Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 13 minutes ago, *Jелена* рече Sto je fiiiiin neki malisa bas sam se ozarila citajuci ja sam mislila to uzmu toljagu pa za kosu odvuce u pecinu ...sto gubiti vreme,ajde bre pa nije ovo Holivud! Da, taj mali u toj stanici je najvjerovatnije bio Tvrtko Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 29 minutes ago, Istochnik рече Nisam bas razumio, sta je tu cudno? Nisam ni rekla da je cudno, samo sam nadovezala konkretan primer na tvoje zapazanje. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 24 minutes ago, Ronald рече Medjutim obično je taj emotivni bol posledica našeg visokog ega Ali i zalepljenosti za neke nase licne stavove. Svagda treba promisljati, pa zivot i jeste (treba da bude) razbijanje predrasuda. Лапис Лазули and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Џуманџи рече Nisam ni rekla da je cudno, samo sam nadovezala konkretan primer na tvoje zapazanje. Tako nesto ne bi svrstao bas pod agresivnije al ok svi mjerimo po svome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 minute ago, Istochnik рече Tako nesto ne bi svrstao bas pod agresivnije al ok svi mjerimo po svome. Ma, nije to, bezveze je bas krajnosti navoditi. Meni je ovaj primer odlican pokazatelj toga da se 90% stvari pokupi od kuce, verovatno se i njegov otac tako zapovednicki, bez postovanja, obracao detetovoj majci. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 12 minutes ago, Џуманџи рече Ma, nije to, bezveze je bas krajnosti navoditi. Meni je ovaj primer odlican pokazatelj toga da se 90% stvari pokupi od kuce, verovatno se i njegov otac tako zapovednicki, bez postovanja, obracao detetovoj majci. Gluposti, otac ga naucio kako da bude musko i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 34 minutes ago, Џуманџи рече Ali i zalepljenosti za neke nase licne stavove. Svagda treba promisljati, pa zivot i jeste (treba da bude) razbijanje predrasuda. Mi često nismo u stanju da prihvatimo realnu sliku neke osobe i da shvatimo kako ono na početku nije sve jer ima i mnogo toga koje nam se možda i ne svidja. Pitanje je kako ta suprotna osoba to vidi i da li je u stanju da shvati posledice njenog ponasanja, ali i da li smo sposobni da vidimo svoje. Zatim koliko smo mi sposobni da prihvatimo kritiku od druge osobe koja je upućena sa ljubavlju, a nama se to ne čini tako, a zatim uz odobravanje druge osobe uputimo sa ljubavlju istu, ali i da u ljubavi zajedno prevazidjemo ili pomognemo nekome da to prevazidje. Лапис Лазули, Sanja Т. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 9 minutes ago, Istochnik рече Gluposti, otac ga naucio kako da bude musko i to je to. Haha ee kad mu za to nauka treba. Musko se radja nema tu sta da se uci.A treba ga uciti da bude COVEK. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече Haha ee kad mu za to nauka treba. Musko se radja nema tu sta da se uci.A treba ga uciti da bude COVEK. Uci se i jedno i drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 11 minutes ago, Istochnik рече Uci se i jedno i drugo. Ma kad bi makar ucili de bi im kraj bio... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 3 hours ago, Istochnik рече To si u pravu da su nase teze za komunikaciju u pocetku. Po mom misljenju to nije samo zbog zena, to je mentalitet naroda, to je njihov odgovor i neka prirodna zastita od nasih muskaraca koji su cesto agresivniji od stranaca, po mom iskustvu lakse je uci u komunikaciju sa strankinjom zato sto nemaju neke barijere koje nase imaju. Cesto je tako ali ne uvijek jer postoje razne situacije. Ja ne znam koliko sam "teška za komunikaciju" ali znam da mi se više puta dešavalo da se najobičnija ljubaznost/empatija/zainteresovanost za nekog kao osobu i potencijalnog prijatelja, pa čak i samo zainteresovanost za temu o kojoj razgovaramo pogrešno tumačila kao otvorenost za nekakav muško-ženski odnos, pa je došlo i do agresivnosti kada se ispostavilo da nisam zainteresovana za vezu ("Šta me onda zavlačiš celo veče? Šatro te stvarno zanima fizika?") Izuzetno je tanka - nepostojeća - linija između 'kučke' (prevelika distanca) i 'kurve' (premala distanca) u našoj kulturi. Mnogim ženama je ipak draža opcija da se drže na većoj distanci, jer osuđivaće ih kako god okrenu, ovako su bar bezbednije. Istochnik, Ronald, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Србија је вечна док су јој жене верне! Istochnik, Ronald, ИгорМ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 3 minutes ago, Paradoksologija рече Ja ne znam koliko sam "teška za komunikaciju" ali znam da mi se više puta dešavalo da se najobičnija ljubaznost/empatija/zainteresovanost za nekog kao osobu i potencijalnog prijatelja, pa čak i samo zainteresovanost za temu o kojoj razgovaramo pogrešno tumačila kao otvorenost za nekakav muško-ženski odnos, pa je došlo i do agresivnosti kada se ispostavilo da nisam zainteresovana za vezu ("Šta me onda zavlačiš celo veče? Šatro te stvarno zanima fizika?") Ako je ostao citavu vece a nije shvatio da je samo potencijalni prijatelj onda je budala, to se obicno odma vidi u prvih 5 minuta razgovora, al ok na greskama se uci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 6 minutes ago, Paradoksologija рече Ja ne znam koliko sam "teška za komunikaciju" ali znam da mi se više puta dešavalo da se najobičnija ljubaznost/empatija/zainteresovanost za nekog kao osobu i potencijalnog prijatelja, pa čak i samo zainteresovanost za temu o kojoj razgovaramo pogrešno tumačila kao otvorenost za nekakav muško-ženski odnos, pa je došlo i do agresivnosti kada se ispostavilo da nisam zainteresovana za vezu ("Šta me onda zavlačiš celo veče? Šatro te stvarno zanima fizika?") Izuzetno je tanka - nepostojeća - linija između 'kučke' (prevelika distanca) i 'kurve' (premala distanca) u našoj kulturi. Mnogim ženama je ipak draža opcija da se drže na većoj distanci, jer osuđivaće ih kako god okrenu, ovako su bar bezbednije. Da, zaista je cudno kako neki muskarci na najobicniju ljubaznost reaguju donjom glavom, heheheheheheh-. zato ja sve volim u tim muski drustvima da izokrenem, jer stalno pricam kako je nesto najljepse imati njezne drugarice, sto mnogi povezuju sa homosexualizmom, a ja potvrdjujem na njihovo zaprepastenje Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 А како се мушкарац сме удварати српским женама, а да то не испадне ни агресивно, а ни млако? Зар одустати после првог ”не”? Да сам тако урадио, сад бих био сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука