Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite i Radojka - tezak oblik maligne bolesti, sa metastazama.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

молим вас помените у својим молитвама раба Божијег Славомира који страда од великог порока - алкохола и задаје пуно проблема својим ближњима...

:babuska:

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2023. at 15:47, obi-wan рече
On 8. 12. 2022. at 11:01, obi-wan рече

Pomenite cim mozete devojcicu Nikolinu, nastradala u saobracaju i u kriticnom je stanju. Bog da vam uzvrati paznju.

Posle duze kome, Nikolina je preminula. Pomenite je i ovde.

Svaki komentar je glup na ovakve tragedije (tek sad video ovaj stari komentar)...osecam uzasan bes i nemoc na ovakve tragedije...ali da deca stradaju u saobracaju...uh! Kakvih sve ludaka se covek nagleda na putevima...mada sam i ja kao mladji bio neoprezan i nesvestan opasnosti. Neophodno je uvoditi u obuku za vozace efikasne kurseve sigurnosti.

Gledao sam Mini Morisa, u gepeku je bila gajba sa sokovima, 20 sokova u staklenim flasama od 2 dl. Prilikom naglog kocenja gajba je PROBILA zadnje sediste.

Recimo laptop na polici iza zadnjih sedista - pri naglom kocenju moze da usmrti dete ili coveka u autu i.t.d. i sl.. Da se ne spominje divljanje vozaca na putevima.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Ćiriličar рече

Svaki komentar je glup na ovakve tragedije (tek sad video ovaj stari komentar)...osecam uzasan bes i nemoc na ovakve tragedije...ali da deca stradaju u saobracaju...uh! Kakvih sve ludaka se covek nagleda na putevima...mada sam i ja kao mladji bio neoprezan i nesvestan opasnosti. Neophodno je uvoditi u obuku za vozace efikasne kurseve sigurnosti.

Gledao sam Mini Morisa, u gepeku je bila gajba sa sokovima, 20 sokova u staklenim flasama od 2 dl. Prilikom naglog kocenja gajba je PROBILA zadnje sediste.

Recimo laptop na polici iza zadnjih sedista - pri naglom kocenju moze da usmrti dete ili coveka u autu i.t.d. i sl.. Da se ne spominje divljanje vozaca na putevima.

Ovde je bilo mnogo gore. Devojcica je nastradala u zoni raskrnice, NA PESACKOM PRELAZU, zato sto je matori bilmez (70 god. starosti!) pros`o kroz raskrsnicu sa 90 km/h (drugi pesacki na kom je dvojcica nastradala je samo 30m od semafora, gusta zona, ogranicenje vrlo strogo), i to je, kako sam razumeo, vozio pod nekim opijatom ili lekom za smirenje.

Znaci, nije prosto nepaznja, nego totalni bolidizam i manijastvo.

E zato ce Gospod da prekopa sve redom, svuda po svetu, dok se ljudi ponovo skroz ne uljude.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pomenite mamu nase @Лидија Миленковић, zove se Persida, ima pogorsanje bolesti, tj. metastaze na mozgu.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
On 7. 4. 2024. at 20:02, YOKA рече

Помените име мог супруга Ђорђија, сутра одлази на уклањање канцера из грудног коша 

Вероватно знаш - помолите се Св. Нектарију.

Ево једног примера: ја живим вани, имам доброг пријатеља Хрвата, католика. Он иначе чита нашег Николаја, сматра православље изворном вером, критичан је ка папи и католичкој цркви. Он има друга, Хрвата, такође, који не практикује веру, католик. Тај његов друг има леукемију. Нешто попот онога код покојног фудбалера Михајловића. Лекуемија је лечена, па се опоравио па поново нагло повратила се болест и на крају је стављен у ону групу пацијената који чекају смрт. Дакле "дигли руке" од њега. Био је мршав, језиво, скоро ћелав...из Хрватске дошла родбина да се орпости од њега.

Ја кажем мом другу за Св. Нектарија. Питам да ли би тај његов друг имао ишта против да прими икону Св. Нектарија, и уље освећено. Човек не верује, ем му то нуди неки Србин а он Хрват и сл. Друг поприча са њим и кажа да би то примио без неке скепсе, омаловажавања, и свега што влада међу Србима и Хрватима, посебно ако не верују.

Добио је малу икону Св. Нектарија, одштампао сам му молитву на латиници (рекао је да би радо примио али не зна ћирилицу), тропар, и уље.

После месец дана друг и шаље слику тог човека. Ухрањен, радостан, са другом роштиљају....поново су почели да му узимају узорке и кренули са лечењем.

Питао сам друга шта он мисли о свему - рекао је да није хтео да пита тог свог друга, али сматра да је то дело Св. Нектарија.

Господ све да на спомилује...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Дечак Лука са КиМ, 12.г., оперисаће се у четвртак (сутра) у Италији.
Операција је на срцу, трајаће неколико сати. Шансе су 50:50. Дајте  његово име где можете.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...