Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Deja Vu, obi-wan and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Ovo je neki Linux distro? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 12 minutes ago, obi-wan рече Ovo je neki Linux distro? Минт obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 obi-wan, ivanaika and blue је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Da mi je da provedem jedan dan u ovoj sumi, d`odmorim mozak ko covek... Снежана, ivanaika and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 No Man's Sky... Deja Vu and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 blue, Deja Vu and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Reci mi da je samo skin za XP. Ili si zadrzao u dual boot? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 54 minutes ago, Aquilius Cratus рече Reci mi da je samo skin za XP. Ili si zadrzao u dual boot? Ne samo da sam zadrzao dual-boot, nego cu da napakujem jos poneki linux u multi-boot, samo da promenim harda. Inace, kako bi` igrao svu moju starudiju da nemam XP? Mislis li ti o tome? To su izuzetno vazne stvari, nema zezanja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Снежана, obi-wan, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Pozadina u skladu sa kapitalistickim, zapadnjackim, iluminatskim duhom. obi-wan, ivanaika, Aquilius Cratus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Ih sto ne volim taj Metro "dizajn"... jesu ga unakazili s tim do daske... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 minute ago, obi-wan рече Ih sto ne volim taj Metro "dizajn"... jesu ga unakazili s tim do daske... Zilijardu puta bolji od 3d objekata kod sedmice na 2d ekranu Sto se mene tice, cak i ova osmica ima previse 3d detalja, da se ja pitam sve bi to bilo flat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 6 minutes ago, Deja Vu рече Zilijardu puta bolji od 3d objekata kod sedmice na 2d ekranu Sto se mene tice, cak i ova osmica ima previse 3d detalja, da se ja pitam sve bi to bilo flat. Nije uopste problem da li je flat, 2D, 3D, 4D... nego Metro sam po sebi. Metro je ultrakapitalan promasaj u dizajnu, i izgleda kao da je radjen u pauzi za kafu. Sto se samog flat trenda tice, ima tu fantasticnih radova i predstavnika, to bez ikakve sumnje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 53 minutes ago, obi-wan рече Ne samo da sam zadrzao dual-boot, nego cu da napakujem jos poneki linux u multi-boot, samo da promenim harda. Inace, kako bi` igrao svu moju starudiju da nemam XP? Mislis li ti o tome? To su izuzetno vazne stvari, nema zezanja... Iskreno sve manje i manje igram otkatko sam napustio XP tako da zaista nisam u toku sta od starudije radi na sedmici i novijim . Eto vidis u tom aspektu si mladji od mene, ironije li. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука