Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

1 hour ago, Zero рече

pomenite molim vas moju majku Milijanu koja se nedavno upokojila, da je Gospod primi u Carstvo Nebesko

Neka je svemilostivi Gospod po tvojim i našim zajedničkim molitvama useli majku Milijanu tamo gde pravednici obitavaju.

Molim vas pomenite mog strica Videna. U nedelju, 9.10.2016. biće 40 dana od upokojenja. Premnogo nas je zadužio svojim dobrim delima i mudrim savetima. Bog dušu da mu prosti.

Подели на овим сајтовима

pomenite nastradale u saobracnoj nesreci:Stefana i Boza.  pomenite Jelenu koju je ubilo auto na licu mjesta,prolazila preko pjesackog prelaza.pomenite mog upokojenog kuma Draga,za 11 dana bice 4 mjeseca otkad me napustio i otisao na onaj svijet. nedostaje mi puno.

Подели на овим сајтовима

Goospode, upokoj duse sluga svojih: Stefana, Boze, Jelene i Drage i njihovim najblizima daruj utehu zbog rastanka i veru da ce doci do vecnog sastanka u Carstvu Tvome, kada vise nece biti smrti, bola, i patnje.

Подели на овим сајтовима

Pomenite u žive Predraga, Marijanu, Gorana, Tomislava, Zoricu, Tomislava, Dragicu, Dragana, Kseniju, Prvoslava, i ostalu pratnju...

+ Upokojte upokojene sluge:  Momčila, Ozrenku, Nikolinu, Videna, Vitomira, Ljiljanu, Dragana, Slobodanku, Duhomira, i ostale koji su hteli da budu pomenuti...

Подели на овим сајтовима

Dakle opet ja...

Molim vas da nastavite da pominjete Nataliju.

Ceo dan smo na vezi sa bolnicom, i ceo dan naravno ne znamo nista, sve cekajte lekara, nije izasla iz sale i tome slicno.

I naravno moja cuvena "intuicija" a i bolnicko iskustvo su se potvrdili.

Prosla je jednu operaciju od sedam sati, ali posle dva sata su morali da je vrate u salu jer se pogorsalo stanje i nije bilo protoka krvi u nogama, pa je jos tri sata operisana.

Ostavice je na aparatima za disanje i sve redom do sutra, da se malo odmori, ali i dalje je kriticno tj zbog obima operacija nije sigurno da ce sve funkcionisati.

Pri tom, ne biste pogresili da pomenete i mene, jer pored svega su meni kontrakcije se pogorsale, a mozak mi poprima oblike kase. Srecom danas nam je slava, pa smo cak uspeli i do Crkve da odemo, da osvestamo kolac i zito i tortu da spremimo. Jer svasta, slava je slava.

Jos me je muz drzao za ruku danas na ne odrubim glavu popu koji nije znao koji je tropar slave i pevao je pogresan, a posle je drzao prigodnu besedu istu kao svih proslih godina kako sin treba da nam izraste na korist majci Crkvi i domovini i roditeljima, a meni je doslo da ga ubijem, jer zaboga covece daj promeni plocu, znas nas, znas da nismo turisti tu i kako te bre nije sramota istu pricu da pricas iz godine u godinu pogotovo u situaciji u kojoj smo i za koju znas.

Sreca njegova pa je moj dragi znao za slucaj i stisao je ruku poprilicno :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Један велики борац је изгубио своју битку са болешћу. Помолимо се за њу.

http://www.novosti.rs/вести/србија.489.html:628427-СОЊА-ХРИСТОВСКИ-ИЗГУБИЛА-БИТКУ-СА-МЕЛАНОМОМ-У-аманет-српски-сан

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помолите се за мог оца Слободана, пао је са дрвета, хитна га је одвезла у Београд, не знамо у каквом је стању, изгледа да је без свести

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Сине Божији Исусе Христе, помози Слободану да се у потпуности опорави од пада.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мој отац Слободан је умро. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Нека Слободана Господ усели у рајско насеље и подари вечни мир његовој души.

Велики човек , са великим делима у нашем малом граду. Данас ће многи поменути др.Недића, сви они којима је спасао живот и којима је помогао на разне начине. 

Још једном молим:Упокој Господе раба твојега Слободана и утеху и здравље пружи онима који за њим остају. Амин!

Подели на овим сајтовима

http://www.kolektiv.me/78884/danilovgradjanka-preminula-od-posljedica-udesa-na-magistralnom-putu-pg-dg      Pomenite Maju koja se danas upokojila.bila je majka dva mala sina. :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

pomenite Srecka koji je stradao kao suvozac u saobracajnoj nesreci pre neki dan. pomeni Gospode Srecka u Carstvo Nebesko.Amin

Подели на овим сајтовима

Djidji, drzi se, primi nase saucesce i cuvaj se koliko god mozes.

Sta je ovo ovih dana :(

Meni je mama i dalje na intenzivnoj, sad je dobila i infekciju, nista ne ide ka boljem :( 

Profesor kaze da pored infekcije i jos uvek nekih metala i cudesa u stomaku, noga joj otkazuje i ona je psihicki pukla, predala se...znajuci nju i njene stavove koji su - bolje da umrem nego da me neko gleda i budem nekom na teretu nista me ne cudi...

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, Јелена011 рече

bolje da umrem nego da me neko gleda i budem nekom na teretu nista me ne cudi...

To je mnogo bolji stav nego da vam ispije krv željom za večnim životom, ma koliko bila disfunkcionalna.

Držite se, sve je to prirodno. Imaš muža, dete i drugo na putu, to su prioriteti, pogotovo što je čudo što si mogla da izneseš dve trudnoće. Čeka tebe još radosti.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Natasa. рече

To je mnogo bolji stav nego da vam ispije krv željom za večnim životom, ma koliko bila disfunkcionalna.

Držite se, sve je to prirodno. Imaš muža, dete i drugo na putu, to su prioriteti, pogotovo što je čudo što si mogla da izneseš dve trudnoće. Čeka tebe još radosti.

Ni jedna krajnost ne valja, a ona je bas zaglibila u tome - necu aj da me niko gleda. Ne od sad nego je zena generalno u tom fazonu.

A za mene i porodjaj to je tek prica, tu sam tek popizdela...ja cu kao georgina izgleda, sad cekaju da udjem u 39 nedelju za carski iako znaju da ne smem prirodno da se poradjam, oni su resili da cekaju i da se javim tad. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...