Jump to content

Ослобађање Африке од колонијализма

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чад је истерао нацисту, а ми трпимо овог нацисту Хила код нас пише како Руси требају да пусте житарице:D да би они узимали паре, какве то везе има са Србијом, где је он амбасадор:aplauz:

а у међувремену

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

а ми трпимо овог нацисту Хила

То што "трпимо нацисту Хила" није питање стране моћи и утицаја, већ наше слабости. Због које не само да пристајемо на неоколонијалну управу, већ јој дајемо апсолутну подршку, као вољно слијепи. Па ни актуелну власт у Србији не препознајемо као спроводника тих тежњи, већ као свој "демократски" исказ, по којем и учествујемо у том парадоксалном избору као вољно слијепи и савршени робови тог система, потпуно несвјесни бесмислености сваког свог исказа, унутар система којем робујемо.

Подели на овим сајтовима

T.ME

🇳🇪🇷🇺 Meanwhile in Niger

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

T.ME

🌍🇷🇺African countries in military agreements with Russia 🔴 @DDGeopolitics

...

T.ME

🇧🇯🇳🇪 Benin has announced that it will also join the military intervention in Niger, with which it shares a common border, if the operation is authorized by ECOWAS. Benin became the...

Подели на овим сајтовима

RT.RS

Политика санкција, рат и промене у свету су охрабриле афричке лидере да се далеко активније окрену и другима и напусте западно туторство. Украјински рат је у ствари за...

Подели на овим сајтовима

https://twitter.com/narrative_hole/status/1688294435790966784

GP":Vojno vijeće Nigera zatvorilo je zračni prostor iznad zemlje i reklo da se velika strana sila priprema za invaziju"

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Чудно, заиста. Буди се Африка, буди се читав свијет, само моје племе још сном мртвијем спава. У неком, ваљда, заборављеном вагону, али чврсто на европском путу! И каква је то шизофренија онда? И раскорак између тих који су чврсто на европском путу и на власти, и самога народа, који је у тој својој уснулости дао легитимитет таквој власти, што га води гдје он неће?

Није уопште лако бити Србин данас, као народ живимо један шизофрен живот.

Подели на овим сајтовима

https://twitter.com/casusbellii/status/1688299731934412801

In a new statement published a few minutes ago, #Niger's junta asserts that ECOWAS has completed its intervention plans and that two West African countries have begun the pre-deployment of their troops.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@slovoA Слажем се с тобом, има "само" један проблем - за 24 сата сатанисти могу покренути рат на КиМ и у БиХ!

Ја не верујем у питање незасите аждаје, јер она гута све и никад се не насити. Не верујем ни у сервилност демонима, је рони узимају све и на крају оће душу и да им се поклониш....намеће се питање шта и како?

Ипак мислим да ова политика не води никуда....кад чујем "оворена фабрика" најежим се. Чија је фабрика? Кад чујем "извоз Србије", најежим се - то није српско...НИШТА није српско. Узимај кредите, лижи дупе трећеразредним фукарама са запада и "развијај" Србију. Који црни развој...конектовање на један болесни, пљачкашки, оболели ситем који је у последњој фази пропадања. Све са "европским вредностима" које се граниче са сатанизмом.

Морам да признам, ништа лично, да  ми није јасно како неко као Вучић може да игра улогу коју игра? Како год...ко се додворавао злу није добро прошао, питање је само које је зло мање: додворавати се или супроставити се. Мада...рањена аждаја...мислим да јој није добро турати штап у ране.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

"Mali/Burkina Faso Delegation Headed to Niger

The Malian army announced on Monday that a joint official delegation from Mali and Burkina Faso will be sent to Niamey in solidarity with Niger.

The objective is to show solidarity from both countries to the brotherly people of Niger."

...

https://t.me/DDGeopolitics/76291

Подели на овим сајтовима

"Fighting has continued to intensify and spread in Ethiopia’s restive Amhara region between local militias and the military.

Residents in the region’s two biggest cities, the capital Bahir Dar and historic Gondar, have reported intense clashes.

Militia claim that they have gained control of parts of Bahir Dar, but say there is heavy military presence around the city’s airport and the state-run TV station.

The militias also say they control additional towns including large parts of Debre Birhan, an industrial hub 130km north of the federal capital, Addis Ababa.

Government admitted the militias had taken control of some areas and called on the public to support the military.

Meanwhile in Addis Ababa arrests have been reported over the weekend."

...

T.ME

🇪🇹 Fighting intensifies in Ethiopia's Amhara region Fighting has continued to intensify and spread in Ethiopia’s restive Amhara region between local militias and the military. Residents in the...

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Креирај ново...