Jump to content

Један дан кенијског православног свештеника у слици и речи

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

@@cloudking,

Занимљиво размишљање, веома...

И ја сам неки поп ваљда, па немам ни хјундаи ни бемве а не познајем ни једног јединог свештеника који то вози. Верујем да их можда има и нека их има.

Знам ја да би безбожници поједини највише волели да свештеника и нема, разумљиво. Трудили су се кроз читаву историју хришћанства да тако и буде, али ето- није ни све до нас, има мало и до Оног у Кога верујемо- ми који верујемо. Комунистичке причице и даље живе у деци атеизма.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@cloudking,

Занимљиво размишљање, веома...

И ја сам неки поп ваљда, па немам ни хјундаи ни бемве а не познајем ни једног јединог свештеника који то вози. Верујем да их можда има и нека их има.

Pa su ti sad ateisti krivi sto ti nisi uspeo da se snadjes ko tvoje kolege ;)

Знам ја да би безбожници поједини највише волели да свештеника и нема, разумљиво. Трудили су се кроз читаву историју хришћанства да тако и буде, али ето- није ни све до нас, има мало и до Оног у Кога верујемо- ми који верујемо. Комунистичке причице и даље живе у деци атеизма.

Ravnoteza mora da postoji... dokle god postoje inkvizitori i krstasi postojace i komunisti... to je prosta racunica... vaistinu

A inace, ti ne mislis da je bezobrazno da komentarises post koji si obrisao? Jer onda se ova rasprava pretvara u licno dopisivanje jr drugi nece imati pojma o cemu se radi i o cemu pricamo, sto ti kao admin ne bi trebalo da dopustas? Za to postoje privatne poruke... slavabogu

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... не знам о чему говориш, мислим на ово крајње. Но, нема ни везе...свакако да тема НИЈЕ препуцавање са атеистима којима је много досадно у животу, већ разговор о Православљу у Кенији. Зато, остави се спамовања.

Подели на овим сајтовима

naš misionarski centar "o. Danil Sisojev" je u direktnom kontaktu sa o. Filipom:

http://www.svedokverni.org/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Хвала Господу! Православни мисионарски центар „о.Данил Сисојев“ успео је да, уз помоћ наших верних донатора, одштампа драгоцени савет Преподобног Серафима Вирицког „То од Мене долази“ на кијуку језику. Ова мала књижица ће бити поклон православних хришћана Српске Православне Цркве нашој браћи у Кенији, православним хришћанима парохије светог Антонија Великог, на челу са о.Филипом Гатаријем. Овим дијалектом говори велики део народа Кеније, између осталог и најсиромашнији слојеви у друштву. Зато смо желели да им дарујемо овај кратки текст светог Серафима, који је, међутим, права духовна ризница и потпора на тешком и трновитом уском путу као Христу.

Овако изгледају корице за ову књигу.

kenija-korice-21.jpg

kenija-korice-1.jpg

http://www.svedokverni.org/novo-izdanje-pmc-o-danil-sisojev-za-hristovu-najmanju-bracu-mt-25-40/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...