PredragVId Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 22 minutes ago, Ronald рече Sve zenu se vjerne, ako su emotivno zadovoljne Ех брате, шта ми знамо о женама? Видиш шта каже човек, да смо попут дигитрона наспрам њих! Има да нас врте око малог прста а да и не осетими и још да им се радујемо што је тако. Док шврљају и ништа не користе породици, колико би могле. А ја сам ти као онај пра - дигитрон, програматор од веш машине, само да сперем грехе и толико, Господ на даље нек учини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 6 minutes ago, PredragVId рече Ех брате, шта ми знамо о женама? Видиш шта каже човек, да смо попут дигитрона наспрам њих! Има да нас врте око малог прста а да и не осетими и још да им се радујемо што је тако. Док шврљају и ништа не користе породици, колико би могле. А ја сам ти као онај пра - дигитрон, програматор од веш машине, само да сперем грехе и толико, Господ на даље нек учини. Mi nešto i znamo. Ali nema veze: ako se ne slažemo, samo treba da ćutimo. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Predraze, izvini ali previse se samopljujes za moj ukus. Da ti dodje neko sad i krene,da te verbalno napada, ne mora fizicki, itekako bi pevao drugu pesmu. Ili da ti dođe neka zena, malo sutra bi se ozenio i trpeo i slusao zenu jer si jelte digitron a ona pentijum. Nerealno je to. Lepo je sto si citao Sugajeva, al pravoslavlje je mnogo sire od jednog svestenika koji je to pisao tj ispisao svoja predavanja srednjoskolcima. To je bilo predviđeno za jednu publiku, jednog doba,mesta i uloge, uzumati to kao arsin samo jer zvuci lepo pogresno je. Kao sto rekoh, malo vise realnosti, vecina vas muskaraca koji ste tako fini, i zena koje tako revnuju su obicnosami jer im svako smeta i niko im nije dovoljno dobar. Kao prepustili biste se vi ALI... isto tako ne idete u manastir jer je lepse slusati samo sebe... Postoji jedan i samo jedan covek kome skidam kapu....resio da se zeni, dao rok sebi i Bogu, molio se i prvu koja je naisla u tom roku ozenio. Nije bilo jao ona je vakva il ona nakva. e tad mozete da revnujete a sve drugo je foliranje jaoj jadan ja gresan... Samopljuvanje je greh, a muskarac i zena imaju drugacije uloge ali su dva ravnopravna partnera koji se spram licnosti i karaktera međusobno dogovaraju. PredragVId, Danijela, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Tvrtko, ma da, zene samo pare traze...kako ne shvatas da da si poslednji covek na planeti ni jedna zena ne bi bila sa osobom sa takvim stavom. Koliko ljudi bez para, bez puno pameti, bez delova tela se poozenise i poudavase, al ti ne verujes da je problem u nacinu na koji gledas na zivot, samo su zene problem jer jedno pricaju drugo rade. Ok, al to je dobro ako ulazis u pubertet tek po godinama.., Mилена КШ, Жика, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 2 hours ago, Tvrtko рече Ma šta mi reče. To služi samo kao izgovor. Emocije su im nebitne, jer se inače ne bi ni vezivale za tipove koji su sa njima samo zbog jednog razloga (koji nije ljubav). Daj smiri se malo molim te, ne znam sa koliko si djevojaka razgovarao u zivotu, ali ja sam sa mnogo i vidi čuda svima njima je emotivna ispunjenost najbitnija, naravno bitne su im i druge stvari, ali razgovor i razumijevanje su najbitniji većini žena, uvijek ima svakakvih izuzetaka. To što je tebi neka djevojka rekla kako joj je finansijska situacija bitna, uopste ne znaci da joj emotivna ispunjenost nije ispred svega drugog. Problem je što si se ti emotivno istrošio i to te boli i nećeš da se pomiris sa tim, umjesto da budeš srećan što si imao priliku da prema nekoj osobi iskazes ljubav. PredragVId, Чунга Лунга, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 6 hours ago, Ronald рече Sve zenu se vjerne, ako su emotivno zadovoljne Apsolutno tacno! Samo ovo treba svi muskarci da imaju na umu, ako zele da im zene budu verne. Ako meni muz svakodnevno pruza ljubav, paznju, nezan je sa mnom, govori mi lepe reci, gleda me sa ljubavlju i zeljom, govori mi da je srecan sto je sa mnom, pokazuje mi da sam mu jedina i sve sto mu treba, delima mi jasno stavlja do znanja da je usmeren samo na nas dvoje, itd i sl... Ako to sve on radi, nemam razloga da se hranim time negde sa strane. Moze ne znam kakav princ na ne znam kakvom atu da mi pocne nesto pricati, prekinula bih ga posle trece reci i rekla: ''Kolumbo, znas li ti sta ja imam kuci, pa ja sam toga svega nahranjena i napojena, ja sam sita i napita... Podmirena!'' A ako ces se, brate moj, prema zeni ponasati sa razmisljanjem da si je konacno smuvao/ozenio, pa sad mozes da se odmoris, da predahnes, jer ona je sada tvoja, rodila ti decu, nema ona gde od tebe, tako da joj ne moras vise ni govoriti da je najbolja, najlepsa, da je volis, jer si joj zaboga to vec rekao vise puta i ona to zna, ne moras je vise ni gledati kao tele u sarena vrata, jer cemu sad to kad ti vec dobro znas kako ona izgleda, a i ona zna da se primas na nju, posto si joj to vec rekao x puta... Ako ces se tako ponasati, onda ocekuj ubrzo da ce joj srce poleteti za svakim ko joj lepu rec kaze (a takvih ima na svakom cosku, veruj mi), bez obzira kako taj neko izgleda, sta radi, kakav je covek itd, jer ona nece toliko duboko ni ulaziti u to, njoj je srce poletelo i njoj je osmeh na licu. Naravno, zalice za tim sto to nema kod kuce, ali nece moci da spreci lep osecaj, a nece ni zeleti, jer je gladna i treba joj hrana. Uvek imaj na umu zasto je ona pristala na vezu sa tobom, kako si se ponasao pre nego sto ti je dala da je poljubis, jer ona se u to zaljubila, na to si je smuvao. Jednostavno takav i ostani, to je minimum minimuma, a ako mozes, a treba da mozes, uzrastaj i vise u ljubavi prema njoj. I ostace ti verna i misleno i telesno i srcem. SAMO VOLJENA ZENA JE VERNA ZENA!!! PredragVId, Лапис Лазули and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 55 minutes ago, Tvrtko рече Tačno je da ne razmišljaju sve žene isto, ali je tačno i da one biraju upravo onakvog muškarca kakvog žele. објасни PredragVId, Ronald and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Sta da ti objasni, lepo kaze...zene "nece ljubav", traze pare ili su tako plahovite, traze "muzjake", a posle se zale, a u stvari dobile su sta su trazile jer nisu videle Tvrtka... 1 hour ago, Tvrtko рече Često se za neke muškarce otimaju među sobom, dok oni sa radošću koriste takvu situaciju, dok neke muškarce koji se jako trude oko svojih simpatija, potpuno ignorišu nalazeći im hiljadu besmislenih mana... PredragVId and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 10 hours ago, PredragVId рече Ех брате, шта ми знамо о женама? Видиш шта каже човек, да смо попут дигитрона наспрам њих! Има да нас врте око малог прста а да и не осетими и још да им се радујемо што је тако. Док шврљају и ништа не користе породици, колико би могле. А ја сам ти као онај пра - дигитрон, програматор од веш машине, само да сперем грехе и толико, Господ на даље нек учини. Ja uopšte ne verujem u tu mantru da se žene ne mogu upoznati i da mi baš slabo šta možemo znati. Razgovor, razumijevanje, zagrljaj mnogo znače, pogotovo ako to uspijes da radiš u kontinuitetu. Ukoliko pocnes da razmišljas o njihovom emotivnom stanju, vremenom ćeš moći nešto i da predvidis i unaprijed ih pitas, a za to ćeš dobiti lavinu ljubavi mnogo veću nego što možeš da ocekujes. Mada se često čini da su žene emotivno neuhvatljive ali to je nešto najljepse i itekako se vrijedi oko toga truditi. Лапис Лазули, PredragVId and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Sta da ti objasni, lepo kaze...zene "nece ljubav", traze pare ili su tako plahovite, traze "muzjake", a posle se zale, a u stvari dobile su sta su trazile jer nisu videle Tvrtka... "оне бирају онаквог мушкарца каквог желе", не него ће да бирају мушкарца којег не желе Ina Ina, Ronald, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Ispada da žena nema kontrolu nad sobom, nego se vlada prema trenutnoj situaciji i stanju hormona, postavljajući hiljadu uslova da ostane verna muškarcu sa kojim je trenutno, a gotovo nijedan uslov onome sa kojim će prevariti ili ostaviti svog dečka ili muža. Dakle "opravdanih razloga" za prevaru ili raskid ima koliko hoćeš. Ljubav je tu i dalje na poslednjem mestu, jer žena stavlja "svoje potrebe" iznad svega ostalog, a muškarac tu postaje sredstvo za ispunjavanje tih "potreba", objekat čija osećanja nisu bitna. Emocije joj čak mogu zasmetati, jer ih doživljava kao opterećenje, kao osobinu nepoželjnu kod muškarca. Zato imamo brojne situacije da se žena radije daje nekome ko je bio sa raznim ženama, pa "zna" kako treba sa njom, a tretira je kao bilo koju drugu ženu, kao ženku kojoj treba mužjak. Ona međutim u svojoj glavi gradi sliku da je tobože osvojena, a sama svesno ili nesvesno uradi sve da bi skrenula na sebe pažnju tog drugog muškarca, jer joj je već dosadio onaj sa kojim je trenutno. Tačno je da ne razmišljaju sve žene isto, ali je tačno i da one biraju upravo onakvog muškarca kakvog žele. Ako se posle žale, to lako može biti zato što nisu obratile pažnju na iskrenost i postojanje stvarnih osećanja kod muškarca koga su izabrale. Često se za neke muškarce otimaju među sobom, dok oni sa radošću koriste takvu situaciju, dok neke muškarce koji se jako trude oko svojih simpatija, potpuno ignorišu nalazeći im hiljadu besmislenih mana... Zene obicno najmanje, ali najmanje vole ovo mračenje koje nam ti serviras mjesecima po raznoraznim temama. Жика, Лапис Лазули, Smaragdni kamičak and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Марина Савковић рече Apsolutno tacno! Samo ovo treba svi muskarci da imaju na umu, ako zele da im zene budu verne. Ako meni muz svakodnevno pruza ljubav, paznju, nezan je sa mnom, govori mi lepe reci, gleda me sa ljubavlju i zeljom, govori mi da je srecan sto je sa mnom, pokazuje mi da sam mu jedina i sve sto mu treba, delima mi jasno stavlja do znanja da je usmeren samo na nas dvoje, itd i sl... Ako to sve on radi, nemam razloga da se hranim time negde sa strane. Moze ne znam kakav princ na ne znam kakvom atu da mi pocne nesto pricati, prekinula bih ga posle trece reci i rekla: ''Kolumbo, znas li ti sta ja imam kuci, pa ja sam toga svega nahranjena i napojena, ja sam sita i napita... Podmirena!'' A ako ces se, brate moj, prema zeni ponasati sa razmisljanjem da si je konacno smuvao/ozenio, pa sad mozes da se odmoris, da predahnes, jer ona je sada tvoja, rodila ti decu, nema ona gde od tebe, tako da joj ne moras vise ni govoriti da je najbolja, najlepsa, da je volis, jer si joj zaboga to vec rekao vise puta i ona to zna, ne moras je vise ni gledati kao tele u sarena vrata, jer cemu sad to kad ti vec dobro znas kako ona izgleda, a i ona zna da se primas na nju, posto si joj to vec rekao x puta... Ako ces se tako ponasati, onda ocekuj ubrzo da ce joj srce poleteti za svakim ko joj lepu rec kaze (a takvih ima na svakom cosku, veruj mi), bez obzira kako taj neko izgleda, sta radi, kakav je covek itd, jer ona nece toliko duboko ni ulaziti u to, njoj je srce poletelo i njoj je osmeh na licu. Naravno, zalice za tim sto to nema kod kuce, ali nece moci da spreci lep osecaj, a nece ni zeleti, jer je gladna i treba joj hrana. Uvek imaj na umu zasto je ona pristala na vezu sa tobom, kako si se ponasao pre nego sto ti je dala da je poljubis, jer ona se u to zaljubila, na to si je smuvao. Jednostavno takav i ostani, to je minimum minimuma, a ako mozes, a treba da mozes, uzrastaj i vise u ljubavi prema njoj. I ostace ti verna i misleno i telesno i srcem. SAMO VOLJENA ZENA JE VERNA ZENA!!! Жена која воли Бога је вјерна жена јер из љубави према Богу поштује Његову заповијест-"не чини прељубу"! Без обзира на околности она је вјерна, Господу прије свега и у Њему налази утјеху, а не у другим мушкарцима.. PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Treba umeti voleti zenU.Kao i sve sto neko radi ako to radi sa ljubavlju i zato sto voli da voli (i samo pokazivanje ljubavi moze biti iz raznih pogresnih razloga i na pogresne nacine) raste i napreduje i "onde je Gospod utvrdio blagoslov Svoj". Ali to je vec zadatak za ceo zivot.I umetnost nad umetnostima. Чунга Лунга, Ronald, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 36 minutes ago, Агница рече Жена која воли Бога је вјерна жена јер из љубави према Богу поштује Његову заповијест-"не чини прељубу"! Без обзира на околности она је вјерна, Господу прије свега и у Њему налази утјеху, а не у другим мушкарцима.. Pa Marina nije rekla da je zena nevjerna, vec da se rastuzi kada vidi lijepo ophodjenje nekog muskarca prema njegovoj zeni i pozeli da i ona to ima zbog emotine neispunjenosti, jer zena nije robot da ne reaguje na te situacije kojima ce svakako biti izlozena. Nema tu nikakve preljube, niti ona treba da trpi konstantnu hladnocu od svoga muza posto ovo nije petnesti vijek u kojem su zene bile zavisne od muskaraca jer su bile na margini drustva. PredragVId, Чунга Лунга, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 31 minutes ago, *Jелена* рече (i samo pokazivanje ljubavi moze biti iz raznih pogresnih razloga i na pogresne nacine) Jeci samo to nije pokazivanje ljubavi vec patologije, posto ljubav moze biti samo iskrena. PredragVId, Данче*, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука