Jump to content

Православље и либертаријанизам

Оцени ову тему

63 члановâ је гласало

1. 1. Liberalizam = nacionalna i državna izdaja?

• Da, izdaja je
      24
    • Ne, nije izdaja
      32
    • Ne znam
      7

Препоручена порука

Tresu se da se prepadnes. Ima podrsku u nivou statisticke greske u republikanskoj partiji. Inace kakav je to skup ludaka to je neverovatno. pored Ron Paula, tu je jedan mormon, zatim covek koji je unistio Minnesotu Pawlenty, jedna patoloska lazljivica sa vrlo sumnjivom diplomom Bachmann, crnac koji prodaje pizze; jedan apsoultni rasisticki ludak iz Pensilvanije, zatim Gingrich koji obozava da prica o tome kako je porodica stub drustva nakon sto je imao tri zene i pet ljubavnica; te jos jedan mormon... .mislise. ne_shvata greengrin

demokrate bas kao i na proslim izborima ; mogu da postave Paju Patka i pobedice ogromnom vecinom.

Kakvi su ovo rasisticki stavovi?!

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Sta mislite o Majku Hakabiju?

Ludak koji tvrdi da licno prica sa Isusom hristom koji mu daje politicke ideje  .mislise. :cheesy2: ; veruje da smo mi pravoslavci pretece antihrista kao i svi south baptisti.

Inace ovaj fasista i ludak Nathanel Kapner jeste pripadao i Hocna i rocor svojevremeno. gde je sada ne znam. Inace je jevrej i po oci u majci i prosao je sve te njihove religiozne skole; imao je i Bar Micvah i sve ostalo redno.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Монсанто је све, само не фирма која послује у складу са либераријанским принципима. Не знам да ли постоји компанија која је више од њих користила услуге разних влада за своја злодела. Чак су и фармацеутске компаније у односу на њих мале маце...

Моје питање нема везе с тим. Него, шта ако ухвати неко лисицу и мучи је? Лисица нема никаква права као појединац, а некако морамо да заштитимо животиње од манијака.

Подели на овим сајтовима

Часопис Каталаксија? Г 17 плус? Либерално-демократска партија? Б92? Пешчаник? Део невладиног сектора, попут Хелсиншког одбора за људска права? То је либерализам у Србији.

Подели на овим сајтовима

Либертаријанизам и либерализам нису исто, Марјановићу. Међу тим ликовима су већина чак леви либерали, мада Чедица има многе либертаријске ставове по економским питањима. Мени се чини да већина људи, чак и високообразованих, немају уопште многе појмове рашчишћене у глави, па кад су против нечега, уопште не знају против чега су тачно.

Подели на овим сајтовима

Знам, али по економским питањима се слажу.

Па не слажу се сви, о томе се ради. Партија Жарка Кораћа се уопште не слаже. LDP се слаже. Fридрих Хајек је писао о тој збрци са терминима.

Подели на овим сајтовима

Са друге стране и Образ се својевремно декларисао као либертаријанска десница.

Па Марјановићу, ти си бар озбиљан човек, социолог. Зар ћемо по оваквим питањима да гледамо ко се како декларише?  Како могу колективисти да буду либертаријанци? fmqmtx

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...