nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 На којој ли планети живи брат Недељко... Не знам шта да ти кажем брате, ако немаш ништа против ових који су сада на власти онда си вероватно преспавао 90-те и још пуно тога. 1. Хришћани би требало да осуде лицемерје, неморал, лажи, лоповлук итд. 2. Нисам рекао да се "прекине сва комуникација" прецедника и Патријарха. 3. Нисам рекао да су криви "само Срби", већ да су са наше стране криви конкретни појединци. 4. Не идем уопште на форум Б92 нит` ме интересује. 5. Било би ме срамота да не знам основна правила правописа. Ти и твоја шпанска братија те форе и чанколизачке смицалице можете да продајете на Б 92 форумима......... Једина разлика је што се лицемери разних Б 92 форума не позивају на хришћанство када своје ситностраначке фрустрације после заслуженог пораза никад горе власти у Срба искаљује по народу, држави и Цркви. Но, само слеп не види да ти онако ситно " артемијевски " лагано и смишљено Патријарха српског Иринеја " оптужујеш " за одсудство реалног сагледавања " овоземаљских " ствари, па све градећи пут за нови напад, јелте............сходно томе по сваку цену захтеваш да Патријарх Иринеј избаци председника државе Србије Томислава Николића из Патријаршије. Ти то призиваш и прижељкујеш отворени сукоб државе и Цркве - без да те брига шта из таквог безумног чина може да произађе. Битно је да ти и твоја шпанска братија, колико толико, залечите своје ситностраначке фрустрације. И још се, бесрамно, позиваш на " осуду лицемерја, неморала, лажи, лоповлука " - као да тога свега није било и за време вашег Идола који би да влада доживотно - Брозовски. Но, ти идеш и даље. Иако их нико, па ни онај срамотни суд за Србе у Хагу, ни жене у црном, ни Наташе, ни Кандићке нису осудиле ( мада је било покушаја у случају председника државе Србије Томислава Николића ) , ти би да осудиш и пресудиш - мало Срба, по теби, робија........... Чуј, било би те срамота................. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Oпрости, брате, ја нисам видео да је ико глорификовао Тадића, или било кога другог пре Николића. Овде се ради о Т. Николићу. Ако те нешто погађа, опрости, али просто нас ова тема погађа на више нивоа: и као хришћане (јер је скопчана с Црквом), и као грађане ове несрећне земље, јер ће капу да нам кроје они који су јој одавно меру узели. Ако се неко не сећа да је Шешељ изјављивао да ће чим и једна страна чизма ступи на КиМ одмах дати сви радикали оставке у влади, па после још охохо времена примали плату као министри у оставци... - ево, да подсетим и за то. И опет да кажем да код мене лично продавање белих за обичне бубреге не пали. Нико не подржава никог пре, овде се говорило против једног човека (или више њих - како ти драго, јер су сви исти). А то што помињеш Броза - теби на част. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Oпрости, брате, ја нисам видео да је ико глорификовао Тадића, или било кога другог пре Николића. Овде се ради о Т. Николићу. Ако те нешто погађа, опрости, али просто нас ова тема погађа на више нивоа: и као хришћане (јер је скопчана с Црквом), и као грађане ове несрећне земље, јер ће капу да нам кроје они који су јој одавно меру узели. Ако се неко не сећа да је Шешељ изјављивао да ће чим и једна страна чизма ступи на КиМ одмах дати сви радикали оставке у влади, па после још охохо времена примали плату као министри у оставци... - ево, да подсетим и за то. И опет да кажем да код мене лично продавање белих за обичне бубреге не пали. Нико не подржава никог пре, овде се говорило против једног човека (или више њих - како ти драго, јер су сви исти). А то што помињеш Броза - теби на част. Не знам што те је веза између Броза и Тадића толико узнемирила ? И овај други толико воли власт да се није смирио док се до краја није обрукао. Но, сада је, надам се, извукао поуку. За разлику од многих који овде само пишу ја сам од 9. марта па све до 5. октобра био на улици - да учиним све што је у мојој моћи да се смени " црвено - црна " коалиција ( тако смо је звали у оно време). И сада видим да сам десет година правио будалу од себе. Али, сам извукао поуку. И како тебе као хришћанина ова тема погађа на више нивоа ? Хајде, објасни - не разумем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Пријатељу, доста о Брозу, њега си потегао ти, а не ја. Чак и не знам шта си њиме хтео да кажеш, вероватно теби то има неког смисла... Добро, није ни битно. Лепо је што си био на улици, али то је твоја лична ствар и твоје лично убеђење. Данас је Т. Николић (исто као и Тадић пре њега) у коалицији са онима против које си ти подбијао пете и ћелавио ђонове по тротоарима и коловозима. Погађа ме, јер сам хришћанин, што неко ко то не жели да буде (и ајмо опет јово-наново) жели да извуче још неко поенче врсте политичко (јер му иначе много хфале - да се тако духовито изразим), па жели да као политичар (а не примарно хришћанин) удари на танку сентименталну жицу верника. Покварено - по истом рецепту као и они пре њега и пре и пре и пре... Погађа ме као грађанина, јер су резултати претходне владе били катастрофални, а ово је иста та влада, са по неком изменом. Ако ћемо поштено - више је за Србе и Србију урадио Расим Љајић, него црвени министар образовања. Да не помињем лопове који "крадуцкају" и слично... Дакле, цела та политичка сцена има једну идеологију и принцип: хипокризија. Све за футељу, а футељу ни за крв за дете. Ако ти видиш нешто другачије, могао бих да посумњам да не живимо у истој земљи, али пре ће бити да сам ја озлојеђен, а ти мало објективнији. Е, па опрости мојој слабости, али иду ми на живце до регургитације. Andre Williams and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ти и твоја шпанска братија те форе и чанколизачке смицалице можете да продајете на Б 92 форумима......... Једина разлика је што се лицемери разних Б 92 форума не позивају на хришћанство када своје ситностраначке фрустрације после заслуженог пораза никад горе власти у Срба искаљује по народу, држави и Цркви. Могао си изнад да прочиташ изнад да на форуму Б92 уопште не учествујем, нити пратим шта се пише. Не знам уопште шта они тамо пишу, нити ме интересује. Но, само слеп не види да ти онако ситно " артемијевски " лагано и смишљено Патријарха српског Иринеја " оптужујеш " за одсудство реалног сагледавања " овоземаљских " ствари, па све градећи пут за нови напад, јелте............сходно томе по сваку цену захтеваш да Патријарх Иринеј избаци председника државе Србије Томислава Николића из Патријаршије. Ти то призиваш и прижељкујеш отворени сукоб државе и Цркве - без да те брига шта из таквог безумног чина може да произађе. Не разумеш ти мене брате. Ја Патријарха не "оптужујем" ни за шта. Он човек једноставно нема тај таленат, као што ја немам таленат за фудбал или балет. Рекох већ да Патријарха знам и веома поштујем као хришћанина, духовника, молитвеника, монаха... То је велики човек и ја би био први да га браним када би га неко нападао. Од Цркве очекујем да стоји на бранику истине, правде и поштења. Држава је институција овог палог света која ће увек скретати са исправног пута. Не кажем "по сваку цену", али прижељкујем да се тако нешто деси јер ми те људе превише толеришемо и свашта им дозвољавамо што не би требало. Вероватно би најбоље било да Тома уопште није ни долазио да злоупотребљава Цркву за своју рекламу, онда нико никога не би требало да избацује Битно је да ти и твоја шпанска братија, колико толико, залечите своје ситностраначке фрустрације. Шта то значи "шпанска братија"? Иначе, нисам нити сам икада био члан нити једне странке. И још се, бесрамно, позиваш на " осуду лицемерја, неморала, лажи, лоповлука " - као да тога свега није било и за време вашег Идола који би да влада доживотно - Брозовски. А ко је тај "Идол"? Па ја сама овде највећи критичар комунизма и социјализма, многи ми кажу чак да претерујем... Но, ти идеш и даље. Иако их нико, па ни онај срамотни суд за Србе у Хагу, ни жене у црном, ни Наташе, ни Кандићке нису осудиле ( мада је било покушаја у случају председника државе Србије Томислава Николића ) , ти би да осудиш и пресудиш - мало Срба, по теби, робија........... А где сам ја то рекао? Теби се брате изгледа привиђају неке ствари... Andre Williams, Milan Nikolic and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Petak, 13-ti .... bice srce do kolena ... RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Petak, 13-ti .... bice srce do kolena ... :0104cheesy: А ме слатко насмеја Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Погађа ме, јер сам хришћанин, што неко ко то не жели да буде (и ајмо опет јово-наново) жели да извуче још неко поенче врсте политичко (јер му иначе много хфале - да се тако духовито изразим), па жели да као политичар (а не примарно хришћанин) удари на танку сентименталну жицу верника. Покварено - по истом рецепту као и они пре њега и пре и пре и пре... Погађа ме као грађанина, јер су резултати претходне владе били катастрофални, а ово је иста та влада, са по неком изменом. Ако ћемо поштено - више је за Србе и Србију урадио Расим Љајић, него црвени министар образовања. Да не помињем лопове који "крадуцкају" и слично... Дакле, цела та политичка сцена има једну идеологију и принцип: хипокризија. Све за футељу, а футељу ни за крв за дете. Ако ти видиш нешто другачије, могао бих да посумњам да не живимо у истој земљи, али пре ће бити да сам ја озлојеђен, а ти мало објективнији. Е, па опрости мојој слабости, али иду ми на живце до регургитације. Дао сам пример како је блаженопочивши Патријарх Павле реаговао када су неке владике оштро дочекале покојног Слободана Милошевића у самој Патријаршији. Мене не погађа када председник Србије Томислав Николић дође у Патријаршију. То ме чак и радује. Исто тако када је бивши председник Борис Тадић долазио и сигурно ће долазити..... Поздрављам и подржавам и када опозициони лидер Чедомир Јовановић јавно обележи своју крсну славу.... Па и када се бивши премијер владе републике Србије Мирко Цветковић онако бојажљиво премишља па ипак узме нафору............. То је једна страна приче, а друга је да су сви они исти..- али, за њих смо гласали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Од Цркве очекујем да стоји на бранику истине, правде и поштења. Држава је институција овог палог света која ће увек скретати са исправног пута. Не кажем "по сваку цену", али прижељкујем да се тако нешто деси јер ми те људе превише толеришемо и свашта им дозвољавамо што не би требало. Вероватно би најбоље било да Тома уопште није ни долазио да злоупотребљава Цркву за своју рекламу, онда нико никога не би требало да избацује Да ли је Црква изневерила твоја очекивања ? Председник државе Србије Томислав Николић не би требало да долази код Његове Светости Патријарха српског Иринеја ? Па чујеш ли ти себе ? Ти и твоја шпанска братија сте толико острашћени да је то за неверовати. Бог да сачува. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Да ли је Црква изневерила твоја очекивања ? Па морали би да признамо нисмо увек били доследни Јеванђељу. Председник државе Србије Томислав Николић не би требало да долази код Његове Светости Патријарха српског Иринеја ? Требало би да дође на коленима и моли за опроштај за све глупости које је говорио и радио. А онда би требало да поднесе оставку и повуче се из политике. Па чујеш ли ти себе ? Чујем, а да ли ме ти чујеш? Ти и твоја шпанска братија сте толико острашћени да је то за неверовати. Стварно нисам упућен, ако можеш да ми објасниш шта је то "шпанска братија"? Острашћен нисам. Мало сам разочаран, али није страшно. Бог да сачува. Па чува Бог, али помогло би и кад ми не би стално ударали главом у зид... Млађони, nishizawa and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Španska bratija? Možda inkvizicija gringrin Ne vidim što se ljudi primaju toliko na posetu Nikolića patrijarhu. Ionako Tomu i bilo kog političara savršeno boli uvo šta Crkva ili bilo ko ima da kaže. Ali kada snimaju kamere i od toga se napravi vest, može da se ubode poneki pоlitički poen, to je poenta svega. antics, Crveni Baron and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Toma kao predsednik drzave Srbije se ne pita nista, to se po izrazu lica da videti a evo danaske je Branko izbacio cak tri teksta http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9665:ilasov-rebalans&catid=144:reagovanja&Itemid=123 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9666:alarmantno&catid=144:reagovanja&Itemid=123 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9668:sporazum-o-novoj-vladi&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука