Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite jednu relativno mladu zenu Vidu,ona je sa sela odakle su moji,bliska komsinica. 

Ima leukemiju i doktorka je rekla da ce maksimum do sutra ziveti,uzas.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Милоше да би могли да се молимо за ту жену , треба да знамо име њено.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pomenite je,upokojila se kasno sinoc.

Da joj Gospod Bog oprosti sva sagresenja,hotimicna i nehotimicna i da je zakrili svojim zagrljajem i daruje joj po svojoj milosti carstvo nebesko,amin.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pomenite je,upokojila se kasno sinoc.

Da joj Gospod Bog oprosti sva sagresenja,hotimicna i nehotimicna i da je zakrili svojim zagrljajem i daruje joj po svojoj milosti carstvo nebesko,amin.

Господе, упокој душу слушкиње своје Виде у мјесту гдје нема болести и жалости и опрости јој сагрешења њена. Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

POmenite prijatelji ime moje prijateljice Biljane koja iscekuje vesti da nije obolela od tumora, bar se nadamo da nije... ona je jedina hraniteljka svoje porodice , velika vernica, iskrena dusa....

pomenite i pokojne moje tetke Vidu i Branku , nek mi Svevisnji pruzi carstvo nebesko ...

Подели на овим сајтовима

Помози свима, Владико, а мене укрепи.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomenite u molitvi moju snajku Jelenu koja se skoro razbolela, Bogu hvala ide na bolje, ali makar u molitvici pomenite, molim vas. Pomenite i moju majku Milijanu koja je srčani bolesnik, na ozdravljenje i okrepljenje duševno i telesno.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

za posao. Molitvama tvojim Sveta Blazena Ksenija moli Boga da nadjem posao.   Psalam 38. Da unesreceni i odbaceni ljudi pronadu zaposlenje i da prestanu da tuguju.

Подели на овим сајтовима

По доброти својој, помените у молитвама својим Господу и Пресветој Богородици моју сестру Наду која је већ данима на апаратима, да јој се Господ смилује.

Пресвета Богородице моли Господа за моју сестру Наду да јој Господ помогне.

Господе, смилуј се, раби Твојој грешној, Нади.

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, дај снагу раби Твојој Нади, да што пре не зависи од апарата, а породици њеној да јој пружи оно најважније. Дај им свима снагу да прихвате вољу твоју тако чинечи оно што је најкорисније и најисправније. Подари Нади веру, наду, мир и снагу како би што пре оздравила.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да се помолите се за Дуњино телесно и духовно здравље. Хвала.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Da zamolim forumase da pomenu i gde god mogu ostave ime Milić - otac mog dobrog drugara, danas preminuo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gospode Isuse Hriste, sine Boziji, molitvama tvoje preciste Matere i svih Svetih, pomiluj sluskinju tvoju Nadu, oprosti joj svaki greh svesni il nesvesni ucinjen delom, mislju ili recju, nemoj je lisiti Tvoje pomoci, jer sta je ljudima nemoguce Gospode, Tebi je moguce. Odagnaj od nje svaku muku i bol telesni i podari joj ozdravljenje. Hvala Ti Gospode.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...