Jump to content

Jedan "Ateista Srbije" o popisu 2011

Оцени ову тему

Препоручена порука

Уопште не разумем ту фрку око пописа.

Дошла жена.

Ја је избегавао данима док сам могао. На крају дошла у недељу поподне да ме ухвати на легању.

Нисам јој дао да уђе док ми није одговорила колико то најкраће може да траје.

Знате колико се задржала? 7 минута.

Највише времена је отишло на неко њено писаније. Прескакала је све што је могла и говорила: "то ћу ја после..."

Немам појма шта је писала а оно што ме питала су најбаналније ствари - име и презиме, матични број,...

Квадратуру кухиње је сама погађала, гомилу тих глупих питања није смела ни да ми постави.

Ја уопште нисам хтео да седнем.

На свако друго питање сам одговорио са не знам, није битно, пиши шта хоћеш...

Излетела је напоље све ми се захваљујући што сам је ипак удостојио пријема.

Ништа нисам потписао и могао сам да јој причам бајке. Никакав документ ми није ни тражила, а и не би га ни добила.

Ни ја њој нисам гледао шта пише. Боли ме уво.

Подели на овим сајтовима

Hahaha sjajno :)

Po tebi su ateisti zaista vece zlo od kreacionista?

Па да ти право кажем, док вас овакви као Пеђа репрезентују, јесте.

Подели на овим сајтовима

А што се тиче тзв. "креациониста", они више забављају (мене бар редовно насмеје МП) него што представљају било шта озбиљно, па ни претњу.

Подели на овим сајтовима

А што се тиче тзв. "креациониста", они више забављају (мене бар редовно насмеје МП) него што представљају било шта озбиљно, па ни претњу.

A ateisti su ozbiljna pretnja? Kome i cemu?

Meni su kreacionisti ozbiljna pretnja. Cim je doslo do toga da ministarka prosvete izbacuje evoluciju. Naravno to nije proslo, ali je dobar pokazatelj da sve dok ima ozbiljnih kreacionista, postoji i problem.

Prebrzo sam presao preko aluzije da su ateisti vece zlo od kreacionista, mislis da je to tako ok?

Подели на овим сајтовима

Da nema pedje, AS bi imali 2000 clanova umesto 200-300 kolko sad imaju...

Da nema Pedje i ljudi sličnih njemu možda bismo imali 2000 članova i verovatno nikad ništa ne bismo uradili... uostalom, što tih 1700 ne napravi neko bolje udruženje ateista? Ko i šta ih sprečava?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Da nema Pedje i ljudi sličnih njemu možda bismo imali 2000 članova i verovatno nikad ništa ne bismo uradili... uostalom, što tih 1700 ne napravi neko bolje udruženje ateista? Ko i šta ih sprečava?

А шта сте иначе урадили, сада са Пеђом? Зар ниси приметио да вас званичне институције ове државе чак и не сматрају достојним свог печата и потписа у кореспонденцији? Нисте ли добили такав одговор Министарства одбране, без потписа и без печата?

Подели на овим сајтовима

A ateisti su ozbiljna pretnja? Kome i cemu?

Meni su kreacionisti ozbiljna pretnja. Cim je doslo do toga da ministarka prosvete izbacuje evoluciju. Naravno to nije proslo, ali je dobar pokazatelj da sve dok ima ozbiljnih kreacionista, postoji i problem.

Prebrzo sam presao preko aluzije da su ateisti vece zlo od kreacionista, mislis da je to tako ok?

Колико се ја сећам, та министарка није тражила избацивање еволуције већ паралелно увођење креационизма - да људи имају два могућа решења, два могућа објашњења настанка света па да им се остави на размишљање.

Ја сам, рецимо, "креациониста" јер сматрам да је Бог Творац света, али не одбацујем еволуцију. Ипак, какогод схватали настанак света то никако и никоме не може бити проблем, нити то кога може угрозити. Међутим, атеизам, онакав каквог га ви пропагирате, може. Наравно, ако достигнете критичну масу, сада сте више него безопасни. Зашто може? Па зато што пропагирате екстремни индивидуализам, зато што човека изједначавате са животињама, зато што човека не видите даље од скупа молекула и хемијских реакција, зато што је једина мера која преживљава у вашем систему вредности - профит, зато што угрожавате вредности на којима су вековима почивали српско биће и држава, зато што, поред удара на веру Србинову, ударате и на само српство. Погледај како се међу вама полако шири и свест да више није "кул" бити Србин. На оној својој повраћаоници властитих фрустрација (=фејс група), пропагирате (многи од вас) војвођанство, југословенство и разне друге вирусе који непријатељима ове земље служе за разбијање онога што овај народ држи заједно - српство. Атеизам, барем овај кога ја видим пред својим учима у Србији, води у обезличење човека, у губљење идентитета. Ваше идеје воде нас у сферу постојања где нећемо бити ништа више до меснати балвани, чији је смисао живота да изазови "кул" хемијску реакцију у властитој смеси молекула. "Ми смо само једна од врста" је поклич који води ка томе. "Ми смо само скуп молекула" је полич који води ка томе. Тачно, човек јесте једна врста и јесте скуп молекула. Шта је онда проблем? Ваша кратковидост због које не видите човека шта он даље од овога јесте.

Ето, зато је атеизам зло. Односно, зато је проблем. Тако схвати ову реч.

Подели на овим сајтовима

Predrag je rak tog udruzenja koji mora pod hitno medicinski da se odstrani. Nevaspitan je bezobrazan, sujetan i jednom recju cist neandertalac bez ikakvih manira ili obelezja savremenog doba u kojem zivimo...

To da je decko jednostavno glup, je sasvim druga tema...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Колико се ја сећам, та министарка није тражила избацивање еволуције већ паралелно увођење креационизма - да људи имају два могућа решења, два могућа објашњења настанка света па да им се остави на размишљање.

Ја сам, рецимо, "креациониста" јер сматрам да је Бог Творац света, али не одбацујем еволуцију. Ипак, какогод схватали настанак света то никако и никоме не може бити проблем, нити то кога може угрозити. Међутим, атеизам, онакав каквог га ви пропагирате, може. Наравно, ако достигнете критичну масу, сада сте више него безопасни. Зашто може? Па зато што пропагирате екстремни индивидуализам, зато што човека изједначавате са животињама, зато што човека не видите даље од скупа молекула и хемијских реакција, зато што је једина мера која преживљава у вашем систему вредности - профит, зато што угрожавате вредности на којима су вековима почивали српско биће и држава, зато што, поред удара на веру Србинову, ударате и на само српство. Погледај како се међу вама полако шири и свест да више није "кул" бити Србин. На оној својој повраћаоници властитих фрустрација (=фејс група), пропагирате (многи од вас) војвођанство, југословенство и разне друге вирусе који непријатељима ове земље служе за разбијање онога што овај народ држи заједно - српство. Атеизам, барем овај кога ја видим пред својим учима у Србији, води у обезличење човека, у губљење идентитета. Ваше идеје воде нас у сферу постојања где нећемо бити ништа више до меснати балвани, чији је смисао живота да изазови "кул" хемијску реакцију у властитој смеси молекула. "Ми смо само једна од врста" је поклич који води ка томе. "Ми смо само скуп молекула" је полич који води ка томе. Тачно, човек јесте једна врста и јесте скуп молекула. Шта је онда проблем? Ваша кратковидост због које не видите човека шта он даље од овога јесте.

Ето, зато је атеизам зло. Односно, зато је проблем. Тако схвати ову реч.

Izvini ali zesce si se se nalupao u ovom postu... i to samo zato sto te mrzi da upoznas stranu koju kritikujes...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Izvini ali zesce si se se nalupao u ovom postu... i to samo zato sto te mrzi da upoznas stranu koju kritikujes...

Па ево, упознајемо се. Биће ми драго ако будем демантован. Ипак, ти не припадаш овом њиховом атеистичком пеђанству и шреканству, па се зато, као атеиста, и не налазиш у мом горњем посту.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...