Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

medium_full_346.jpg

Ма шта :dry: , ово је супер систем да се не изгори на +30-40ц.......  ја то роштиљање никад нисам могла ни да разумем ни да прихватим. .smesko.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Био ја са својом садашњом супругом, а тадашњом девојком на мору у ЦГ (спалите ме на ломачи greengrin )

И лепо се проводили, ишли по плажама, обилазили знаменитости и тако то... признајем, увече смо излазили па чак и плесали dancedance

Једно вече у Будви случајно налетимо у старом граду на духовну трибину на којој је говорио између осталих и Митрополит Амфилохије. Било је јако пријатно, не сећам се више теме, али се сећам да сам одмах по завршетку трибине свратио до штанда са књигама и купио књигу "Чувајте душу" (од тада мени тотално непознатог) старца Пајсија. У року од пар минута створило се страшно невреме, изузетно јак ветар и монсунска киша... Тотално смо покисли док смо се вратили до наше шклопоције од аута (пежо 205 са рупама од корозије при дну врата  gringrin ).

Ухватим се ја књиге то вече и читам, читам и не могу да се одвојим. Ујутру исто тако, књига ме тотално одушевила али сам се истовремено толико растужио и пао у благо очајање због своје огреховљности да ми није било ни до чега.

Није ме интересовало ни море, ни шетња, ни девојка... Можете претпоставити њену реакцију на моју изненадну ревност у "религиозности" greengrin

Не знам ни ја зашто сам вам ово испричао .mislise. , учинило ми се да одговара теми :0912_sport:

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Mislim da hriscani a i nehriscani ne bi trebalo da idu na plaze, ici na more je potpuno bespotrebno i nezdravo. Moze da se dobije rak koze i da se covek udavi, kao i da ga pojede ajkula. A da ne govorimo o tome da se izazivaju tudji pozudni pogledi ili pogledi podsmeha(ako nemate idealne proporcije tela). Ako bas neko zeli da ide, savetujem da se obavezno na plazu ide u pidzami, da se umesto svakojake jereticke i bludne literature ovoga sveta, cita teoloska pravoslavna  literatura i sveto pismo na suncevom svetlu. Trebalo bi i ponete i molitvenik i procitati molitvu pre ulaska u vodu, da vam se sto god nepozeljno ne dogodi dok ste u njoj.

Подели на овим сајтовима

Ja sam imO problem na moru,u stanu s nama billa neka matorka,vazda me vijala,oće u kupatilo da mi ulazi kad se kupam,jedva živ ostadoh..

ja je jednom zamolio da me namaže kremom za sunčanje,vidim ja trlja ona ne prestaje,odno vrag šalu...elem ako oćeš da ideš na more moraš se naouružati sveoružijem Božijim ili si ga ugasio i gorećeš u večnim mukama :D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Na vrh mi je glave i suncanja kupanja gnjavaze sacuvaj me boze narocito plaze  Hajdemo u planine in Balkania

I meni......na vrh mi je glave sunčanja i plaže....Mogla bih na neko noćno kupanje kad nema sunca.....ili da rano ujutru prošetam dok je još čisto i sveže........

I sad mi pade na pamet da bi i neki vernici mogli da se kupaju noću,da ih niko ne vidi u kupaćem kostimu,a pošto su noću plaže puste...nema opasnosti da ih neko vidi..... ,a da danju spavaju kad su svi grešni i poluobnaženi.... 4chsmu1

P.s.....Preterujete.....ja ne volim sunce...smeta mi vrućina....mogu mnogo da izgorim...takva mi je koža....ali druge razloge vaše što izbegavate plaže u sred bela dana stvarno ne mogu da razumem....

P.p.s....Obožavam tobogan....

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

не капирам, али риспект за Дражена у сваком случају.  :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...