Bernard Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 http:// obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Brate Gavro, ova ti je bas gothic... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Дивно вече у скиту св.Андреја на Светој Гори, у ове дане прошле године. Чаробан тренутак за сликање, у сам смирај дневног светла. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Stig`o sam cak do Jupitera, sta ces vise od toga... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 "Primal"... igraci ce da razumeju... ... Поуке.орг инфо, Ненад Р., Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Вратила се на Убунту obi-wan, ronin, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Ovi` dana nesto sam se provrednio da menjam tapete... Malo futurizma, al` onog bas ukusnog, bez kicerice... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 A jel' postoji za win7 ili win 10 mogućnost d ase menjaju ikonice ? Ono komplet ? @obi-wan kako napraviš to da ti sve ikonice budu dole ? Davno sam znao ali sam zaboravio. Kakva je to aplikacija ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Ma imas toga, moze da se menja prakticno sve. Medjutim, ovo resenje koje ja koristim je najlakse, i za moj ukus najlepse. U pitanju je besplatno programce pod imenom RocketDock. Kad njega instalnes, desnim klikom na bilo koju ikonicu imas razna podesavanja i promene, plus sto i sam dok ima vise tih skinova, ja sam probrao nekih 10tak, pa ih ponekad menjam, s tim da je ovaj staklasti "Ivory Glass" najcesce u upotrebi. Isto je vazno da sve ikonice mozes da uklanjas i ponovo stavljas, samo uzmes sa desktopa i prevuces na dok, i spustis. Kratko i jasno. Dalje, tamo u ProgramFiles, `de je instaliran program, imas foldere "icons" i "skins" ili tako nesto, i u njih mozes da direktno kopiras sta ti treba. Konkretno, ja nadjem brdo ikonica za sve i svasta na netu, i samo ih ubacim u taj folder, i posle na samom doku desni klik na ikonicu, i svakom programu dodelim onu koju ja `ocu. Ono sto je bitno je da slika/ikonica mora da bude u PNG formatu, ali tih imas da nadjes koliko `oces, plus sto u shopu mozes maltene svaku sliku lepo da sredis da bude bez pozadine, i da je onda takvu prebacis u PNG. Znaci, sve je ovde custom, moze da se podeava do mile volje. Ako ti smor da se akces, mogu da ti posaljem komplet mojih skinova i ikonica u nekom zip/rar paketicu, pa ih samo raspakuj i prekopiraj `de treba. I sam dok, kao sto se vidi, moze da se seta, i da bude i gore, i dole, i levo, i desno na ekranu. Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 @obi-wan јел има то исто све за Убунту, пре је постојао неки програм у ком си могао да се играш до бесвести, да десктоп направиш као коцку кој се ротира, и свашта нешто, садатога нема obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 пре 2 часа, Снежана рече @obi-wan јел има то исто све за Убунту, пре је постојао неки програм у ком си могао да се играш до бесвести, да десктоп направиш као коцку кој се ротира, и свашта нешто, садатога нема Jos nisam probao Linuxe, pa nisam siguran, ali ovaj bi trebao da radi - CairoDock. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 On 2/13/2018 at 16:43, Снежана рече @obi-wan јел има то исто све за Убунту, пре је постојао неки програм у ком си могао да се играш до бесвести, да десктоп направиш као коцку кој се ротира, и свашта нешто, садатога нема Има, програм се зове compiz sudo apt-get install compizconfig-settings-manager WiseMan and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Управо сада, ronin рече Има, програм се зове compiz sudo apt-get install compizconfig-settings-manager znam, njega sam pokušala da se setim, to je ovaj sa kojim sam se pre igrala. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука