Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

С обзиром на недавна дешавања будућа мајка се јако плаши. Зове се Маринела.

Пресвета Богородице, Мајко и Заштито наша, сачувај слушкињу Твоју од свег зла.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Замолио би вас да, ко може, заиште од Оца небеског, молитвом Оче наш, да сутра на првом рочишту по питању развода брака и договора око дјеце изађе све на добро по дјецу и завађене.

Хвала свима!

Подели на овим сајтовима

Упокојени :

Никола, мој мили деда који се упокојио пре два. Помолите се да га Господ прими у Царство Небеско, значило би ми пуно. Много сам га волео и много ми је тешко, браћо и сестре... много...

Николу и Соку, родитеље моје миле мајке.

Бог да му душу прости и усели у царство небеско.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Sutra i prekosutra idem na probni rad u jednom restoranu...nije posao u struci, ali mi je svakako vazan...ako nadjete sekundicu vremena, pomenite me da sve dobro prodje i da me prime... Hvala 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Sutra i prekosutra idem na probni rad u jednom restoranu...nije posao u struci, ali mi je svakako vazan...ako nadjete sekundicu vremena, pomenite me da sve dobro prodje i da me prime... Hvala 8086.gif

Име?  0703_read

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Nadezda 1324_womens

Nadezda, imas predivno ime. Posebno mi je blisko,  jer ga je nosila moja mila baba - Nada, mamina maceha od koje smo dobili vise ljubavi i neznosti, nego od rodjene babe.

Tebi, Nadezda, nek Gospod da  smirenje, znanje, vestine i sve sto ti bude potrebno da dobijes i zadrzis posao koji zelis. Naravno, ako je to dobro za tebe.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nadezda, imas predivno ime. Posebno mi je blisko,  jer ga je nosila moja mila baba - Nada, mamina maceha od koje smo dobili vise ljubavi i neznosti, nego od rodjene babe.

Tebi, Nadezda, nek Gospod da  smirenje, znanje, vestine i sve sto ti bude potrebno da dobijes i zadrzis posao koji zelis. Naravno, ako je to dobro za tebe.

Hvala puno... Vidim i u prvom redu potpisa ti se provlacim...  :):blessyou:

Подели на овим сајтовима

Vidim i u prvom redu potpisa ti se provlacim...

Da, a i godisnjica mog braka je  30. 09.  Sv. mucenice Vera, Nada i Ljubav, i mati im Sofija.

ljubavveranadasofija.jpg

http://www.spc.rs/files/u5/2008/ljubavveranadasofija.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ljiljana

Mirko

Jovana

76. psalm - Када не постоји разумевање између родитеља и деце, да их просветли Господ, да деца слушају родитеље и да родитељи покажу своју љубав.

hvala unapred :)

Подели на овим сајтовима

Јуче сам се одлучио на то да извадим остатке од једног зуба. У питању је шестица из дољње вилице. међутим ствар се тако закомпликовала да ми је стоматолог интервенисао после 00:00 и при том ставио газу. Разлог интервенције је тај што сам након сваких пар минута испљувавао крв са пљувачком. данас на контроли ми је рекао нешто у смислу да ће ми сјутра сктратити дио те газе. тренутно сам у ученичком дому и молим Бога да ми сјутра то прође у најбољем реду јер сјутра идем кући.

помолите се за грешног Александра како би што боље прошао кроз искушење и болест који су га снашли

Подели на овим сајтовима

Јуче сам се одлучио на то да извадим остатке од једног зуба. У питању је шестица из дољње вилице. међутим ствар се тако закомпликовала да ми је стоматолог интервенисао после 00:00 и при том ставио газу. Разлог интервенције је тај што сам након сваких пар минута испљувавао крв са пљувачком. данас на контроли ми је рекао нешто у смислу да ће ми сјутра сктратити дио те газе. тренутно сам у ученичком дому и молим Бога да ми сјутра то прође у најбољем реду јер сјутра идем кући.

помолите се за грешног Александра како би што боље прошао кроз искушење и болест који су га снашли

МОЛИТВА светом свештеномученику АНТИПИ, епископу Пергамском

О, преславни свештеномучениче Антипо и свим хришћанима у болести брзи помоћниче! Верујем свом душом и сваком помишљу да ти је Господ подарио да болесне исцељујеш и одузете крепиш. Стога ти, као благодатном исцелитељу болних, притичем и ја немоћни, и твоју поштовања достојну икону побожно целивам молећи се: испроси својим заступништвом код Цара небеског за мене болног исцелење од зубне болести која ме мучи, па иако сам недостојан тебе, најмилостивијег оца и неуморног заступника мога, ти подражавај човекољубље Божије кроз моје обраћење од рђавих дела ка добром живљењу; учини ме достојним заштите твоје, обилно ти дарованом благодаћу исцели ране и озледе душе и тела мога, подари ми здравље и спасење и у свему добро напредовање, да бих се тако, тихо и безмолвно поживевши у свакој побожности и чистоти, удостојио да са свима Светима прослављам свесвето име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

http://www.molitvenik.in.rs/akatisti/akatisti_svetima/akatist_svetom_antipi.html

Подели на овим сајтовима

Господе, ако Ти је по вољи, милостив буди Стефану.Опрости му грехе и усели га у рајско насеље.Његове ближње утеши и не напуштај их Господе.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za Stefana (18god.), juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Молим Те Господе помилуј, помилуј раба Твојега Стефана ублажи и опрости му сва сагрешења, вољне и невољне, у знању и незнању учињене; ублажи, умири и просвети узнемирено и тамом обавијено срце његово  и као гладног и жедног Твоје милости испуни га Твојом вечном добротом; јер је Твоје да нас милујеш и спасаваш Боже наш, и Теби Јединоме приличи слава у векове векова. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...