Jump to content

Препоручена порука

kako mislis moj problem,nemam ja problem,ja samo govorim ono sto i mislim,ako se tebi ne svidja sta ja mislim onda ti imas problem,ja ne osjecam problem,mozda nisam normalan al to mi nije problem,ne osjecam poslejdice,znaci nemam problem,nisam ja nista protiv zena rekao sada,sta odma skaces,rekao sam golu istinu,muskarci su ti koji sse interesuju za sve i koji kreiraju svijet oko sebe,ajde navedi mi sta su zene na ovom svijetu stvorile,mislim da je to temeljna razlika izmedju muske i zenske licnosti a ne mislim ni najmanje da je to nesto lose o zenama,jednostavno se razlikujemo vi imate neke druge osobine i kvalitete bolje od muskaraca

7896634 ( :0426_feel: )

ako zelis da predstavis teoriju da su muskarci vece alapace od zena ,zasto onda alapaca u srpskom jeziku nosi zenski rod ?

:((

Подели на овим сајтовима

• Одговори 422
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meriš dostignuća žena u svetu u kom su tek skoro dobile pravo glasa? E moj kordune, biti glasniji ne znači i biti u pravu.

ma to sa glasom su gluposti,mnoge najvece zene su  imale sve uslove u istoriji pa nisu imale neka dostignuca,ali ja ne znam cemu to prevodite kao napad na zene,jednostavno niste takve i gotovo,evo imate sad sve slobode pa ne mozete cak ni istu platu sa muskarcima da ostvarite  na slobodnom trzistu rada,muskarci su sposobniji u tom smislu i sta sad jel to treba znaciti da je to mrznja prema zenama ili je puka istina u pitanju generalno gledajuci...

zene trebaju da imaju prioritet da budu majke i da svojim kvalitetama nagone muskarca da bude uspjesan covjek tek onda je zena uspjesna  i muskarac isto,bez toga nista,ja tako mislim,ne pada mi na pamet da omalovazavam zene,zene su i bolje nego muskarci samo su si u zadnje vrijeme nabile u glavu neke cudne prioritete ,valjda su vidjele na tv-u i u magazinima nesto drugo bolje,koje ce da nas totalno unisti

Подели на овим сајтовима

Da, čitala sam o tome, u tom duhu je govorio i jedan lik koji je rođen u Braunau na Inu. Složili bi ste se vas dvojica. Pet miliona, po njemu nezdravih, lišeno je života. On je uzeo za pravo da sudi i da eliminiše.

nije istina,niko ovdje ne govori o lisavanju zivota,budi fer... ja samo navodim razloge zbog cega to nije dobro! mozda tehnologija sutra napreduej pa ce moci i krave da nam radjaju djecu i zalaganje protiv toga bi bilo lisavanje zivota jel ?

znas da ja nisam tako mislio,takodjer znas da ovi razlozi koje sam naveo itekako stoje,znas jer si pametna djevojka,bar ja tako smatram

Подели на овим сајтовима

Blago nama s tobom. ♥

ma ja sam nevazan,sa mnom je tesko jer sam ja mnogo zadrta osoba,sviejstan sam ja toga,kazem ono kako mislim ,cesto prenaglaseno,jer volim bas tako,ali u svakom trenutku imam otvorene oci i usi da mi se kazes nisi u pravu zbog toga i toga,u tom smislu nisam nikada zatvoren,zadrt sam samo u smislu da necu da popustim zbog nekog drugog interesa,mrzim politiku...

Подели на овим сајтовима

zadrt sam samo u smislu da necu da popustim zbog nekog drugog interesa

За почетак, попусти мало и имај обзира у својим јавним иступима према нашим сестрама у Христу. Све то може да се каже и другачијим и тоном и речником. 

Подели на овим сајтовима

За почетак, попусти мало и имај обзира у својим јавним иступима према нашим сестрама у Христу. Све то може да се каже и другачијим и тоном и речником. 

nemam nikakvog razloga da popustim,ovdje je Boca stavila primjedbu na sve nas muskarce koji smo pisali u ovoj temi da piskaramo a nemamo pojma o zenskim stvarima,o nagonima zene za potomstvom,kao i da muskarac nema te nagone,takodjer je rekla da zene slabo pisu ja sam rekao sta ja mislim zasto zene slabo pisu one na ovom forumu pisu kako pisu,kad su ozbiljne teme slabo pisu,meni mi bilo drago da pisu vise,ali ne pisu,ja imma svoju teoriju o tome,ali sam docekan na noz odma jer diram u zenske slobode valjda sta li ?

Подели на овим сајтовима

ako zelis da predstavis teoriju da su muskarci vece alapace od zena ,zasto onda alapaca u srpskom jeziku nosi zenski rod ?

Кордун, претерујеш, читам ти поруке, скроз си изгубио компас..

Подели на овим сајтовима

можда нама јесте проблем, ниси сам на овом свету :)

pa onome kome je problem ono sto ja pisem ima problem sa sujetom mozda,ja nisam nikoga pojedinacno vredjao,kazem sta mislim prvo sam prozvan da sam uzalud pisao jer nisam zensko i stekao utisak da cijela tema ne valja jer su zene premalo pisale...

ti si administrator dejane,ukoliko smetam slobodno kazi,ne moram ja biti na ovom forumu,posebno ne ako ne smijem svoje misljenje da kazem da se ne bi neko slucajno prepoznao u njemu u negativnom smislu,cemu sluzi forum ?

Подели на овим сајтовима

Dobro, onda da razgovaramo. :)

Evo ovako. Ima i toga što ti kažeš, nije da nema. Međutim. Nije naše da sudimo, nije naše da sve ljude guramo u jedan kalup. Svako ima svoj put i Gospod zna zašto.

Meni je ružno što govoriš o genetskom defektu koji se širi kao zaraza za neplodnost. Ni ti ni ja ne znamo uzroke zašto se to nekome desilo. Sama ta nemogućnost je dovoljno teška sama po sebi, samo još fali da im se neko pravi pametan i osuđuje ih zbog toga. 

E sad, kada odstranim sve to, i razmislim malo bolje, surogat materinstvo npr. ne bi bila opcija za mene. Ja bih pre usvojila decu. E sad, ni to nije za svakoga. Različiti smo. _Nekim parovima je baš potrebno da imaju svoje genetsko potomstvo i ne ulazim u razloge zašto. E sad, malo njih se zapravo odluči na takav korak, da angažuje surogat majku. Njima je baš stalo. I ne mora da znači da će da im se ostvari sve to. Dakle, ipak je u pitanju Božija volja, hoće biti neće biti. I na kraju krajeva, mogu ja da radim koješta, ali to neće rezultirati rođenjem živog deteta, ako Gospod to neće.

Mene recimo tu više muči surogat majka. Njoj se pojave materinski instinkti, daje dete koje je nosila u utrobi...mislim da psihički ne može ostati baš zdrava ako nema nikakav kontakt sa detetom. i tako.

I poslušaj admine, spusti loptu.

Подели на овим сајтовима

Mislim ako neka žena hoće da pomogne drugoj ženi da donese dete na svet ja mislim da nije za nikakvu osudu i postavljanje pitanja da li je to moralno i zdravo.

Iskoristila je da svojim telom pomogne drugo telo , meni liči na donirani bubreg...

Može li neko više da kaže o tome ? (mislim dozvoljavam mogućnost da sam skroz promašio)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mislim ako neka žena hoće da pomogne drugoj ženi da donese dete na svet ja mislim da nije za nikakvu osudu i postavljanje pitanja da li je to moralno i zdravo.

Iskoristila je da svojim telom pomogne drugo telo , meni liči na donirani bubreg...

Može li neko više da kaže o tome ? (mislim dozvoljavam mogućnost da sam skroz promašio)

U praksi, to izgleda ovako: u matericu surogat majke se usađuje embrion nastao veštačkom oplodnjom jajne ćelije druge žene. Materica surogat majke narednih devet meseci služi kao inkubator. Tamo gde je to zakonom dozvoljeno, sastavljaju se opširni ugovori između naručioca i "pozajmljene" majke.

http://www.yumama.com/zelim-bebu/problemi/2026-surogat-majka.html

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...