Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Tvrtko рече

Ti postavljaš zahteve?

Имам одређене ствари које желим да партнерка има, иначе нисам уопште заинтересован ( па макар цура била манекенка ) :skidamkapu:

Додуше, не знам ејсам ли уопште у позицији да постављам било какве захтјеве, али то ћу временом сазнати, ваљда :)))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Moja kuma je udata za muškarca 'sa zapada', Šveđanina. Student bez prebijene pare

Нешто ту не штима. Мора да је црнац...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

Нешто ту не штима. Мора да је црнац...

Mjok, sav bled i žut k'o neko pile...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Albino crnac!? :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Ниси схватила поенту :)))

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Tvrtko рече

Nemam ovlašćenje. I nije bivša.

Salim se, ali ako je neka koja po tvojoj prici samo emotivno istrosi muskarca i onda ne zeli ni vezu niti ikakav kontakt svakako bi lijepo da se upoznam sa njom.

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, Tvrtko рече

Ne može se reći da su bolje. Ja mislim da su mnogo pristupačnije za komunikaciju i mnogo raspoloženije da pruže šansu zainteresovanom muškarcu da ispolji svoj karakter. Naše su nepredvidive i vrlo zahtevne.

To si u pravu da su nase teze za komunikaciju u pocetku. Po mom misljenju to nije samo zbog zena, to je mentalitet naroda, to je njihov odgovor i neka prirodna zastita od nasih muskaraca koji su cesto agresivniji od stranaca, po mom iskustvu lakse je uci u komunikaciju sa strankinjom zato sto nemaju neke barijere koje nase imaju. Cesto je tako ali ne uvijek jer postoje razne situacije.

Подели на овим сајтовима

On 2016-04-25 at 12:01, Tvrtko рече

Ljubav nije umeće i ne može se naučiti. To je zabluda. Ljubav je dar i sposobnost da prema nekoj određenoj osobi osetiš nešto što je mnogo lepše i više od onoga što osećaš prema drugim osobama. Sa tom osobinom se čovek rađa. Oni koji menjaju partnere, nikako se tu ne uklapaju. Oni vole samo sebe.

Drugo je to što žene, da bi pružile šansu za ljubav, nekome postavljaju uslove, a nekome ne.

Tvrtko, sto si ti toliko negativan?

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Istochnik рече

Cuz he be trollin

troll.jpg

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Istochnik рече

to je njihov odgovor i neka prirodna zastita od nasih muskaraca koji su cesto agresivniji od stranaca

Tacno, ali to je zato sto ljudi koji zive na ovom podneblju nemaju istinskog samopostovanja. Pricao mi drugar pre par godina kako je cuo da decak  trazi od devojcice (srednjoskolci) broj telefona na stanici: "Daj mi, bre, broj, bre!" Ja pitala jel' ga sutnula (btw - nije). :D

Sada se ipak situacija menja, danas je ispod casti pogledati drugo ljudsko bice, svi su previse cool. Vidim decu kad sede svi bulje u telefone i namestaju frizure. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ronald рече

Salim se, ali ako je neka koja po tvojoj prici samo emotivno istrosi muskarca i onda ne zeli ni vezu niti ikakav kontakt svakako bi lijepo da se upoznam sa njom.

E kako te nema u jos jedno stotinak primeraka(taman bi sve postigao) pa da ovi nasi muskarci mogu ko pravi muskarci sve cetri u vis da dignu a ne ovako samo tri,namucise je jadni sa ovim zenama,ne daj Boze nikom!

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Џуманџи рече

"Daj mi, bre, broj, bre!" Ja pitala jel' ga sutnula (btw - nije). :D

Sto je fiiiiin neki malisa bas sam se ozarila citajuci :) ja sam mislila to uzmu toljagu pa za kosu odvuce u pecinu ...sto gubiti vreme,ajde bre pa nije ovo Holivud!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Istochnik рече

Razumijem ja njega dosta, on je često kontradiktoran u svojim porukama ali iz povrijedjenosti, jer ako ne dolazi u kontakt sa drugim devojkama taj emotivni udarac koji mu je zadala simpatija je mnogo bolan i potrajace. E sad nije mu lako da utjehu pronadje u Gospodu kao ni bilo kome drugom, jer većina ljudi takodje, takve udarce ili one koji su posledica teških veza često pokušava zaboraviti ulazeći u nove veze ili makar vezivanjem za neku drugu osobu koja će im pomoci da zaborave prethodno loše iskustvo. Medjutim obično je taj emotivni bol posledica našeg visokog ega i zbog toga loše raspoloženje možemo da prenesemo i na narednu osobu a to ga nismo ni svjesni, zbog nesposobnosti da se suočimo sa tim i da prihvatimo kako smo se mi više emotivno potrošili a nismo dobili toliko za uzvrat. Shvatice da nisu sve djevojke onakve kakvim ih on sad vidi, postoje takve, ali njihov broj nije veliki.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...