PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, Јелена011 рече Dok je dobar, dok zadovoljava mije nezasite finansijske i seksualne potrebe, bice tu, posle kud koji mili moji Ко мично! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 hours ago, Рапсоди рече 2 hours ago, PredragVId рече Горња Топоница. Јел има награда за одговор Дон Јуане? Има Синфони. Ти но ни но; ти но ни но. А Литургија код владике Артемија. Сада је то манастир. Отац Хризостом је игуман. Има по 100 људи на служби. После прегледа може да се сврати. Успут је. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Kod Marka? To moze da bude samo okupljanje bivsih sticenika obliznje ustanove, to Liturgija nije nazalost... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, Ronald рече Jeci zagrcnuh se u tom trenutku, pa i Sveti Jovan Krostanski bio mi pozavidio kad se sjetimo da mu se supruga žalila episkopu zbog odsustva sexualnih odnosa, pa i poljubaca ili zagrljaja zbog Blagodati kojom je bio ispunjen, hehehe. Ja tvrdim iz iskustva ovo je vrijeme najprepodobnijih djevojaka, a na muškarcima je da i one za koje misle da nisu svojom ljubavlju učine prepodobnim ako im je to zelja, mada se ja nikad nisam družio sa istim već samo sa onim koje imaju mnogo problema i koje su prošle sve i svašta jer ništa bez izazova na kojima se može pokazati koliko si spreman da volis, a posle kako hoce samo neka su srecne Nema se, Roni,kriza... PS.Svaka ti ko Njegoseva! Ronald and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече A ti se u emocije razumes ko Marica... ... у најлон ужад. Бесплатни мали огласи Драги Форумаши и Форумашице важно обавештење 7. јула за Биљобер је у Сокобањи на Ртњу велико славље, Буде на врху око 2.000 људи. У подножију ће бити нешто налик на велико вашариште: шатре, музика, певаљке... etc. па да искористим прилику да вас позовем све Форумаше код Јелене011 на каву и на ратлук!! Сви сте добродошли!!! немо` се устручавамо изволте!! Рапсоди кува каву само за вас! по економичним ценама!! А да ако видите ваземаљце који овако изгледају И пива колко ко оће!! онда, а можда ипак зидате кућу? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, Иван ♪♫ рече @Tvrtko http://lmgtfy.com/?q=upoznavanje+zene+iskrena+ljubav samo umesto reci "zene" ukucaj mu ovo: "svetski poznate,mlade,seksi,fatalne lepotice i nista manje od toga koje su ranije zanimali iskljucivo prebogati crnci a sada zele iskljucivo iskrenu ljubav" PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Hehe ne mere nama je par dana pre toga rođendan prvencu i necemo biti u tim krajevima Al mozda se vidimo na Bovanskom jezeru malo kasnije al je i to pod znakom pitanja. Da se mali pita jedva cekamo Sokobanju da ponovo skace na onoj trambolini dakle pocepa nam usi PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 15 minutes ago, Јелена011 рече Kod Marka? To moze da bude samo okupljanje bivsih sticenika obliznje ustanove, to Liturgija nije nazalost... Па шта ти је 011. ту долазе све нај фаце на Балкану. Шта је тамо академика свраћало о, хо, хо, да си жива и здрава!! И не мо се љутиш!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 minutes ago, *Jелена* рече samo umesto reci "zene" ukucaj mu ovo: "svetski poznate,mlade,seksi,fatalne lepotice i nista manje od toga koje su ranije zanimale iskljucivo prebogati crnci a sada zele iskljucivo iskrenu ljubav" Sto ste na kraj srca, ma mora da bude obezbeđena i situirana, na sta to lici. Ukucati, slobodne, fatalne usamljene zene koje bi iz ljubavi primile emotivnog decka. Sifra ko zna da voli ne mora da radi -Владимир-, PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 minute ago, PredragVId рече Па шта ти је 011. ту долазе све нај фаце на Балкану. Шта је тамо академика свраћало о, хо, хо, да си жива и здрава!! И не мо се љутиш!! Jok, sto bih se ljutila? Kome je Crkva majka Artemije nije vladika. Prosto. Punoca Crkve je rekla,svoje. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Jok, sto bih se ljutila? За Биљобер 7. јула немо се љутиш (погледај следећу поруку!) Позвали смо 1.500 форумаша код тебе у Врмџу код твог драгана на кафу! Рапсоди ће вари а он нек врти пече лепиње и нешто посно за госте! Ће имате Гости! 100,oo х 1.5000= 1.500.000,oo. Nе мо` се одма` љутиш! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 minute ago, PredragVId рече ,oo х 1.5000= 1.500.000,oo. малко ми побегле бројке ал ће нивелишемо!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 De ces ti da saljes gosti, ne znaem, al valjda ce im bude lepo A gde to ima da se napije i nahrani neko za sto dinara svega ti PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 5 hours ago, Рапсоди рече ... @PredragVId Hvala na pozivu ... Bila sam nedavno u Sokobanji ... Lepo mesto ... Vazduh je lekovit ... Cist ... Zdrav ... Bilo bi zanimljivo kada bi grupa forumasa krenula u ekspediciju te vrste ... Misionarenje u nesvakidasnjim uslovima je uvek bio veliki izazov ... Marsovci su dobrodosli ... Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, PredragVId рече Шта је тамо академика свраћало о, хо, хо, да си жива и здрава!! Којих ....оних што су по политичкој линији добијали и дипломе и докторате...Ха...ха ...покварили ми се смајлићи..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука