Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ух ... Господ да посвети!

ево ја ћу да се помолим да ваша деца буду људи, онако како је то Паја причао  :cheesy2:

да се за промену мало молимо и за нешто радосно  :(

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Gospode  beggingpleasesmiley-1 pomiluj malog Konstantina  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode  beggingpleasesmiley-1 pomiluj malog Konstantina  :(

smej.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Помолите се за малог Константина, двогодишњег дечака. Пао је у кому... Са медицинске тачке гледишта, јако тешко стање...

:( Ti znaš  beggingpleasesmiley-1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=3975.msg334089#msg334089 date=1293749761]

Помолите се за малог Константина, двогодишњег дечака. Пао је у кому... Са медицинске тачке гледишта, јако тешко стање...

bendoff Ti znaš  beggingpleasesmiley-1

0409_feel

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Molim ti se Gospode, radi molitava Presvete Bogorodice i svih Svetih i radi milosti Tvoje pomozi malom Konstantunu i daj mu ozdravljenje, Tebi na slavu a bližnjima malog Konstantina na radost.  4chsmu1 bandit Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

0442_feel 319.gif 4chsmu1

Помилуј га, Господе, и исцели !

Подели на овим сајтовима

Подај Господе снаге и избави малог Константина као што си васкрсавао Лазара  319.gif 0442_feel ДАЈ

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Подај Господе снаге и избави малог Константина као што си васкрсавао Лазара  amin-nas :group111: ДАЈ

slava3  и  Bogorodicaaaaaa 

:(

Подели на овим сајтовима

pomenite Mariju Gospodu... juče izvršila samoubistvo... znam da Crkva osudjuje ovakav čin-što je i opravdano- ali sam oduvek smatrao da samoubicama najviše treba pomoći molitvom... i što reče Dostojevski-Molite se i za njih.Neće se Hristos naljutiti zbog ljubavi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...