Џуманџи Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Vidis koliko zapravo ne razumes tu muku, sebicna si i dvolicna, ovamo vera, a da te neko samo voli odbacila bi njegovu ljubav jer nije bogat, nema para i nije crnac! Ovo sa pocetka si potrefila, doduse, ipak, treba covek da se trudi. (malo se trudim da izbegavam salu ovih dana, pa zato ozb. odgovaram). PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Tebi dolazi Rapsa u goste, да, да одакле знаш? Да ти није муж био у Сокобањском Аматерском Позоришту, код проф. Мире Миленковић у екипи. Мислим да га знам? Ако је глумац онда је тај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 1 minute ago, PredragVId рече Ако је глумац Како се зове? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Ko je glumac? Ovde ja vidim samo neke crnce i cudesna umisljanja... Nije mi dragi iz Sokobanje PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 видиш ако радиш 14 сати дневно Управо сада, Јелена011 рече Ko je glumac? Ovde ja vidim samo neke crnce i cudesna umisljanja... Nije mi dragi iz Sokobanje из Врмџе? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Ma sta je Vrmdza? Brate ajde spremaj se za Rapsu, ne vredi PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Црнац радник не црнац репоња. Рапса иде код својих. Замолила вас је да ме причувате до уторка. Упутство је код рефригатора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Молитва за спасење Молим те Боже заштити ме јер сам слеп од похоте; молим те Вишњи спаси ме од световне лепоте. И све Теби драгих што их порок гања штити и од благих телесних уживања. Од свега заштити нас, грехова великих и малих а највише Боже спаси нас од нас самих. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Uvodni tekst je veoma dobar, i baš je tako. Žena snaži muža. Čudan mi je naslov jedino: vernost, više je to privrženost, zrelost itd. ali i u širem smislu i vernost, ali kako god. Lepo je to, lepo baš. Samo ako uspeš da nađeš. Previše ljudi potvrđuje da su žene sa nekih drugih prostora mnogo opuštenije i normalnije se ponašaju. Nisu samo pare u pitanju, ne stoji ta priča, ima takvih, da, ali nisu sve takve. Ali sam itekako stekao utisak da su mnoge naše žene prsle na neki način. Ma i svi smo prsli, kolektivno. Opšta neuroza. Znači stvarno ću oženiti neku Ruskinju, Ukrajinku itd, i uopšte se ne šalim. Neša_ and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 24 minutes ago, Иван ♪♫ рече Uvodni tekst je veoma dobar, i baš je tako. Žena snaži muža. Čudan mi je naslov jedino: vernost, više je to privrženost, zrelost itd. ali i u širem smislu i vernost, ali kako god. Lepo je to, lepo baš. Samo ako uspeš da nađeš. Previše ljudi potvrđuje da su žene sa nekih drugih prostora mnogo opuštenije i normalnije se ponašaju. Nisu samo pare u pitanju, ne stoji ta priča, ima takvih, da, ali nisu sve takve. Ali sam itekako stekao utisak da su mnoge naše žene prsle na neki način. Ma i svi smo prsli, kolektivno. Opšta neuroza. Znači stvarno ću oženiti neku Ruskinju, Ukrajinku itd, i uopšte se ne šalim. Зар не мислиш да све ово треба да буде двосмерно и верност и приврженост ... Не разумем због чега су Рускиње или Украинке или Кубанке боље жене. Према тропару и светац. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 14 minutes ago, Снежана рече Зар не мислиш да све ово треба да буде двосмерно и верност и приврженост ... Не разумем због чега су Рускиње или Украинке или Кубанке боље жене. Према тропару и светац. - Naravno - Priča se da je tamo negde bolje. Mnogi pričaju. Ako su manje neurotične i paranoične, za mene su bolje. - Šta ćeš, puna Srbija loših ,,tropara", jadne ,,svetice" prosto ne mogu da nađu ,,normalnog"... svakom nešto fali... znaš što mi žao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 18 minutes ago, Иван ♪♫ рече - Naravno - Priča se da je tamo negde bolje. Mnogi pričaju. Ako su manje neurotične i paranoične, za mene su bolje. - Šta ćeš, puna Srbija loših ,,tropara", jadne ,,svetice" prosto ne mogu da nađu ,,normalnog"... svakom nešto fali... znaš što mi žao... Разумем, али у чему је ралика између "светица", неуротичних и параноичних жена Српских којима овде није ни један мушкарац довољно добар, и "светаца", исфрустираних и искомплексираних Срба, којима ни једна жена овде није довољно добра? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 3/12/2016 at 19:56, Sofija_ рече Isto mislim, da vernost zene, iskljucivo zavisi od muskarca Gluposti. Potpuno promasena recenica. Istochnik and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Srpski muškarci da nađu žene sa istoka, srpske žene muškarce sa zapada, i svi srećni i zadovoljni Иван ♪♫ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 2 minutes ago, Paradoksologija рече Srpski muškarci da nađu žene sa istoka, srpske žene muškarce sa zapada, i svi srećni i zadovoljni сви се раселимо што по истоку, што по западу, Србију изнајмимо страним инвеститорима, и Бог да нас види. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука