*SHONE* Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, obi-wan рече @*SHONE* Ako moze, daj link za tu sliku... Све може Овде ћеш је наћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 1 hour ago, *SHONE* рече Све може Овде ћеш је наћи. Ne vidim nikakav link, neka greska je bila. Ajd` probaj jos jednom da postavis... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 15 минута, obi-wan рече Ne vidim nikakav link, neka greska je bila. Ajd` probaj jos jednom da postavis... Ма каква грешка, нисам га ни поставио https://dergachev-va.livejournal.com/76778.html obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 http://elitefon.ru/blog/ има одличних ronin је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 Branislav81 and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 Na drugom ekranu... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 13 часа, obi-wan рече Na drugom ekranu... ... Ne mogu da vjerujem. Vista? gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 5 часа, WiseMan рече Ne mogu da vjerujem. Vista? Ne, W7 x64 - znas da kod njega imas u startu opciju da se ikonice otvorenih programa na taskbaru pirkazu kao manje ili vece. Kad namestis da se prikazu manje, onda se i sam bar smanji na ovakav oblik. Meni odgovara ovako na manjem ekranu, jer onaj veci deluje kao nedovrsena taraba na tako malom prostoru. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 @Liga Džentlmena ... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 Nisam na kompu ali evo je moja pozadina.. . Prelep je f40 legendarna masina Ferarija. Lepa pozadina. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече legendarna masina Umetnost na tockovima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 Odlicno receno. Mada pogledaj ovo sad. Вилер Текс and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 @Liga Džentlmena Tebi chopper, meni Scudo. Postena podela... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2018 пре 21 минута, obi-wan рече @Liga Džentlmena Tebi chopper, meni Scudo. Postena podela... Moze, ti da radis ja da uzivam. Hehe Posten podela. ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука