Jump to content

+Irinej: Odricanje od Kosova je strašna cena ulaska u Evropu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da smo poprilichno normalni ali imam potrebu da ti "solim" pamet kada krenes da mi pricas new-age gluposti o "energiji misli" "energiji molitve" i ostalim smejurijama.

new age veze nema sa tim, new age oce da fabrikuje to, tj Istinu, i u tome nece nikad uspeti, a to sto ti nazivas smejurijama je isto kao kad bi neki klinac rekao tati da lupa gluposti(osim naravno ako nije "indigo klinac" lol)

svi ateisti sebe ponizavaju i ogranicavaju

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 53
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

• Гости

Grci misle da smo ludi kad citaju i slusaju vesti iz Srbije, kako se i koliko trudimo da udjemo u EU, pogotovo sad kada ona polako propada.

Не мора никада да уђемо... понижавање је постало толико дегутантно да се не осећамо као људи већ као нека стока коју треба неко да гази и баца парче леба.

Подели на овим сајтовима

Сигурно порастеш у својим очима када пљунеш на Хришћане.

Ne pljujem ja na hriscane, to su "hriscani" nisu Hriscani. Zlatni krstic oko vrata i izjasnjavanje na popisu hriscaninom ne cini nekog Hriscaninom.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не мора никада да уђемо... понижавање је постало толико дегутантно да се не осећамо као људи већ као нека стока коју треба неко да гази и баца парче леба.

ne samo da ne moramo, nego i ne trebamo da udjemo ako cemo imati samo status robova a ne i nekoga od koga imaju da nauce nesto, ja sam apsolutno protiv ulaska u EU, iako sam ziveo u nemackoj 6 godina, iako sam cvikeras i iako izgledam kao streber i ateista i gay

mislim ljudi, o cemu pricamo?! EU ce da se raspadne samo je pitanje momenta, ne znam cemu uopste takve nebulozne teme, EU je jedna velika lazna tvorevina, gde su ljudi pretvoreni u robote, matrix je u pitanju, ali postoji opasnost sad kad bude puklo sve i evro i dolar i sve, da se uspostavi novi trip vladanja nad celim svetom, ja nikad nisam namerno potencirao teorije zavere i globalnu zaveru, ali to su ocigledne stvari i to se upravo desava, Orwell i Tolkien su bili proroci iako nisu bili mudre pravoslavne dedice, ali ako pogledamo prorocanstva oca Tadeja na primer i ostalih duhovnika sve je jasno da jasnije ne moze biti, molim vas da obratite paznju na to

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ne samo da ne moramo, nego i ne trebamo da udjemo ako cemo imati samo status robova a ne i nekoga od koga imaju da nauce nesto, ja sam apsolutno protiv ulaska u EU, iako sam ziveo u nemackoj 6 godina, iako sam cvikeras i iako izgledam kao streber i ateista i gay

tako je

Vladimir Putin about Eurasian Union. One World Government. NWO.

Подели на овим сајтовима

jer ko je EU?! EU je shaka jada mocnika koji diriguju kao faraoni, em su nas pokrali ovi nasi veleizdajnici koji su sad trenutno na vlasti sa sve opozicijom lopovcinamai klosarima najgore vrste- jadni i zabludeli ljudi, em kad bi usli u EU izexploatisali bi sve moguce sto moze da se exploatishe, znaci bukvalno bi postali robovi, ali i roboti jer ce uskoro i chipove da ugradjuju, koji ce verovatno imati i dejstvo jace od svih poznatih droga, ali i ne mora da se radi na psihofizickom polju, jer je dovoljno da bude i samo po Bibliji da ne mozes ni prodati ni kupiti nista, znaci voda i hrana, a mi jedino sto nam je ostalo jeste voda i hrana i to ne smemo da damo, ako to damo mozemo da se pozdravimo, ali i tako i onako je sve vec proreceno...

Подели на овим сајтовима

Vi iz Banjaluke uopste ne trebate da mislite o Srbiji i njenom dobru, njenoj unutrasnjoj i spoljnoj politici jer niste njeni gradjani. Bolje mislite o dobru vase drzave, jer Srbija nije vasa drzava. Osim ako nemate drzavljanstvo republike Srbije. Ja vas postujem kao pripadnike Srpske nacije, i to sto u danas nasem inonstranstvu odrzavate Srpski Indetitet ali vi niste deo republike Srbije i mi danas nezivimo u Dusanovoj velikoj Srbiji. Ono sto koristi nama nece direktno koristiti vama i obrnuto.

ako ne znas zasto je ovo sto si rekao nisko i uskogrudo, osim sto je glupo, nema potrebe objasnjavati. Elem, nasao si jos jednu klasifikaciju na nas i vas. cestitam.

Da, ja sam Srpkinja iz Bosne. Zamisli, ja imam drzavljanstvo Srbije, i moja djeca. Posjedujem imovinu tamo. Zivjeli smo na teritoriji Srbije 10 godina. I kad su VAS bombardovali, srce me je boljelo, kao i sve NAS glupe Srbe Bosance koji nemaju nista sa Srbijom. To je zato sto smo glupi Bosanci. Ne, nemamo pretenzija prema vasoj (i nasoj) Srbiji. Znamo da moramo zivjeti u Bosni, da to svijet od nas hoce, da to i vi Srbijanci hocete. A mislimo i mislicemo i o Bosni i o SRbiji, a mozda i sire, i osjecamo i osjecacemo Srbiju kao svoju, i Kosovo kao svoje, i to nam ne mogu zabraniti nikakvi uskogrudi odrodjeni supljoglavci. A sutra mozda budem zivjela na trecem mjestu, i osjecala i njega kao svoje (uz Bosnu i Srbiju). Tak'o srce u mene.

Mislim da smo poprilichno normalni ali imam potrebu da ti "solim" pamet kada krenes da mi pricas new-age gluposti o "energiji misli" "energiji molitve" i ostalim smejurijama.

ne solis ti pamet samo meni niti samo tom prilikom. No dobro, slobodan si da trosis svoju energiju i vrijeme kako ti je volja.

Подели на овим сајтовима

Grci misle da smo ludi kad citaju i slusaju vesti iz Srbije, kako se i koliko trudimo da udjemo u EU, pogotovo sad kada ona polako propada.

Lepo misle o uniji koja ce da ih icupa iz govana u koja su se sami uvukli. Da prostis.

A kako to "eu" propada. Eu je libelarno ekonomsko trziste gde se odredjen broj drzava slozio da "skloni" granice za ekonomiju i oslobodi se carian i kvota kao i da ujednaci zakone da bi se privreda tih zemalja razvijala. Eu moze da propadne samo ako sve zemlje predu na socijalisticki rezim privrede. Evropska unija je Politicko- ekonomska unija.. i ne vidim kako to "moze" da porpadne.

jezz stvarno ste neupuceni u libelarno trziste do maksimuma....

ja sam apsolutno protiv ulaska u EU, iako sam ziveo u nemackoj 6 godina, iako sam cvikeras i iako izgledam kao streber i ateista i gay

Naravno da si protiv kada su ti izvori obrazovanja na tom polju David Icke, Alex Jhones, Jordan Maxwell i slichni. :)

Jeli, reci realno ovako, malo se vrati na zemlju iz tog sharene laze u glavi skini te ruzicaste nocare pa reci gde ljudi bolje zive u Nemackoj ili ovde?

Covece stvarno preterujes ponekad. Ti si protiv ulaska u Eu realno jel mislis da je to put ka ostvarenju neke masonske zavere i slichne pseudo-politicke price. A ne jer bi nam realno gledano bilo bolje bez Eu. Sto sve svedoci ovo sto si napisao a posebno ovo podebljano:

jadni i zabludeli ljudi, em kad bi usli u EU izexploatisali bi sve moguce sto moze da se exploatishe, znaci bukvalno bi postali robovi, ali i roboti jer ce uskoro i chipove da ugradjuju, koji ce verovatno imati i dejstvo jace od svih poznatih droga, ali i ne mora da se radi na psihofizickom polju,

Btw, clanstvomu EU bi se zapravo STOPIRALA eksplatacija koja se danas gdesava gde svako sa NORMALNIM obrazovanjem iz polja fizike, hemije, informatike, biologije, medicine ili neke druge nauke ili inzinjerske discipline odlazi u inoststranstvo da radi i tamo trosi nas "ljudski" resurs. Dakle dyno ta eksplatacija se DESAVA sada a bila bi stopirana clanstvom u EU.

Stvarno me iznerivras kad tako pricas bezveze, zato sto nisi debil a tako naivno verujes nekim barabama koje ti prodaju proizvod (pricu) koju ti konzumiras i po njoj krojis misljenja iako je ta prica daleko od realnosti.

Razmisli malo Dyno razmisli.

Подели на овим сајтовима

lol, ja sam razmislio odavno, jos dok ti nisi imao tolko godina kad sam ja to razmisljao(osim ako se nisi beamovao EU neutrino cesticama (koje je Nikola Tesla jos davno koristio)), tako da to sto ti matrix servira molim te ne slusaj i ne uzimaj te pilule

Подели на овим сајтовима

lol, ja sam razmislio odavno, jos dok ti nisi imao tolko godina kad sam ja to razmisljao(osim ako se nisi beamovao EU neutrino cesticama (koje je Nikola Tesla jos davno koristio)), tako da to sto ti matrix servira molim te ne slusaj i ne uzimaj te pilule

Dobro dyno ako ti je tako lakse. Ja cu da uzimam moje pilule pre nego da mislim ovakve stvari ali kada izjavis ovakvu stvar vidi se da ti UOPSTE ne preispitujes ono sto ti kazu:

"osim ako se nisi beamovao EU neutrino cesticama (koje je Nikola Tesla jos davno koristio"

Jer tesla nije rekao nista za Neutrino, vec za Neutron. I onda ja pijem pilulu a ti ignorises osnovne stvari koje bi inace znao. Stvarno mi je zao sto svoje vreme ne trosis na pravu nauku. Evo ti u nekoj nadi da ces mozda da se zainteresujes ozbiljno za to:

http://en.wikipedia....entary_particle

Da si samo uzeo da procitas ISTA o neutrinu prvo bi video ovo:

Neutrinos do not carry electric charge, which means that they are not affected by the electromagnetic forces that act on charged particles such as electrons and protons. Neutrinos are affected only by the weak sub-atomic force, of much shorter range than electromagnetism, and are therefore able to travel great distances through matter without being affected by it.

Evo ti ovde predavanje o standardnom modelui RELEVANTNOG strucnjaka a ne nekih tamo parolovaca.

btw. teorija standardnog modela je postavljena 20 godina posle tesline smrti (pa samim tim i neutrino) a potvrdjena mnogo posle. Tesla nikad nigde nije nie rec zborio o tome.

A ti nastavi da nosis ruzcaste nocare i verujes u price koje ti serviraju. Ja ti prijateljski pruzam ove linkove jer znam gde si jer sam i ja nekad verovao u te gluposti, al sve do jedne su lazi. Pritom ne mislim na tvoju religiju, religiju apsoltuno podrzavam ali ovih stvari koje ti serviraju i iskoriscavaju tvoje nepoznavanje kao sto su iskoristili moje, tih stvari se gnusam.

Подели на овим сајтовима

nije sija nego vrat hahahaa :lol: daj covece osvesti se

Подели на овим сајтовима

nije sija nego vrat hahahaa :lol: daj covece osvesti se

Idem da se onesvestim u krevet, ja sam pokushao da ti pomognem prijateljski jer znam tachno na koje fore padas, a ti nastavi da padas na iste ako hoces.

Neutrino nije isto sto neutron neutrino nema veze sa neutronom, apsolutno nikakve. A ti misli sta oces, t.j sta odgovara tvom vidjenju sveta.

Подели на овим сајтовима

vidi opet post iznad :lol:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...