Jump to content

Идентитет форумаша

Препоручена порука

Србин, Православац, Муж, отац, Монархиста, антиглобалиста, антиекумениста,

против Евро-атланских интеграција и анти-демократа,

Политика: Двери, Образ и ДСС....

Музика: Београдски Синдикат, 357 , Боб Марли, Гусле, и сл.

Занимања: архитектура, хралдика и генеологија...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Крштен, син, брат, супруг, отац, пријатељ. Не верујем у правду на свету, чекам долазак Господњи. И покушавам да забавим људе у међувремену.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Komplikovan, veoma životan, stidljiv, temperamentan, sujetan, uporan, otac, muž, slobodni strelac, verujuć, često pada, stalno ustaje, optimista, zabavan,

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Prelep, presnazan, neodoljiv, muzevan, sarmantan, opet neodoljiv, nepogresiv, predivan,

fascinantan, opet neodoljiv, bez mane, idealan, pun vrlina.... i da ne pritiskam zubnu pastu po sredini,

bio bi apsolutno savrsen.

Подели на овим сајтовима

Ја се трудим да свој форумски идентитет изграђујем на потпуној отворености и искрености у изражавању својих мисли са страхотрепетним ишчекивањем реакције других на исте, јер пружам себе онаквог какав јесам. Страхотрепетно ишчекивање оцена оних које сматрам ауторитетима у датим темама (у различитим областима различити ауторитети :) ) доноси стално преиспитивање сопствених ставова, промишљање о оном што су други написали као реакцију на мој пост...Једноставно пружа прилику за узрастање. Опасност лежи у превеликом броју лајкова, који лако донесу осећај гордости...

Дакле, узрастање у заједници где не (пр)оцењујем друге, већ их схватам као водиче и помагаче у усавршавању.

Ах, да. Трудим се да што мање цитирам, а да што више изнесем својих мисли и доживљаја, јер једино тако могу откривати себе другима, а тако уједно угледати себе (кроз њихову реакцију и постове) како ја изгледам у њиховим очима...

Што ми је и најважнији циљ-видети себе онаквог какав јесам (ја у одразу ока брата свога).

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 5. 5. 2012. at 21:58, N.Petrovic рече

Prelep, presnazan, neodoljiv, muzevan, sarmantan, opet neodoljiv, nepogresiv, predivan,

fascinantan, opet neodoljiv, bez mane, idealan, pun vrlina.... i da ne pritiskam zubnu pastu po sredini,

bio bi apsolutno savrsen.

Звучиш ко мој цимер са истим почетним словом имена и истим презименом !

Подели на овим сајтовима

On 5. 5. 2012. at 18:36, Vaske рече

Пошто је тема на неки начин већ пропала, додао бих то да би се велика већина при формулисању свог идентитета на првом мјесту изјаснила типа Мушко/Женско итд.

Добро, пропала, шта да се ради, није шећер у воду.

Мушко. Средње висине. Груб. Волим спорт, шетње, море, смирене људе и сладолед.

Волим презимена која се завршавају на - ић, и она која се не завршавају.

Волим форуме, волим добру музику, лигње и телефоне.

Подели на овим сајтовима

Моје име је Брендон Волш, и ја сам алкохоличар.

http://www.youtube.com/watch?v=f7N7MZvQzvk

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

On 5. 5. 2012. at 23:13, nishizawa рече

Дилане, опет си п`јан... bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

On 5. 5. 2012. at 23:13, nishizawa рече

Hvala Niši,nasmeja me od srca klapklap :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja sam isto ko taj Brendon ali anoniman ću postat tek poslije,

kažu da pričekam, sad još nije potrebno, nema miševa itd.

Svejedno tamo nemaju ni mjesta sad su puni i sve im je zauzeto,

inače drugo je sve ok, samo imam manje probleme s biciklom.

1pe8u0.jpg

Подели на овим сајтовима

Super tema... identitet mi daje Hristos u liturgiji i van nje... takodje, identitet mi grade ljudi koje volim-žena,deca,Gaša, Ljuba, Vlada i svi ostali... važan deo mog identiteta čine dela Dostojevskog-pre svega braća Karamazovi ,Zločin i kazna, Zapisi iz podzemlja i mrtvog doma, Mocartova muzika (opere,mise itd) muzika grupe E.S.Posthumus, deo identiteta mi na neki veštački način čini i ovaj glupi internet... nastaviću,sad žurim

izražavam ga vrlo loše

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...