Ћириличар Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Ti postavljaš zahteve? Имам одређене ствари које желим да партнерка има, иначе нисам уопште заинтересован ( па макар цура била манекенка ) Додуше, не знам ејсам ли уопште у позицији да постављам било какве захтјеве, али то ћу временом сазнати, ваљда Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 1 hour ago, Paradoksologija рече Moja kuma je udata za muškarca 'sa zapada', Šveđanina. Student bez prebijene pare Нешто ту не штима. Мора да је црнац... Istochnik, Лапис Лазули, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 1 hour ago, Juan рече Нешто ту не штима. Мора да је црнац... Mjok, sav bled i žut k'o neko pile... Neša_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 . Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Mjok, sav bled i žut k'o neko pile... Albino crnac!? Juanito, Ayla and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 1 hour ago, Paradoksologija рече Mjok, sav bled i žut k'o neko pile... Ниси схватила поенту Juanito and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 26 minutes ago, Tvrtko рече Nemam ovlašćenje. I nije bivša. Salim se, ali ako je neka koja po tvojoj prici samo emotivno istrosi muskarca i onda ne zeli ni vezu niti ikakav kontakt svakako bi lijepo da se upoznam sa njom. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 13 hours ago, Tvrtko рече Ne može se reći da su bolje. Ja mislim da su mnogo pristupačnije za komunikaciju i mnogo raspoloženije da pruže šansu zainteresovanom muškarcu da ispolji svoj karakter. Naše su nepredvidive i vrlo zahtevne. To si u pravu da su nase teze za komunikaciju u pocetku. Po mom misljenju to nije samo zbog zena, to je mentalitet naroda, to je njihov odgovor i neka prirodna zastita od nasih muskaraca koji su cesto agresivniji od stranaca, po mom iskustvu lakse je uci u komunikaciju sa strankinjom zato sto nemaju neke barijere koje nase imaju. Cesto je tako ali ne uvijek jer postoje razne situacije. Neša_, Paradoksologija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 2016-04-25 at 12:01, Tvrtko рече Ljubav nije umeće i ne može se naučiti. To je zabluda. Ljubav je dar i sposobnost da prema nekoj određenoj osobi osetiš nešto što je mnogo lepše i više od onoga što osećaš prema drugim osobama. Sa tom osobinom se čovek rađa. Oni koji menjaju partnere, nikako se tu ne uklapaju. Oni vole samo sebe. Drugo je to što žene, da bi pružile šansu za ljubav, nekome postavljaju uslove, a nekome ne. Tvrtko, sto si ti toliko negativan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 hours ago, Istochnik рече Tvrtko, sto si ti toliko negativan? Cuz he be trollin Paradoksologija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 hours ago, Istochnik рече to je njihov odgovor i neka prirodna zastita od nasih muskaraca koji su cesto agresivniji od stranaca Tacno, ali to je zato sto ljudi koji zive na ovom podneblju nemaju istinskog samopostovanja. Pricao mi drugar pre par godina kako je cuo da decak trazi od devojcice (srednjoskolci) broj telefona na stanici: "Daj mi, bre, broj, bre!" Ja pitala jel' ga sutnula (btw - nije). Sada se ipak situacija menja, danas je ispod casti pogledati drugo ljudsko bice, svi su previse cool. Vidim decu kad sede svi bulje u telefone i namestaju frizure. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 7 minutes ago, Џуманџи рече Pricao mi drugar pre par godina kako je cuo da decak trazi od devojcice (srednjoskolci) broj telefona na stanici: "Daj mi, bre, broj, bre!" Ja pitala jel' ga sutnula (btw - nije). Nisam bas razumio, sta je tu cudno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 hours ago, Ronald рече Salim se, ali ako je neka koja po tvojoj prici samo emotivno istrosi muskarca i onda ne zeli ni vezu niti ikakav kontakt svakako bi lijepo da se upoznam sa njom. E kako te nema u jos jedno stotinak primeraka(taman bi sve postigao) pa da ovi nasi muskarci mogu ko pravi muskarci sve cetri u vis da dignu a ne ovako samo tri,namucise je jadni sa ovim zenama,ne daj Boze nikom! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 14 minutes ago, Џуманџи рече "Daj mi, bre, broj, bre!" Ja pitala jel' ga sutnula (btw - nije). Sto je fiiiiin neki malisa bas sam se ozarila citajuci :) ja sam mislila to uzmu toljagu pa za kosu odvuce u pecinu ...sto gubiti vreme,ajde bre pa nije ovo Holivud! Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Istochnik рече Tvrtko, sto si ti toliko negativan? Razumijem ja njega dosta, on je često kontradiktoran u svojim porukama ali iz povrijedjenosti, jer ako ne dolazi u kontakt sa drugim devojkama taj emotivni udarac koji mu je zadala simpatija je mnogo bolan i potrajace. E sad nije mu lako da utjehu pronadje u Gospodu kao ni bilo kome drugom, jer većina ljudi takodje, takve udarce ili one koji su posledica teških veza često pokušava zaboraviti ulazeći u nove veze ili makar vezivanjem za neku drugu osobu koja će im pomoci da zaborave prethodno loše iskustvo. Medjutim obično je taj emotivni bol posledica našeg visokog ega i zbog toga loše raspoloženje možemo da prenesemo i na narednu osobu a to ga nismo ni svjesni, zbog nesposobnosti da se suočimo sa tim i da prihvatimo kako smo se mi više emotivno potrošili a nismo dobili toliko za uzvrat. Shvatice da nisu sve djevojke onakve kakvim ih on sad vidi, postoje takve, ali njihov broj nije veliki. Лапис Лазули and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука