Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе опомени се имена слуге твога Живојина, и даруј му да увек и свагда живује у заједници са јединим Животодавцем, како овде тако и у вечности...

Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Pomenite moju babu Sto ju 40 dana je otkako nas je napustila i otišla na onaj svet.

Sent from my SM-J110H using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Ranko je pre nekoliko dana izvršio samoubistvo.Gospode pomiluj ?

Sent from my SM-J110H using Pouke.org mobile app

(Да ли је регистрован да је боловао психички, алкохол, дрога...?)

Господе, Ти једини знаш са каквим силама поднебесја се сусретао слуга твој Ранко. Ми те молимо да њихова злоба не надвлада Твоје човекољубље и љубав његових ближњих. Знамо да што је човеку незнано и немогуће Теби је знано и могуће. Нека буде, Господе, милост твоја на нама као што се уздасмо у тебе...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Molim vas,ako nije problem,ćušnite tu u nekom krajičku svoje molitve i mene blesavu i nedostojnu u jako sam mračnom periodu i stanju...hvala... :((

Подели на овим сајтовима

Спомените у вашим молитвама и мог  течу Радомира који данас испусти своју племениту душу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Molim vas, bratijo i sestre,pomjanite u molitvama svojim rabu Božiju Vesnu,mlada je devojka,bori se sa teškom upalom oka,ozbiljno je,lekari je zezaju ovde,i pomjanite njenu majku Ljiljanu...hvala vam...:((

Подели на овим сајтовима

O Gospodaru neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog,useli u Carstvo Svoje nastradale u tragediji kragujevackoj i pomozi njihovim porodicama nek se utese jer si blag i covekoljubiv...

Подели на овим сајтовима

Помените бебице Ану и Иву, и малог Андрију, леже на Одељењу за имунологију Института за мајку и дете...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Mилена Трифковић рече

O Gospodaru neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog,useli u Carstvo Svoje nastradale u tragediji kragujevackoj i pomozi njihovim porodicama nek se utese jer si blag i covekoljubiv...

Dakle, danas je i potvrdjeno - ukupno 4 nastradala i 25 povredjenih. Pomenite te ljude i njihove porodice.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помените тета Мицу, Лепосаву. гаси се..одлази полако. Њена вера је велика у Господа нашег. И моју маму, Љиљану,сад је непокретна, да јој Господ опрости, и мени грешној и недостојној да опрости

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...