Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 17. 2. 2012. at 18:50, Katarina N рече

A svet pun pravih obostanih ljubavi 0205_whistling 0102_laugh

А где сте Ви, госпођице, чули да су вредне ствари разбацане на све стране? :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 18:55, Срђан Шијакињић рече

А где сте Ви, госпођице, чули да су вредне ствари разбацане на све стране? :)

Tuzno je kako malo ima ljubavi, a koliko kompromisa tuzansmajli8904

Stoga i preljuba...da se covek oseti ziv :(.

Подели на овим сајтовима

Деси се човеку да залута, да погреши, живот је то, шта да се ради, али права љубав је ту да опрости, да у потпуности рифрешује.

Наравно, идеално је да до тога ни не дође, али ако је већ дошло...

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 18:57, Katarina N рече

Tuzno je kako malo ima ljubavi, a koliko kompromisa tuzansmajli8904

Stoga i preljuba...da se covek oseti ziv :(.

Хм, не знам, мени је увек превара била и аутогол. И то не мислим сада на перспективу вере, него иначе, када некога превариш и останеш са њим, а не кажеш му, онда си све време у позицији да од некога узимаш нешто за шта знаш да ти не би дао када би знао шта си урадио и на шта се показало да си био спреман. И сада ситуација добијаш од неког нешто лепо и сваки дан ти пролази са тим да он мисли да си бољи него што јеси је, мени се чини, неиздржљива када се о њој размисли. Тачније, чини ми се да не бих могао да је поднесем, толико лицемерје сваког трена и отимање преваром нечије љубави коју ти никада не би добровољно дао д аније у заблуди... То када има љубави... Када нема, ваљда је све лакше, па и везано за превару, не знам што се људи дуго премишљају да ли да иду или не, дуго пошто постану сигурни да не воле своју девојку/дечка... И то ми изгледа као мучење, не знам што то себи људи приређују... Океј неко време, али човече понеко и годинама стоји заглављен у томе...

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:17, Срђан Шијакињић рече

Хм, не знам, мени је увек превара била и аутогол. И то не мислим сада на перспективу вере, него иначе, када некога превариш и останеш са њим, а не кажеш му, онда си све време у позицији да од некога узимаш нешто за шта знаш да ти не би дао када би знао шта си урадио и на шта се показало да си био спреман. И сада ситуација добијаш од неког нешто лепо и сваки дан ти пролази са тим да он мисли да си бољи него што јеси је, мени се чини, неиздржљива када се о њој размисли. Тачније, чини ми се да не бих могао да је поднесем, толико лицемерје сваког трена и отимање преваром нечије љубави коју ти никада не би добровољно дао д аније у заблуди... То када има љубави... Када нема, ваљда је све лакше, па и везано за превару, не знам што се људи дуго премишљају да ли да иду или не, дуго пошто постану сигурни да не воле своју девојку/дечка... И то ми изгледа као мучење, не знам што то себи људи приређују... Океј неко време, али човече понеко и годинама стоји заглављен у томе...

Gde bi nam kraj bio,kada bi svi delili tvoje misljenje :)

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:21, Таиса рече

Gde bi nam kraj bio,kada bi svi delili tvoje misljenje :)

Само се надам да га никада нећу погазити делима. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:27, Таиса рече

To ti i ja zelim-da istrajes :)

Хвала. :) Смем ли да Вас замолим да се, с обзир на то одакле нам куцкате, придружите и овј теми? https://www.pouke.org/forum/topic/17601-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%99%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81/

Хвала!

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:28, Katarina N рече

Nikad mi nije bio jasam koncept kamenovanja preljubnika...mislim cemu to?

Шалио сам се, наравно.

Али сад озбиљно: ко прочита Стари Завет разумеће.

Тамо све пише.

Понекад дође време кад само старозаветне методе помажу.

И да, треба увек имати животни контекст у виду, што значи да ни опроштај понекад није добар, посебно за неког ко ће то злоупотребити. Некад је педагогија неопраштања боља. Али, наравно, све зависи од контекста.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:28, Katarina N рече

Nikad mi nije bio jasam koncept kamenovanja preljubnika...mislim cemu to?

Хм, мени није јасан коцепт каменовања, иначе, без обзира на узрок. :) Можда, пада ми напамет, с обзиром да не знам за случајеве каменовања прељубника већ само прељубница - чак и данас постоји прилично распрострањен концепт ку*ва/ шмекер, за исту појаву у зависности од пола - је то последица што ипак живимо у "мушком" свету, па је јачи пол употребио своју надмоћ да се искали за онај страшни осећај у дијафрагми, код љубоморе и осећаја да си издан, а који иначе осећају и жене. Наравно и општа културолошко место, које се и дан данас држи, о већој потреби женске него мушке смерности, је дало свој допринос,претпостављам...

Подели на овим сајтовима

On 17. 2. 2012. at 19:33, Срђан Шијакињић рече

Хвала. :) Смем ли да Вас замолим да се, с обзир на то одакле нам куцкате, придружите и овј теми? https://www.pouke.org...BA%D1%83%D1%81/

Хвала!

Ma nemoj mi persirati, mladja sam od tebe. :)

Pisem direkt iz NIS :D :D :D

Pratim temu :) Bas ti je dobra ideja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...