Jump to content

Šta je zapravo - ISPOVEST (naša iskustva)

Колико се често исповедате код свештеника?  

93 члановâ је гласало

1. 1. Колико се често исповедате код свештеника?

• Једном седмично или чешће.
      2
    • Једном у две седмице.
      5
    • Једном месечно.
      6
    • Једном у два месеца.
      9
    • По једном/двапут у току сваког од 4 год. поста.
      20
    • Два пута годишње.
      10
    • Једном годишње.
      4
    • Једном у току неколико година.
      6
    • Како кад... врло променљиво.
      18
    • Не исповедам се.
      14
    • Не исповедам се. Шта је то исповест?
      1

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

eeeeeeee daaaa, sramota mi je da sam sebi priznam, a ne pred drugima, da sam se samo jedanput u zivotu ispovedio. Nikako da se nakanim, pritiska me to što se ne ispovedam, ali... ne znam... Nikako da skupim snage...

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Kod mene je plafon 4 puta.Eeeeeeeeeee a gresim i danju i nocu celu godinu, zato kazem bruka.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

eeeeeeee daaaa, sramota mi je da sam sebi priznam, a ne pred drugima, da sam se samo jedanput u zivotu ispovedio. Nikako da se nakanim, pritiska me to što se ne ispovedam, ali... ne znam... Nikako da skupim snage...

Није то никаква срамота и не треба ти за то снага већ одлучност,приђи на исповјест,кажи шта ти је на души и видјећеш послије колико си "лакши"самом себи.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Није то никаква срамота и не треба ти за то снага већ одлучност,приђи на исповјест,кажи шта ти је на души и видјећеш послије колико си "лакши"самом себи.

a ne znam, ne znam šta da radim... Dodje mi nekad da se ispovedim, ali kod mog sveštenika, problem je što ja trenutno nisam blizu mog sveštenika, nekgo sam u drugoj parohiji kod sveštenika koji me skoro ne poznaju, pa malo imam strah da se ispovedam kod njih

Подели на овим сајтовима

a ne znam, ne znam šta da radim... Dodje mi nekad da se ispovedim, ali kod mog sveštenika, problem je što ja trenutno nisam blizu mog sveštenika, nekgo sam u drugoj parohiji kod sveštenika koji me skoro ne poznaju, pa malo imam strah da se ispovedam kod njih

Подели на овим сајтовима

нема потребе да те буде страх....то је свеједно, кажеш шта те тишти, обраћаш се Господу у сваком случају... .smesko.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kad god sam išao u kapelu Sv.Petke na Kelemegdan, u koji god deo dana, video sam da neki pop ima koji ispoveda. I maksimalna gužva za ispovedanje.. mada ide brzo.

Baš je to lepo.. Obično ih kod mene u crkve ne možeš nafatati čak i u onom periodu kada piše da im se obraća za ispovest. Pričam o uobičajenom danu. Za vreme postova su uglavnom dostupni. (Termin je u principu nakon večernje službe).

Super je ispovest, možda baš zato što i nije tako česta :)

Malo dok se nakupi grehića pa ih onda zbačiš s leđa odjednom.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Skoro uvek kad sa svestenikom posle liturgije ( naravno ne posle svake ) kod njega kuci popijemo neku prepecenicu (domacu ) :)

P.s Seoske blagodati :)

Подели на овим сајтовима

Skoro uvek kad sa svestenikom posle liturgije ( naravno ne posle svake ) kod njega kuci popijemo neku prepecenicu (domacu ) :)

P.s Seoske blagodati :)

оћу и ја на селооо

:)

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Колико се често исповедате код свештеника?Брате па нећу се ваљда исповедати код вулканизера 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha,шала мала :drugarstvo:

Može se ispovijediti i kod episkopa... :)

Подели на овим сајтовима

@,

Recimo skroz uprosceno: svestenik je poput zice ili kabla kroz koju prolazi struja odnosno blagodat. A Bog zba misli svakog od nas .

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...