Jump to content

Избори 2023. у Црној Гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

А лепо је Вучић рекао да није требало да Срби пристану на формирање Кривокапићеве владе. Јесте да су сада Срби анестезирани, али мислим да временом ипак долазе ствари на своје место. Ово у ЦГ је само фарса да би се отегло време.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ISa fb

На жалост Срби су генерално пропустили прилуку да имају свог пред.у другом кругу парл.избора и на крају пресједника државе.
Што би рекли стари,ко нас је клео није дангубио.
Сада имамо шта имамо,али не треба ићи у другу крајност и бојкотовати други круг због тога што вам се не свиђају кандидати.
Ало људи,највише сам ја критиковала ЕС,а то ћу и даље радит за све што ми се не свиђа,али дајте да макнемо овог из Растока.
Надам се да нијесмо луди да не изађемо на изборе и да Мило побиједи.Какав год да је Јаков,није нас он малтретирао,хапсио,бацао сузавац,пријетио прогоном,пријетио цркви и свештенству,протјерао Србе из држ.служби,називао ,,посрбицама",створио тзв.комите које пјевају Томпсона,СПЦ назива ,,Црква Србије"итд.Све је то Мило и Дпс радио.Не смијемо дати Милу шансу да побиједи,јер на тај начин може лако да  Дпс добија крила и шансу да на парл.поново дође до власти са оваквим бирач.списком,разумијете ли!?!
Зато сви на изборе 2.априла,Мило мора пасти,не желимо ваљда да га слушамо још 5.г.и да нас о јаду забавља као до сада.У памет се...

Подели на овим сајтовима

ДФ, једини, је обећао, без да се договара са другим, без да условљава: ми подржавамо било кога осим Мила у 2 кругу ако ми не ужемо. Тражили су од других да се изјасне исто за Мадића, и? Нико се није изјаснио!

Доста је самоунижавања! Јеванђељски је окренути други образ, али исто тако не не бацати бисере пред свиње. Мило НИШТА не може да уради као прШЋедник, што се и сада види...дакле ДФ је и ту направио грешко што је обећао подршку другима БЕЗ да сам добије то обећање!

То је наивно, пренаивно. ПРЕ ће неко из ДПСа да се прешалта, ментално, и приђе ДФу него ови Бечићеви, УРАини или Јевропа никад!

Мени није јасан ментални склоп црквених људи, рецимо @Bokisd и неких попова, ако вучић попусти корак ка нечемо, рецимо НАТО, је горе наго ако неко зступа тезу да јесте и оће да остане у НАТОу.

Такође, ово што Милан каже - везе нема да је ДФ слушао Вучића. Кад су им потурили "дрћавни удар" Вучић скоро подржао Мила и рекао да БИА расолаже подацима да је било свашта-нешто. Није демантоао, није их бранио.

Кад су победили, рекао да не треба да дају Кривокапићу бланко свој труд у руке. Дакле опет Србија крива! Па, бре...

ДФ треба да заступа јасне, ругидне ставове са овим "ни-сланим-ни-слатким" што се стиде бити Срби, исто као са Милом. Да им не верује, ништа да не попушта у подели власти онако као што Додик ради са СДА у РСрпској.

Људи, нема давања бланко темељних ствари! Нису Мадичеви преци бацали браћу у јаме, онда је Мандићево дапружи руку, али ако неко оће да се покаје и братими, ако неће - МАРШ! Стара је српска: к'о не зна за се', не зна ни Бог за њ'! Доста више попуштања свакој вашки. Бој се овна, бој се говна, а кад ћеш живети? НИ ПЕДАЉ не треба да попуштају у састављању ма које власти, ма када, него да тргују по резултатима. Понашају се ИСТО као Срби који су крварили, добијали ратове и гинули и у миру списакли све добијено! Па не води то никуда!

Што би ДФ поржао икога, ако њему нико није обећао подржати њих ако победе? Па Милатовић и Бечић се стиде Српства. Радије би са сваким, осим ДПСа у власт него са ДФом само кад би могли! Како то Милану и Андрији није јасно?

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Božena рече

и да нас о јаду забавља као до сада.У памет се...

У памет се ДФ! Мило као прШЋедник ништа не може, него да се бламира ко и сада. ДФ ако се не "упамти" испашће из скуштине!

Није се само национална свест променила у црногораца, него и ЧОЈСТВЕНА!  Па как'иси чо'ек сако се ђедова стидиш и корена? Јоша ако си "ни слан ни сладак". Па ако по Јеванђељу меримо, БОЉИ су ДПСовци ако исркено верују да су то што су! Бољи су, јер нису лицемери. Заблудели па ајде. Али они "ни слани ни слатки", а то ти је Јевропа и Бечић...то је зло и наопако! Сви аналитичари, сам ДФ, сви су били убежени да Мандић пролази. Да је зло веће, Спаић, кандидат Јевропе, брука и срамота, станови и милиони се помињу и УПРОС томе, човек који упада уесто њега у последњи час, аман, без партије и инфраструктуре партијске, убира 30% гласова, 50%, ПЕДЕСЕТ посто више од Мадића.

Медојевић сеосећа Црногорац...али није лицемер...Бечић је оличење лицемрчине, чак иако шапуће да је Србин.

Е...то је показатељ колико неки нису свесни, ако генерализујемо мало, данашњег црногорског надри идентитета....што се поконцертовало, што је на пола пута, што гледа да ућари!

Сви се упамет, посебно ДФ и следбеници да не остану ван скупштине!

ПС

ПРВО што ДФ треба да уради јесте да оснује ЈЕДНУ странку, и да крену да копирју Вучића, да имају коцепцију "ухват-све" партије. Дакле и Црногорце, и Муслимане, и хомосексуалце, СВЕ да придобијају на своју страну. А не да имају 20% гласова и ТРИ лидера. Нова странка, нова, Вучићева концепција, нека од њега уче како се води политика, и можда чак и нова лица на конгресу странеке. Милан, Андрија и Медо да буду у председништву странке, а избаце новог лидера, префирганог, честитог, младог, јако добро образованог.

Миличић, бламажа, да се утопи у неку странку већу. Онај из Подгорице, како се зваше момак....он би требао да буде нови лидер Срба дола, у тој новој великој странки, ако немају бољег. Па, бре, 10 Срба једна партија.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ćiriličar рече

Мени није јасан ментални склоп црквених људи, рецимо @Bokisd и неких попова, ако вучић попусти корак ка нечемо, рецимо НАТО, је горе наго ако неко зступа тезу да јесте и оће да остане у НАТОу.

Није ми Ћирилко ово баш јасно, али, рецимо мени није јасно како не можете да разумете да ми доле не можемо више реално да имам нашу стару Српску Спарту и црногорце спартанце, такво је време дошло и таква је реалност и комунистички и Западни демо(н)ократски и Милов политички и верски инжењеринг који траје деценијама и који је направио од Црне Горе непријатељско окружење за нас Србе у ЦГ као и за саму нашу Цркву, самим тиме и ми би требало да у складу са тим условима одговарајући реагујемо, али мислим да нажалост ми немамо људе политичаре и црквене људе који би то могли да спроведу, ови наши Срби политичари у ЦГ то је плач мајке Божије, црквени људи онако ни тамо ни овамо, раније Демократе и Тадић нису ни знали где је Црна Гора осим када треба на море да се бућкају, Вучко сада само реметилачки фактор.

Имали смо малу какву такву прилику са м.Амфилохијем и Кривокапићем али први нас нажалост напусти, други иако је имао добру намеру није имао баш јак политички капацитет али ни подршку Србских политичара у ЦГ и Вучка који је само стваљао камен у точкове, чак је и СПЦ у Србији била невероватно одбојна према Кривокапићу човеку који је у ствари много допринео томе да престане Милово иживљавање према Цркви и који је успео да укине Милов злосутан Закон о Цркви и који је успео да прогура Споразум са СПЦ који му нису дали да сам и подпише.

И сад овде морам да кажем наричемо над злом судбином Срба и СПЦ у Црној Гори па шта да радимо када смо скоро одувек имали лоше политичаре, одувек су и многи други радили против нас и наших интереса, Римокатолици, Турци, Запад, Комунисти, као људи и у нашим редовима који раде против нас самих.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Bokisd рече

чак је и СПЦ у Србији била невероватно одбојна према Кривокапићу човеку који је у ствари много допринео томе да престане Милово иживљавање према Цркви и који је успео да укине Милов злосутан Закон о Цркви и који је успео да прогура Споразум са СПЦ који му нису дали да сам и подпише.

Па бре Боки како тако накриво резонујеш и изврћеш тезе? Види, Кривокапић није урадио ништа? Мука народа, Срба, литије и жртва највише ДФа је оборила Мила! Једва! Кривокапићу је поверена та ПОБЕДА да њоме управља! Дакле није он урадио ништа. Е кад је засео на кормило владе, онда уместо да уради 100% он не уради ништа. Баш ништа. Алабанац Абазовић је показа да је могао урадити 100 пута више.

То је истина о Кривоглавом.

Дакле ПОБЕДА коју је извојевао народ, а ДФ је био први на удару и први на бранику деценијама, ту победу је Кривокапић злоупотреби.

Како ти резонујеш? Ја ти дам 100 евра и кажем: Боки, иди купи за породицу и моју и своју свега (треба више од 100 јеврића :) ) а ти одеш у кафану и попијеш са нашим непријатељима 95 јеврића, и ондаК дођеш п'јан са 100 гама кафе и кажеш: ево ја дајем 100 грама кафе за нашу ствар!

Па бре Боки? Где је 95 јеврића, Боки? Узми ти своју кафу себи, дедер на сунце 95 јеврића!

Подели на овим сајтовима

Sa fb

Чини ми се да ови из ЕС и њихови гласачи чекају да им Фронт одради кампању за други круг.Напрасно су се ушутали,гласни су били само када је требало нападати Фронт,а сада нигдје их...
О чему се овдје ради,је ли им жао да нападају партију  и краЛа којег су гласали годинама?
И искрено мислим да ће неки чланови ЕС гласати Мила 2.априла,као и Милојкова баба,не сумњајте у то...
Ми ћемо свакако гласати против Мила,морамо се коначно ослободити  Дпс-а,то је добро и једини спас за нас,а остали како хоће...

Подели на овим сајтовима

Манда је фин и мирољубив, зна много али понешто битно преуми. Селективно памћење има више мана него предности.

“Крња јела трешњу срела,
Па јој вели , сестро зрела Издадоше Манду браћа
Тако ти се добро враћа”
А трешња јој одговара:
Мило има доста пара
Покушаће у финишу
Да почисти тог малишу
Али Свети Василије
Није хтео да сакрије
Да Милашу доста није
Да ће сутра као прије
Певат хоџа са џамије
Да за Бајрам браћа стижу
Пара има раја мањка
И џамадан и рамазан
Фаик, Ибро и Имела
И остала клијентела
Глас ће дати као прије
То довољно сада није.
Али да је Пипун сјео преко пута Мила.
Друга би се химна изводила

Пипун-песник с’ пуно дара
Разбио би лажног цара
Који неће жалит новца
Да му народ буде овца”
, пише ми јутрос Ћопави Химе, скептичан као и увек.

WWW.IN4S.NET

Пише: Мишо Вујовић   Није, још коју недељу, актуелни председник звучао победнички. Уверљивији је био...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

Па бре Боки како тако накриво резонујеш и изврћеш тезе? Види, Кривокапић није урадио ништа? Мука народа, Срба, литије и жртва највише ДФа је оборила Мила! Једва! Кривокапићу је поверена та ПОБЕДА да њоме управља! Дакле није он урадио ништа. Е кад је засео на кормило владе, онда уместо да уради 100% он не уради ништа. Баш ништа. Алабанац Абазовић је показа да је могао урадити 100 пута више.

То је истина о Кривоглавом.

Дакле ПОБЕДА коју је извојевао народ, а ДФ је био први на удару и први на бранику деценијама, ту победу је Кривокапић злоупотреби.

Како ти резонујеш? Ја ти дам 100 евра и кажем: Боки, иди купи за породицу и моју и своју свега (треба више од 100 јеврића :) ) а ти одеш у кафану и попијеш са нашим непријатељима 95 јеврића, и ондаК дођеш п'јан са 100 гама кафе и кажеш: ево ја дајем 100 грама кафе за нашу ствар!

Па бре Боки? Где је 95 јеврића, Боки? Узми ти своју кафу себи, дедер на сунце 95 јеврића!

Не знам шта видиш у том ДФ нису ништа могли да постигну деценијама и на крају још и постали Вучков отирач, нажалост као неки луткари.

Да Мило није насрно на Цркву и отишо предалеко и да не беху Литије и да није Цркву у Црној Гори деценијама уздигао м.Амфилохије као лидер и ауторитет још би овај Мило и милогорци владали и ко зна шта би било са Црквом, и на крају да није било Кривокапића кога је подржао м.Амфилохије и да није било компромиса са Дританом опет би Мило склопио неку своју коалицију и опет би наставио да влада.

Само тако је мого да падне Мило кроз ту неку уравнотежену владу ипак нажалост без ДФ и сличних који ако се гледа реално немају довољно политичког капацитета да праве са неким неке просрпске владе у Црној Гори нарочито када су се слизали са Вучком ту су дефинитивно угасили и то се види по овим изборима и сад још и оће да подрже овог Јакова, јел се то они спремају за неку могућу коалицују на парламентарним изборима, не би ме чудило, али шта ће онда да остане од наших Српских интереса у том случају, немој Ћирилко да на крају овај ДФ буде играо сличну игру као Вучко са КиМ и да ништа од нас не остане у ЦГ, опет да поновим сурова реалност је да где год је Вучко бранио наше Српске интересе тамо ти интереси скоро не постоје и право да кажем не разумем ове наше црквене који здушно подржавају Вучка човек нам се скоро смеје у лице поставио жену хомо орјентације на чело државе и није ни трепно, завео неку врсту диктатуре у држави, лагано предаје КиМ, снс секта хара по држави и ведре и облаче, знам да су ови други који би дошли можда још гори али то не значи да не треба да критикујемо оно што сада не ваља.

Мене све ово не радује, ћу да мрем од муке :blush:, али шта да се ради сурова реалност јесте да се полако топимо и да се наша Српска прича полако гаси у ЦГ и на КиМ, ко зна шта нас још све очекује вероватно ускоро санкције Русији и ко зна шта су још смислили наши непријатељи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bokisd рече

Није ми Ћирилко ово баш јасно, али, рецимо мени није јасно како не можете да разумете да ми доле не можемо више реално да имам нашу стару Српску Спарту и црногорце спартанце, такво је време дошло и таква је реалност и комунистички и Западни демо(н)ократски и Милов политички и верски инжењеринг

Имамо много бољу ситуацију него у Македонији. За то многи нису (нисте?) имали разумевања, а за слабљење наших позиција, захваљујући људима који имају проблем са српским идентитетом, имате разумевања. Јадни Здравко Кривокапић и још по неки. Треба их разумети и ослабити српске позиције. 

пре 10 часа, Bokisd рече

Кривокапићем али први нас нажалост напусти, други иако је имао добру намеру није имао баш јак политички капацитет

Кукулеле. Па што су га гурали ако нема капацитет? За намере да не коментаришем.

пре 10 часа, Bokisd рече

Србији била невероватно одбојна према Кривокапићу човеку који је у ствари много допринео томе да престане Милово иживљавање

Шта је он допринео?  Победу је изнео народ, свештенство, владике и Дф. На крилима литија ДФ узима највише гласова а онда неко негде одлучује да се дф избаци из власти. Тебе да су поставили за кандидата уместо Кривокапића у оном моменту, а да иза себе имаш снагу која је створена на литијама добио би, Кривокапић је укочио победу српства.

Али није све готово, неће се српство угасити.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ćiriličar рече

По Бокију био би неправедан према њему и постављао клип у точкове вечери за две породице, јер он је кафу донео:smeh1: А ти тако цццц:))

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bokisd рече

Не знам шта видиш у том ДФ нису ништа могли да постигну деценијама и на крају још и постали Вучков отирач, нажалост као неки луткари.

Јеси ти причао да Мило и Вучко раде заједно?

Ако ниси,ништа.Извини.

Ако јеси, како то ДФ у другом кругу подржава Јакова, иако су свесни свега али само да Мило оде. Објасни.

ДФ је уз Србе. Као што је Додик уз Србе, био то Тадић или Вучић. А теби је то луткарство и отирач а не српска политике. 

Постигли су изборну победу коју је ПРОЋЕРДАО Кривокапић.

А чија је Јаков лутка? То ти не смета.

Е мој Боки, ништа ниси научио као ни много Срби. А  није да нисмо имали материјала за учење од 5. Октобра 2000. године.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

Вучко бранио наше Српске интересе тамо ти интереси скоро не постоје

Ову другосрбијаску флоскулу понављај малдим "урбаним" апатридима. Онима што им сметају ђенерал Ратко и Обилић

А мало си контрадикторан, јер по теби Вучић се није заузео за српство оличено у сердар Здравку, но му је клипове у точкове стављао.

Боки, иди читај Данас.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...