Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ajde samo hrabro! Dace Bog da ga polozis i vratis nam se ovde sa veselim komentarima! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ja sam malo počela da sumnjam u efikasnost ovih molitvi.   :blush:

Zaista.

Mi se molimo za ljude koje ne znamo,i Bog nas ponekad usliši.  :nene:

Mada,moguće je.  Ali opet.  :0426_feel:   Ne znam.

Pomolite se za mene.Svima je potrebna molitvena pomoć.Ne znam za šta da se molite,ali vi se samo molite ,ili me se setite ,to je isto   :drugarstvo: ...a ja ću vam za 10 dana javiti šta ima novo.  :1736_action:   ...ono, mala je verovatnoća da će biti nešto novo...ali ću možda doživeti nešto unutra....

P.s.Ne zamerite. Ovo je moj eksperiment,sva odgovornost je moja. Moram da vidim da li ta molitvena sinergija zaista deluje. :algabacaju:

P.s.Sada moram da se programiram,na savanje idem u 00:00h,svakog dana bez izuzetka.   :1502_baby:

Nema veze. Svi smo na istom svetu, a posto je sve "to" nešto u sinergiji, mislim na tu energiju, koja se odašilje,  znači, svi se "znamo" od nekud.

Ne bih ja to baš tako nazvala, kao eksperiment. Sva koncentisana energija a pritom veoma pozitivna, će doneti uvek i samo dobro. U ma kom vidu, u ma kom obliku. Ja verujem u to.

Dragi Bože, za našu dragu Arseniju, koja ume i može to sve da spozna, smao joj daj vremena i sve polako, dozirano, da lepo sve to legne u tu lepu glavicu i još lepše srculence.

Amin.

malo me je sramota da zamolim...pomjanite me u molitvama u pola 12 imam ispit a koncentracija mi je nacisto otisla...

hvala!

Bože naš, baci svoja divna okanca i budi uz naše Milenče. Ona danas polaže nešto vrlo važno a malo je dekoncentrisana. Razbistri taj um, podari joj danas no ikada više oštrinu i britkost i da nam javi što pre lepe vesti.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре,

Отварам још једну тему у којој бисмо могли да остављамо имена наших ближњих, али и даљњих оболелих. Циљ је да се сви бар на тренутак за све њих помолимо, да проследимо можда њихова имена својим свештеницима, да их поменемо на Литургији... 

Ми смо сви Тело Христово и зато је неопходно да бринемо за ближње и да допринесемо свако на свој начин бољитку. Заиста, некад нема бољег начина од молитве. Помолимо се зато за душе које ће овде бити поменуте. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре, помените бар на секунд у својим молитвама Драгоја. Изгледа да су му пронашли рак... и то костију.. још ништа није сигурно. Даће Бог да све они то стојички издрже. 

Господе, помози Драгоју да оздрави и исправи свој животни пут. Знамо да је тешко приволети душу Царству Твоме, али не остављај ове мале, јер немају никога, до Тебе. Помози Господе! 

Подели на овим сајтовима

Драги пријатељи, браћо и сестре, 

Помолимо се сви за малу Дуњу, сада је тренутно у болници и ситуација није баш најбоља. Дуња је ћерка наше сестре овде Данијеле Данче.

Драги Боже помози свима, па и малој Дуњи. Нека се та хипофиза повуче. Нека буде радосна и разиграна. Помози Господе свима, и не остављај ни њену маму. 

Подели на овим сајтовима

Потребна молитвена помоћ слушкињи Божијој Марији....хвала унапред

Подели на овим сајтовима

Reci ime, a mi ćemo se moliti (ili je nik i tvoje ime) :) Molićemo i da ti se ne uzme za ozbiljno eksperiment...mada, čuo je Gospod mnogo toga, neće ga ni ovo iznenaditi...shvatiće On, a mi malo teže :)

Ne želim da kažem svoje ime. To sam nekoliko puta rekla :) .Nema ničeg tajnog što neće biti javno.Svi ćemo se sresti jednog dana negde,Bog sveti zna gde i kad,a možda samo tamo i negde gde ne postoji ništa tajno.Dakle,ja sam svesna toga da je internet jedna velika mreža i ne želim da mnogi ljudi povezuju moje lice sa ovom gomilom gluposti koju pišem u svojim postovima koji smaraju do srži. A ako tome dodamo i to da ovaj forum posećije dosta ljudi,razlog više zašto želim da budem anaonimus.Ja ne želim da kažem svoje ime,a i nije neko.

Htela sam da vidim da li je ta molitva iskrena,jaka i da li može da pomeri brdo.Ovo brdo,to sam ja. joooj

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne želim da kažem svoje ime. To sam nekoliko puta rekla :) .Nema ničeg tajnog što neće biti javno.Svi ćemo se sresti jednog dana negde,Bog sveti zna gde i kad,a možda samo tamo i negde gde ne postoji ništa tajno.Dakle,ja sam svesna toga da je internet jedna velika mreža i ne želim da mnogi ljudi povezuju moje lice sa ovom gomilom gluposti koju pišem u svojim postovima koji smaraju do srži. A ako tome dodamo i to da ovaj forum posećije dosta ljudi,razlog više zašto želim da budem anaonimus.Ja ne želim da kažem svoje ime,a i nije neko.

Htela sam da vidim da li je ta molitva iskrena,jaka i da li može da pomeri brdo.Ovo brdo,to sam ja. joooj

Predstavila si mi se, dakle...

...moliću se za nekoga ko ne želi da kaže svoje ime, za nekog ko ne želi da se njeno lice poveže sa gomilom gluposti koje napiše, za nekog ko želi da ostane anonimus, mada zna da tamo negde ne postoji ništa tajno...

Moja molitva biće iskrena i jaka, i ne brini, pomjeriću te...govorim u svoje ime :)

Ujedno, želim svima da se zahvalim koji su se molili za zdravlje moga oca. Živ je i dovoljno zdrav da podijelim sa njim još koji lijepi trenutak i nadoknadim propušteno.

Neizmjerna vam hvala i hvala Gospodu na svemu.

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе помози раби Божијој "која неће да каже своје име" да се увери да Ти можеш да сатвориш чудо за 10 дана које ће она нама јавити.

Подели на овим сајтовима

Потребна молитвена помоћ слушкињи Божијој Марији....хвала унапред

Bože, našoj Mariji je potrebna pomoć. Kakva i koje vrste, samo ti znaš, koji poznaš u svakoga srce najbolje. Samim tim, ti ćeš najbolje znati da je utešiš i pružiš pomoć.

Amin.

S obzirom, da je ovaj post upućen Ayli, ja cu malo da se ubaČim. :))) Ne zamerite.

Verovala ti ili meni, na današnjoj večernoj  službi koja je duža uvek, meni se baš zato i sviđa, nekako imam utisak, da možeš uvek da pomisliš sta zelis i da stignes sve...jer ipak je to skoro vise od sata a manje od dva... i pošto ja još uvek ne znam da odgovaram, ja se sve mislim, što da ne odmolim za sve one koje znam u svom realnom životu. Koje ne znam u virtuelnom.  Koji su bolesni. Koji su nesretni. Koji naprosto traže nešto. Nekako, za sve šta mi palo , na um, trenutačno.

I krenem ja tako, za svoje najbliže, prijatelje, širu rodbinu...kao nekoj traci, koga god i čega god se setih.

I tako ja izređah sve...

I nekako pri kraju, padneš mi na um ti, kao i svi ljudi odavde, koje za kratko vreme tu čitam. Koje pitam. Za sve ljude, koji kuckaju baš nekako na ovoj temi, kao i za ove što ih "srećem" na drugim temama. Da nas sve pomiluje On grešne kao i Bogorodica spasi.

Za tebe, mi samo jedno padne..."Pomozi Bože, Arseniji da nađe svoj put." Za sve druge, da ih bolest mine, kao i za nesrecne, da odagna.

Prosto, imah vremena, pa rekoh, sto ad ne. Ne može da škodi. :)

Подели на овим сајтовима

Помените Василија, нашег малог човјека (3 год.), који сутра креће у вртић, а који је иначе затворен, страшљив, стидљив и понекад агресиван према непознатим особама, а дочекује га 24 непознате личности узраста око 6 година + 2 тете. Да Господ и сва небеса Света буду с њим и њима како би све прошло без негативних последица по њега.

Господ да вас помене у Царству свом.

Подели на овим сајтовима

како би све прошло без негативних последица по њега.

Види, требало би да и сам растерећеније гледаш на ту црту његове мало теже социјализације, јер скретањем пажње на њу, само је још више наглашаваш. Бави се тиме али са позиције која има сигурност - мало о томе причај, нарочито пред њим, а пуно тога посматрај и брзо реагуј. Помози му да премости све мале ствари, не чекај да проблем нарасте, и тако - мало по мало - нећете ни приметити колико успевате. Само што једноставније, без неке филозофије, силних анализа и припрема, просто као да се подразумева.

Период прилагођавања је уобичајен и рачунајте на мало плакања, али вртићи су незамењиво добре установе јер понуде детету много тога што код куће једноставно не постоји. Све, наравно, под условом да су васпитачице посвећене и квалитетне особе (ако нису - трагајте за њима). Срећно и уживајте у дечијим радостима сви заједно :2v2e0jr:

Подели на овим сајтовима

Ja sam malo počela da sumnjam u efikasnost ovih molitvi.   :blush:

Zaista.

Mi se molimo za ljude koje ne znamo,i Bog nas ponekad usliši.  :nene:

Mada,moguće je.  Ali opet.  :0426_feel:   Ne znam.

Pomolite se za mene.Svima je potrebna molitvena pomoć.Ne znam za šta da se molite,ali vi se samo molite ,ili me se setite ,to je isto   :drugarstvo: ...a ja ću vam za 10 dana javiti šta ima novo.  :1736_action:   ...ono, mala je verovatnoća da će biti nešto novo...ali ću možda doživeti nešto unutra....

P.s.Ne zamerite. Ovo je moj eksperiment,sva odgovornost je moja. Moram da vidim da li ta molitvena sinergija zaista deluje. :algabacaju:

P.s.Sada moram da se programiram,na savanje idem u 00:00h,svakog dana bez izuzetka.   :1502_baby:

Јел ти то тражиш знак или ми се чини? А то не иде тако! Рекло би се да си сама овај експеримент осудила на пропаст.

човеку увек буде онако како верује а ти тренутно изражаваш сумњу, и мислим да већ слутиш какав ће исход експеримента бити.

Подели на овим сајтовима

Владико и Господе живота мога, ево настаје време за тиховање. Молим ти се за све чланове да истају у подвигу.

Добри да постану бољи, лоши да се поправе.Сачувај их од замки, оснажи у вери и љубави да достојно дочекају светло васкрсење Твоје.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

:aman:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...