Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pa rekoh,sto se ne bi pomolili i za mene gresnu... jer ... .molitva....

Ako vec imate neku brojanicu,nadjite na njoj jedno mesto i za mene.Da i mene Bog pogleda i da me ne ostavi bez utehe u vremenu koje dolazi...

Eto,toliko.

Vasa sestra Arsenija.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pa rekoh,sto se ne bi pomolili i za mene gresnu... jer ... ...
само напиши крштено име

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Pomenite Tatjanu, Nikolu i Simeonu, upokojenu decu i suprugu oca Radivoja Panica....

Gospode, pomeni u Carstvu Tvome Tatjanu, Nikolu i Simeonu, i naseli ih mestu svetlom, u mestu pokoja i vecne radosti..... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Dragi prijatelji, molim vas da pomenete Sašu i Slavicu, i da cim budete mogli ostavite ili posaljete njihova imena da se pominju, bez obzira da li u manastir ili neku gradsku i seosku crkvu.

To su nasi porodicni prijatelji, koje nismo poodavno vidjali jer ne zivimo u istom gradu, koji su imali izuzetno teske svoje porodicne probleme, krenuli da se mire, fala Bogu, i da polako koracaju u Crkvu, medjutim, kao sto je i za ocekivati, uz vrlo teska i velika iskusenja i probleme.

Narocito je zena u teskom psihickom stanju, bukvalno je pred pravim ludilom, ili ne daj Boze necim jos gorim. Od tog nagomilanog stresa i gorcine je pocela i naglo fizicki da oboleva, i izgleda prilicno lose. Nekakve lekove jeste dobila od lekara, neke jos i sama dodala, obzirom da je ranije ucila medicinu, ali joj je sve to samo jos pogorsalo stanje.

Dakle, zato vas sve opet molim - jer nas ovde ima dosta - da svi koji mogu ostave njihova imena da se negde pominju, sto duze to bolje, i naravno da ih i vi sami pominjete u vasoj licnoj molitvi koliko god mozete, siguran sam da par imena vise nece da vam puno oteza trud.

Ako neko ima jos koju dobru ideju neka mi napise na PP, da ne opterecujemo temu ovde.

Unapred hvala svima...

Da ne zaboravim da vam prenesem da su ovi ljudi prilicno bolje, `fala Bogu.

Uz molitve sa raznih strana i njihov trud, koji su jasno poceli da ulazu, sve je to krenulo na bolje... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

sve je to krenulo na bolje... :)
:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Премилостиви Господе спаси сачувај и укрепи оца Радивоја и ћерку Христину

а душе његове  Татјане Николе и Симеоне прими  у наручје твоје где нема болести жалости ни уздисаја већ живот бесконачни

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Potrebna mi je vasa molitvena podrska za posao,idem danas radim, mnogo ce mi znaci vase molitve.  Sveta Blazena Ksenija moli Boga za nas. 

Подели на овим сајтовима

Dobri ljudi, hitno mi je :( pomolite se ako uznadjete vremena i volje za sluskinju Boziju Jovanu. pomolite se za otvorenje srca i razuma! da pobedi gordost, probudi ljubav i vrati se istini! neka vam bude lako, molite se za divnu i namucenu dusu koja je pod iskusenjima! hvala vam mnogo unpared

Подели на овим сајтовима

Помените и мог рођака Миодрага којег живот није мазио и који је као лакши инвалид остао без посла после 30 година рада у фирми .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре по Христу почените Ану у својим молитвама, следе јој тешки прегледи у Бечу и ако Бог да операција срца, скупљање помоћи је у току и надам се позитивном резултату ако Бог да

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре по Христу почените Ану у својим молитвама, следе јој тешки прегледи у Бечу и ако Бог да операција срца, скупљање помоћи је у току и надам се позитивном резултату ако Бог да

Gospode pomiluj,spasi i sačuvaj Anu grešnu i nedostojnu i pomjani i nas grešne i nedostojne!!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...