Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Molim pomjanite malog Dimitrija,samo znam da se treba operisati...Gospode pomozi...

Upravo sam se cula s Djoletom,kaze da treba da se uradi transpozicija velikih krvnih sudova...malisan je krsten danas...o Gospode pomozi malenom...:skidamkapu::skidamkapu::skidamkapu:

Измењено од Mилена Трифковић
Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Mилена Трифковић рече

Molim pomjanite malog Dimitrija,samo znam da se treba operisati...Gospode pomozi...

Upravo sam se cula s Djoletom,kaze da treba da se uradi transpozicija velikih krvnih sudova...malisan je krsten danas...o Gospode pomozi malenom...:skidamkapu::skidamkapu::skidamkapu:

Пресвета Богородице, мајчице Божја, помози, заштити и спаси маленог Димитрија, молим Те ! :babuska:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomenite meni dvoje jako dragih ljudi, Miljanu i Nemanju, da se pomire i da njihova ljubav nadziđe svađu i svako drugo iskušenje. Pomenite molim vas i moju majku Milijanu, da je se Gospod seti u Carstvu Nebeskome. Pomenite i moju snaju Jelenu koja se muči sa depresijom, da je Gospod ukrepi i isceli pomogne da se raduje. Pomenite mog drugara Ognjena koji se posekao radeći u šumi. BOgu hvala, rana je mala i sada je dobro, ali molim vas pomenite... Hvala vam :)
Molim vas pomenite i mene, nešto sam svojeglav u poslednje vreme, a imam doneti i par dosta važnih odluka koje će se ticati dosta mojih bližnjih...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Dragan je sa gusenjem zavrsio u Urgentni centar,slaba mu krv i odavno ima zakrecenje krvnih sudova.to mi je bliska osoba. Pomenimo:Gospode pomiluj Dragana.

Sent from my SM-J110H using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Помените Снежану. Канцер, лекари кажу да је на време откривен

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pomenite me:sjutra imam neki sastanak u vezi sezonskog posla,pa sta Bog da,neka bude Bozja volja. Dosta mi znace vase molitve. Bog vam svako dobro dao.

Sent from my SM-J110H using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Помолите се за баку Радмилу, вероватно на самрти

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Данас се навршило пола године од погибије мог оца Слободана

Подели на овим сајтовима

На Благовести пре двадесет година изненада се упокојио московски протојереј Генадије. Помени га, Господе, и молитвама његовимпомилуј нас!

Подели на овим сајтовима

Molim svakoga ko može da se pomoli za mog očuha. Ime mu je Dragan.

Predobra i prepoštena duša, bolestan je, sutra ide u bolnicu, ne znamo još uvek šta je... :( Molim se Bogu i Sv. Nektariju...

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Кад бисмо умјели гледати на живот наш као на ткање промисла Божијег, кад бисмо доживјели болест као старање Божије о нама, кад би нам смрт била почетак вјечног живота, а не само крај живота у времену......Господе, вјерујем, помози моме невјерју и сјети се у Царству Твоме имењака мога Драгана, ако ли није упознао Христа, нека га бар у овој болести упозна.

Подели на овим сајтовима

Molim vas da se pomolite ko može za moju snaju Jelenu, muči se sa depresijom, Bogu hvala ide na bolje, ali pomenite...

Živa je duša i hoće da se bori, a tužno je videti čoveka u tom stanju kad hoće, ali ne zna kako... Pomenite molim vas.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Архимандрит Гаврило, игуман манастира Лепавина у Хрватској, упокојио се 13. априла на Велики Четвртак након дуже болести, преноси РТРС. Отац Гаврило био је један од најпознатијих духовника Српске православне цркве. Монашки се подвизавао на Светој Гори, као сабрат манастира Хиландар, одакле је дошао у запустели манастир Лепавину, коју је обновио даноноћним трудом и молитвом. Отац Гаврило остаће упамћен као молитвеник , мисионар и духовник . Нека Господ подари рајско насеље драгом оцу Гаврилу!

Помените браћо и сестре оца Гаврила и вечнаја памјат.

Извор: радио Слово љубве

Подели на овим сајтовима

Прекјуче на велики уторак упокојио се и отац Василије Хиландарац. Сахрањен је јуче у манастиру Хиландар. Браћо и сестре помените.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...