-Владимир- Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 То си лепо приметио. Њима је у интересу таква мистична прича јер онда могу да обећавају и лажу, а када ништа не направе онда је то због "више силе"... Као они племенски врачеви код примитивних народа. Па кад се клањамо идолима ред је и да нас воде врачеви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Nama je potrebno debelo resetovanje svega. Samo se bojim da do toga neće doći dok stvarno ne padnemo na dno i udarimo glavom od beton, ili nas ne zadesi neka katastrofa - ekonomska, politička...tek onda se naši ljudi stvarno trgnu. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Нема дна. ЗАто је морална обнова толико битна, јер пропадању нема краја, све док га неко не заустави. nishizawa and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Србин треба да почне да мисли на себе. Nama je potrebno debelo resetovanje svega. Samo se bojim da do toga neće doći dok stvarno ne padnemo na dno i udarimo glavom od beton, ili nas ne zadesi neka katastrofa - ekonomska, politička...tek onda se naši ljudi stvarno trgnu. Па не знам да ли има неко дно у које нисмо ударили и катастрофа која нас није задесила... Овај систем ће, ако га не размонтирамо, да се распадне сам од себе. Само што ће у том случају са њим нестати и држава Србија, а оно што остане од народа ће се растурити по свету и ко зна да ли ће се икад поново окупити. Утопићемо се у друге народе као Хазари и Етрурци, остаће о нама само пар пасуса у уџбенику историје. То значи да морамо да променимо све оне ствари које се "подразумевају" и које нико од политичара уопште не помиње. А све што причају игноришите потпуно, то су небитне ствари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Када би Патријарх могао да подари неку идеју или предлог, шта да људи раде, како да покрену праву економију, било би одлично. Имам ја једну још бољу идеју. Шта мислите, како би било да свако, за почетак, крене да се бави ониме за шта је стручан? А да они који нису ни за шта стручни мало заћуте? Јефимија Крунић, Александрида, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Искрено...нисам за мешање СПЦ у политику... али по питању опстанка нације и државе..треба да Цркца да свој суд... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Хм, слажем се Ниши, само... с обзиром да знам човека који је дипл.инж. а није хтео да потписује документа штампана на латиници... (тако му неки гуру у манастиру објаснио ваљда-или је то он нешто преспојио...) ... и да много њих "чека васкрсење Руског Цара, и смрт будућег века"... Ја и даље очекујем Патријархове предлоге за стање у Цркви, а не у земљи... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 чекам Цара...и само Ћирилицом пишем... у чему је проблем? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Није проблем, осим ако га не чекаш да САД одма` дође, а не потписујеш званична документа таква каква јесу (била у том моменту) и валидна су у фирми-па изгубиш посао, и растуриш брак јер жена и дете не чекају цара него `леба и с` `леба... А јел` чекаш и смрт будућег века, ил` више размишљаш о животу будућег века? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 a uskoro nece biti ni cevapa 0403_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Odakle su Deset Bozijih zapovesti i Hristove zapovesti i pouke apostola ? A gde se u tim zapovestima pominje nesto vezano za naciju ,drzavu ili nesto slichno???? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 A gde se u tim zapovestima pominje nesto vezano za naciju ,drzavu ili nesto slichno???? ....ljubi bliznjeg svog ... Dobro jutro nislija ... ima li vrucine? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 ....ljubi bliznjeg svog ... Zar nije Isus pricom o dobrom Samaricaninu objasnio da ta zapovest nema veze sa nacijom i drzavom? Душко Дугоушко, Јанко, nishizawa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Neki su se vremenom udaljili od Bozijeg morala dok smo mi Pravoslaci to sacuvali u izvornom obliku Da... svih desetoro pravoslavaca... - Kad je vodjenje drzave u pitanu, crkva o tome nema nikakvog pojma a sam patrijarh je za to strucan koliko i ja za neurohirurgiju. Zato mislim da nije pozvan da daje drzavnicke savete ili da predlaze bilo sta bilo kom predstavniku vlasti пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Da... svih desetoro pravoslavaca... - Kad je vodjenje drzave u pitanu, crkva o tome nema nikakvog pojma a sam patrijarh je za to strucan koliko i ja za neurohirurgiju. Zato mislim da nije pozvan da daje drzavnicke savete ili da predlaze bilo sta bilo kom predstavniku vlasti Pa nije ni Toma, sa sve svojim imbecilnim savetnicima strucan da vodi drzavu, ali smo ga ipak izabrali (mi koji takodje nismo strucni za to). Juan Valdez, Grizzly Adams, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука