saznam prenecu ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нана је јавила да је њена ћерка Ива управо послата у Београд у болницу у Ул. Народног фронта и моли нас да се помолимо за Иву и бебу.

Помените их, браћо и сестре у молитвама својим. 1405_love

Помолимо се

:(7896634 и свима светима ,

Постављена слика

prstgore

Подели на овим сајтовима

Prenosim vest da je Iva sad dobro, beba nije prezivela jer je (iz nekog razloga) vec mesec dana bila bez plodove vode...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Milostivi Gospode, neka bude volja Tvoja. Ti koji hoćeš da se svi ljudi spasu, i dođu u poznanje Istine, pomiluj i spasi sluškinju Tvoju Ivu i dušu njene upokojene bebe. Primi ovu želju moju kao vapaj Ljubavi koju si ti zapovjedio. Amin.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Milostivi Gospode, neka bude volja Tvoja. Ti koji hoćeš da se svi ljudi spasu, i dođu u poznanje Istine, pomiluj i spasi sluškinju Tvoju Ivu i dušu njene upokojene bebe. Primi ovu želju moju kao vapaj Ljubavi koju si ti zapovjedio. Amin.

:229229229:

:229229229: dada

Подели на овим сајтовима

Pomenite moju baku Veliborku, koja je pre pola sata umrla od raka.

Primi moje saucesce  facenew22222222

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...