Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Bolje reci trol http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 .smeha. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Agonija! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Mozda previse vremena provodi sa babama 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 20:50, Tanja ex Petrija рече jel mozes ovo malo da pojasnis ? Jesi li sigurna da baš želiš da ti pojasni? :o “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 20:57, Анастасија рече Jesi li sigurna da baš želiš da ti pojasni? :o daaaaaaaaaaa :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Ја и са једном тешко излазим на крај...замисли тек живот са више жена!? :blink: ...радо бих именовао бих своју улогу у полигамији, али ме срамота да кажем. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 21:06, Solomon Kane рече ...радо бих именовао бих своју улогу у полигамији, али ме срамота да кажем. opa Mileeeeeeee !!!!!!!!!!! animal-smiley-075 iiiiiiiiiiiiii ??????????? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 21:12, Tanja ex Petrija рече opa Mileeeeeeee !!!!!!!!!!! animal-smiley-075 iiiiiiiiiiiiii ??????????? ...био бих баш као тај смајли. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 21:19, Solomon Kane рече ...био бих баш као тај смајли. a ja pomislila da si romantican sta ces ,plavusa :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 20:50, Katarina N рече Samo ti umes ovako da se ...RECNIK!... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0203_cool Хахаха...претпостављао сам да ће бити ова реакција . Међутим,ја говорим само чињенице.Е,ако ви не узимате у обзир природне иснтикте,то је друга ствар.И ово нисам ја смислио.Слично је размишљао и Наполеон,што је изразио и путем Code Civilis у делу у којем се говори о улози жене у друштву.Слично су размишљали и многи антички народи,а њихово размишљање су на папиру потврдили и Шопенхауер и Ниче и многи други велики умови. On 17. 2. 2012. at 20:51, Katarina N рече Bolje reci trol Лепа Катарина,да ли ти стварно мислиш да сам трол?Твоје речи су ме право у срце погодиле... On 17. 2. 2012. at 20:50, Tanja ex Petrija рече jel mozes ovo malo da pojasnis ? Па једноставно је...данас има више жена него мушкараца.Многе слободне жене немају мужа зато што су мушкарци (који су данас мањина) заузети.А када би се увела полигамија,ниједна жена не би била ускраћена задовољења мајчинског инстинкта.Жене из многих бракова често не могу да имају деце,а мушкарац зарад извештачене верности не може да оплоди другу жену која је здрава,а слободна ccvige. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Романтичан сам и пажљив преко сваке мере, Тања. Ево, изненадио сам и обрадовао жену тако што сам јој уплатио да иде 10 дана у најбољу бању...морам да лечим живце. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 21:22, Raskoljnikov рече Хахаха...претпостављао сам да ће бити ова реакција . Међутим,ја говорим само чињенице.Е,ако ви не узимате у обзир природне иснтикте,то је друга ствар.И ово нисам ја смислио.Слично је размишљао и Наполеон,што је изразио и путем Code Civilis у делу у којем се говори о улози жене у друштву.Слично су размишљали и многи антички народи,а њихово размишљање су на папиру потврдили и Шопенхауер и Ниче и многи други велики умови. Лепа Катарина,да ли ти стварно мислиш да сам трол?Твоје речи су ме право у срце погодиле... Па једноставно је...данас има више жена него мушкараца.Многе слободне жене немају мужа зато што су мушкарци (који су данас мањина) заузети.А када би се увела полигамија,ниједна жена не би била ускраћена задовољења мајчинског инстинкта.Жене из многих бракова често не могу да имају деце,а мушкарац зарад извештачене верности не може да оплоди другу жену која је здрава,а слободна ccvige. S aspekta prirodne selekcije i evolucije, ovo sa poligamijom i nije tako lose, jes bizarno, osudjeno na propast iz kulturoloskih razloga, ali nije besmisleno :unsure: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Iz aspekta pravoslavlja je besmisleno.Iz aspekta duhovnosti je besmisleno.Mi nismo samo " biologija". marko_13 and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Џаба све,не примам више извињења ...желим да глумим увређеност :'( . "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука