Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

2 hours ago, Mилена Трифковић рече

Od prekjuče imam prehladu :( pomjanite :(

Gospodjo Trifković, izgleda da si dobro pažena, kad si postala tako razmažena. :D

Ne brini draga,skuvaj caj I miruj.Nije to nista strasno , proći će brzo.

Подели на овим сајтовима

Od sad ko god da je prehladjen vako da se moli -Boze molim te hvala ti na daru ali posto Sanja toliko voli prehladu, posalji je njoj, njoj ce taj dar vise prijati ;)

Prosla sam i previse toga, razboljevala se od silnih egzoticnih bolescina koje ponosno jos uvek imam i nikad ama bas nikad ne bih rekla nekom da je razmazen jer se moli kad ima prehladu ili trazi molitve. Prehlada je jedino stanje koje priznajem kao - boledt je Bozija poseta :D

Jer meni barem nema goreg stanja, nit si zdrav, nit boledtan, drma te groznica od koje ne vidis na oci, celo telo ti je slomljeno, curis na sve strane, boli te grlo i nista ti nije i ni do cega ti nije. Da se barem ko covek razbolis pa da kazes, al jok, sugavi mali crvic prehlade te ... U zdrav mozak i ti mu narednih sedam dana ne mozes nista. Dosadno, a nista strasno. Pa sto bih biopsija na zivo radila nego trpela prehladu. Za neke od nas prehlada moze biti i smrtonosna bas zbog nedostatka imuniteta i dobro je se cuvamo.

PS: Trebnutno sam fasovala bronhitis tako da nisam raspolozena :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Jelena, ne razumem...gde sam napisala da volim prehladu?

Rekla sam da to nije nista. Inace I sama sam na ivici bronhitisa.Danima krljam ko magarac....al' ne dam se ;)

To sto ti ne bi rekla nikome, eto ne znaci da ni ostali ne bi rekli nikome.Ja rekoh...I osta ziva! A znam I kome sam I zasto sam rekla.Gospodza Trifkovic je zapravo moja gospodjica I taj ko je mazi I treba da je mazi I neka nastavi da je mazi.Za to cu uvek da se molim.

Cenim tvoje neraspolozenje, tako da cu ovde da stanem :)

Подели на овим сајтовима

Izvini Sanja, zivci su mi kratki, na prehladu potpuno. To kad cujem ma nije to nista onako slomljena bih ga gađala prvim kristalom na koji naiđem :) dakle nema bolesti koju vise mrzim, jer nije bolest, nije nista, a opet ti nije ni do cega :D

Ne sam znala relacije, nisam upoznata sa međusobnim odnosima ovde, relativno sam nova, tako da je meni to zvucalo kao -neko zatrazi molitve, a ti ga prekoris :D

A bila sam i ozbiljna, mene recimo moze ladno da ubije prehlada, dok si rekao keks, sa svim mojim boljkama, ne podnosimo svi sve isto. Ja "ocu dumrem" sa 37,4, al zato sam sa 39,40 potpuno opusteno spremala ispite, izlazila, sve po kuci radila... Te temperaturice me dovedu do neizdrza, a posle kad te grune, ni ne osetim. Ne mali broj puta, tek kad mi izmeri dr temperaturu se zgrane na visinu iste, dok ja funkcionisem. Na tim 37, ... ne vidim belu macku :D

(ps muskarci izuzeti, oni umiru od svega :D )

Подели на овим сајтовима

Добро бре, Јецо, следећи пут кажи коју бољку немаш :smeh2:

П.с. Заказала сам лабораторију за 19. септембар. УХ.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Drzi se Gago, sad bih nestoclajala, al ne smem, Sanja je opasna, jos ce da me razmazi. I meni rekose dimam rak grlica materice, meputim ja zimus osta u drugom,stanju i vise nit me ko pitao nit mi sta radio :D zakljucili smo da je to gotova prica :D

Sto se boljki tice, pa pupu nemam,sve, endokrinologiju, internu gastro, infektologiju, ginekologiju sam doktorirala,,u ostale grane medEcine ne se razbiram. Bogu hvala kardiovaskularno sam za sad normalna tj imam samo neku malu aneurizmicu u mozgu al Boze moj to nam porodicno ne se sekiram :D

Подели на овим сајтовима

Ма хоћу да те опустим, зато се и шалим. Не замери.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Drage moje ne se dzamkajte zbog mene nesam navikla na nagle promene klime zatoj sam i zakrkljala :) samo me sinusi muce srecom nocas sam dobro prosla :) vole vas milenica :) fala vi na brigu :)

Подели на овим сајтовима

On 8/23/2016 at 15:11, Драган_Петровић рече

Помолите се и ако сте у могућности дајте име на проскомидији за мога синчића Георгија. Упао је у недељу рукицама у жар. Налази се на дјечијој хирургији и свакодневно га превијају. Ако неко зна који од наших манастира прави мелеме у ту сврху молио бих да ми јавите да што прије дођемо до њега.

Dragane, kako je maleni dasa Georgije ? Jel se oporavio ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Помолите се за животно угроженог дечака Константина и његову мајку Ирину

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Упокојио се један добар човек, велики пријатељ, Слободан, мој бивши шеф.... молим вас, помолите се, помените....

Подели на овим сајтовима

Sutra treba da porode moju bratanicu Snezanu. U pitanju je treci Carski rez. Pomenite je, molim vas.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

On 9/19/2016 at 18:24, Лидија Миленковић рече

Sutra treba da porode moju bratanicu Snezanu. U pitanju je treci Carski rez. Pomenite je, molim vas.

Hehehehe...jutros smo dobili devojcicu, 2,9 kg tesku i vrrrloooo grlatu. Kaze mi bratanica da je pola Kraljeva culo koliko je plakala. :D

:sunce::navijanje:girl_smiley:1321_womens::pivo::kolcecb3hb8:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Dragane, kako je maleni dasa Georgije ? Jel se oporavio ?

Богу хвала све иде добро. Како је изгледало када су му одвили десну рукицу прибојавао сам се неких посљедица чак и по питању функционалности шаке, али велики је наш Бог. Сада то све изгледа неупоредиво боље. Дубоко сам захвалан свима који су макар и један пут поменули Георгија у својим молитвама. Вјерујем да је то имало огроман значај у овом "преокрету". И даље вас молим да нас све поменете (Драган, Нада, Николај, Георгије). Ако је неко у могућности нека да имена за проскомидију. Бог нека вас све награди за вашу љубав.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...