Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 18:50, Katarina N рече A svet pun pravih obostanih ljubavi 0205_whistling 0102_laugh А где сте Ви, госпођице, чули да су вредне ствари разбацане на све стране? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 18:55, Срђан Шијакињић рече А где сте Ви, госпођице, чули да су вредне ствари разбацане на све стране? Tuzno je kako malo ima ljubavi, a koliko kompromisa tuzansmajli8904 Stoga i preljuba...da se covek oseti ziv . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Деси се човеку да залута, да погреши, живот је то, шта да се ради, али права љубав је ту да опрости, да у потпуности рифрешује. Наравно, идеално је да до тога ни не дође, али ако је већ дошло... Гост and Sanja888 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 18:57, Katarina N рече Tuzno je kako malo ima ljubavi, a koliko kompromisa tuzansmajli8904 Stoga i preljuba...da se covek oseti ziv . Хм, не знам, мени је увек превара била и аутогол. И то не мислим сада на перспективу вере, него иначе, када некога превариш и останеш са њим, а не кажеш му, онда си све време у позицији да од некога узимаш нешто за шта знаш да ти не би дао када би знао шта си урадио и на шта се показало да си био спреман. И сада ситуација добијаш од неког нешто лепо и сваки дан ти пролази са тим да он мисли да си бољи него што јеси је, мени се чини, неиздржљива када се о њој размисли. Тачније, чини ми се да не бих могао да је поднесем, толико лицемерје сваког трена и отимање преваром нечије љубави коју ти никада не би добровољно дао д аније у заблуди... То када има љубави... Када нема, ваљда је све лакше, па и везано за превару, не знам што се људи дуго премишљају да ли да иду или не, дуго пошто постану сигурни да не воле своју девојку/дечка... И то ми изгледа као мучење, не знам што то себи људи приређују... Океј неко време, али човече понеко и годинама стоји заглављен у томе... Sanja888, Таша, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Prava ljubav... prava ljubav... prava ljubav... :laugh: :laugh: :laugh: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:17, Срђан Шијакињић рече Хм, не знам, мени је увек превара била и аутогол. И то не мислим сада на перспективу вере, него иначе, када некога превариш и останеш са њим, а не кажеш му, онда си све време у позицији да од некога узимаш нешто за шта знаш да ти не би дао када би знао шта си урадио и на шта се показало да си био спреман. И сада ситуација добијаш од неког нешто лепо и сваки дан ти пролази са тим да он мисли да си бољи него што јеси је, мени се чини, неиздржљива када се о њој размисли. Тачније, чини ми се да не бих могао да је поднесем, толико лицемерје сваког трена и отимање преваром нечије љубави коју ти никада не би добровољно дао д аније у заблуди... То када има љубави... Када нема, ваљда је све лакше, па и везано за превару, не знам што се људи дуго премишљају да ли да иду или не, дуго пошто постану сигурни да не воле своју девојку/дечка... И то ми изгледа као мучење, не знам што то себи људи приређују... Океј неко време, али човече понеко и годинама стоји заглављен у томе... Gde bi nam kraj bio,kada bi svi delili tvoje misljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:21, Таиса рече Gde bi nam kraj bio,kada bi svi delili tvoje misljenje Само се надам да га никада нећу погазити делима. zlata је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Ја сам за старозаветне методе: прељубника/прељубницу треба каменовати! Какво црно праштање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:24, Срђан Шијакињић рече Само се надам да га никада нећу погазити делима. To ti i ja zelim-da istrajes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Nikad mi nije bio jasam koncept kamenovanja preljubnika...mislim cemu to? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:27, Таиса рече To ti i ja zelim-da istrajes Хвала. Смем ли да Вас замолим да се, с обзир на то одакле нам куцкате, придружите и овј теми? https://www.pouke.org/forum/topic/17601-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%99%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81/ Хвала! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:28, Katarina N рече Nikad mi nije bio jasam koncept kamenovanja preljubnika...mislim cemu to? Шалио сам се, наравно. Али сад озбиљно: ко прочита Стари Завет разумеће. Тамо све пише. Понекад дође време кад само старозаветне методе помажу. И да, треба увек имати животни контекст у виду, што значи да ни опроштај понекад није добар, посебно за неког ко ће то злоупотребити. Некад је педагогија неопраштања боља. Али, наравно, све зависи од контекста. pezza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:28, Katarina N рече Nikad mi nije bio jasam koncept kamenovanja preljubnika...mislim cemu to? Хм, мени није јасан коцепт каменовања, иначе, без обзира на узрок. Можда, пада ми напамет, с обзиром да не знам за случајеве каменовања прељубника већ само прељубница - чак и данас постоји прилично распрострањен концепт ку*ва/ шмекер, за исту појаву у зависности од пола - је то последица што ипак живимо у "мушком" свету, па је јачи пол употребио своју надмоћ да се искали за онај страшни осећај у дијафрагми, код љубоморе и осећаја да си издан, а који иначе осећају и жене. Наравно и општа културолошко место, које се и дан данас држи, о већој потреби женске него мушке смерности, је дало свој допринос,претпостављам... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Ma ceo koncept kamenovanja mi je umobolan...zato i ne mogu da citam Stari Zavet. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 On 17. 2. 2012. at 19:33, Срђан Шијакињић рече Хвала. Смем ли да Вас замолим да се, с обзир на то одакле нам куцкате, придружите и овј теми? https://www.pouke.org...BA%D1%83%D1%81/ Хвала! Ma nemoj mi persirati, mladja sam od tebe. Pisem direkt iz NIS :D Pratim temu Bas ti je dobra ideja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука